skumt

usch vad konstig i kroppen jag känner mig.. billy fick mat och sen sovdags. somnade jag med och det är ju då inte ovanligt. jag hade ju tänkt att diska och sen baka sega chokladsnittar men det orkar jag inte med nu. nu när jag vakande och gick upp så känns det så konstigt i armarna. just vid axlarna och lite neråt. det känns även om jag bara sitter. och så lite illamående på det.. konstigt att det kom bara så där efter min lilla nap.

en kul grej är att billy går!! :D han har ju tagit några steg då och då, men nu går han verkligen! nu vet jag inte riktigt hur länge men det måste iallafall pågått en vecka kanske? så kul att han går innan sin 1-årsdag också, som är nästa vecka! han går runt hela tiden och det är så härligt att se :) stolt blir man! våran kille har blivit stor. och så säger han ju mamma och pappa också. det brukar mest låta "mammama", "babbaba" ♥
vi har suttit och klickat i lite presenter till våran finis också och det har inte varit lätt. så himla svårt att komma på vad man ska köpa i 1-årspresent. men vi har iallafall hittat lite och ska väl kolla lite till innan vi beställer. även om det finns mycket på lekmer så är det jättesvårt att välja!

ja i helgen flyttade vi. vi börjar få ordning och det känns bra :) en del grejer som ska upp på väggarna bara, och så är det väl lite till. men skönt att vi fått till det mesta! :)

nej nu ska jag kika vidare lite, sen diska billys flaskor och fixa mat innan jag ska sova! natti.

RSS 2.0