walk in

Projekt 1 i huset är nu klart! (ok, förutom några krokar och kanske nån hylla över klädställningarna). Det är färdigmålat och igår la jag in mattan på golvet ☺ mysigt! 


Garderoben, som de som bodde här innan hade haft som ett litet sovrum.


Jag är nöjd hur det blev ☺ idag fick kläderna åka in där igen. 

Det är en liten prins som har vaknat innan 6 några dagar nu. Han har inte alls velat somnat om när mamma tyckt det. Så trött har jag verkligen varit de här dagarna.
Så snart är det dags att sova, så det blir lite sömn iallafall. Billy somnade i bilen på väg hem från mamma och pappa. Vi tog bussen dit idag efter lunch, och Billy var så nöjd. Christian kom dit efter jobbet.
Väl hemma så drog jag igång ett träningspass med Jillian Michaels 💪 tänkte att det var lika bra innan jag fastnade i soffan. Det är mycket svårare att komma igång då.

Nyduschad, och nu ska jag faktiskt ta mig upp till sängen. 😴

avdelningsbyte

Godkväll!
Söndagkväll, och här sitter vi hemma - utan vår älskade prins! Dagis är stängt imorgon och både jag & Christian börjar tidigt så inatt sover Billy hos sin mormor och morfar. Vi var och lämnade han förut efter jag jobbat färdigt.

I fredags fick jag veta att jag fått mer timmar på jobbet 😃 jag blev uppringd eftersom jag var ledig i fredags och hade inte tid att åka in och vara med på APT-mötet, så nu har jag 30 timmar fast! På vvs-avdelningen. Haha! Nu kör jag på 20 fast (på färg), så jag är väldigt glad över att jag fått mer. Det kommer bli spännande att hamna på en annan avdelning och lära sig nya saker. Men samtidigt läskigt. Tror det kommer gå bra ändå. Så snart ska jag sälja skithusstolar och kakel 😝 och massa annat.

Nej nu tänkte jag faktiskt göra mig redo för sängen. Imorgon väntar jobb 7-15.45.
Får se hur det går att sova utan Billy 💚

på jobbet

Passar på att slänga in några ord när jag ändå har lunch ☺🍴
Lämnade Billy imorse vid 9, och det var hur skönt som helst ute!! Riktigt härligt höstväder 🍁 Det blev iallafall en timmes promenad eftersom jag gick hem också innan jag skulle ta bussen mot jobbet. Sen blev det genast kallare. 

Idag är det jobb som gäller 12-20.15, sen ska jag nog fortsätta måla garderoben hemma så vi kan ställa tillbaka kläderna ☺ ska kolla om vi har någon stuvbit (matta) som jag kan köpa och lägga på golvet. Mysigt! Har en liten plan i huvudet hur jag vill att det ska se ut i garderoben. 

Nej nu ska jag nog gå och köpa mig en chokladboll innan jag ska ner igen 😉


new tattoo


målning

Idag har vi varit lediga.
Jag har börjat att måla i garderoben där uppe, vår lilla walk in-closet ☺ en strykning till så är det klart! Sen fattas bara en matta, hyllor och lite krokar så är det klart. Klädställningar och trådbackar har vi redan.
Min hjälpreda 💙 självklart använder vi bra grejer. Anza är ju det jag rekommenderar till kunder, så då ska jag såklart använda det också ☺


På eftermiddagen tog vi bussen till Kumla. Har tänkt ett tag att Billy ska få åka buss nångång så det passade bra idag. Lilla tröttisen ville sitta kvar i vagnen och somnade till en stund. Han vaknade när vi skulle gå av och så blev det lek en stund i både stora och lilla lekparken ☺


Sen mötte vi upp Christian för lite mat och vidare till Stanley där jag tatuerade mig 😃
Dessutom Christian som bjöd mig på den! 😊😚
Bild på den kommer. Det var 6 år sen jag gjorde min första tatuering så jag kom knappt ihåg hur det kändes. Fan så ont det gjorde i början.. haha! Men sen gick det bättre 😝



fredagsmys

Idag är ju som sagt min lediga dag denna vecka. 1 av 7 lediga dagar denna månad dessutom. Jag har fått massa extra tider + att jag tackade ja till två dagar till nu den 27:e och den 30:e. Lönen i November kommer vara fin 😄

I förmiddags var vi i lekparken med min kusin Madde och hennes barn Hugo och Hampus ☺ Hampus (4 månader) låg så mysigt och sov i vagnen. Barnen lekte typ inget med varann, haha! Blir nog så när man nästan aldrig träffas. Men de gungade och lekte lite i sanden. Det var kul att ses, och det ska vi se till att göra mer ☺

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Jag dammade när vi kom hem, så imorgon ska det dammsugas. Lagade mat när Christian kom hem, och efter det åkte vi en sväng till mina föräldrar innan vi åkte till Maxi och bl.a köpte lite fredagsgott :) så bra att de börjat med små påsar till lösgodiset!! Då tar man verkligen det man gillar och inte annat för att "fylla ut". Lagom storlek. 


Fredagsmys med lilla familjen framför Cartoon Network 😜

Godmorgon!

Idag hade jag egentligen varit ledig men jobbar extra 7-16 (likaså i tisdags). Sjukt segt att gå upp imorse 😴 i tisdags somnade jag om och vaknade 15 minuter innan jag skulle gå till bussen. Stress! Imorgon är jag iallafall ledig så hoppas på en liten sovmorgon då. Det gäller ju att Billy tycker detsamma ☺

Gårdagen typ börjades med 1 timmes morgonpromenad. Jag skulle lämna Billy vid 9, och det tar ju en halvtimma att gå till dagis, sen gick jag hem igen eftersom jag inte började förrens 12 och bussen gick vid 10.40. På så sätt är det skönt att det inte är supernära till dagis. Men ändå synd att lämna Billy vid 9 när jag börjar senare, det blir ju inte så mycket tid med han den dagen. Men iofs så måste jag eftersom de går på utflykt vid 9 och då är de ju inte där annars.

Efter jobbet så gjorde vi räkmackor. Det var ju tydligen räckmackans dag 😊 haha! 
Inte mycket räkor på, men det var gott ändå. 

Imorgon är min lediga dag. Vet inte vad vi ska göra då, förutom att träffa min kusin och Billys syssling i lekparken ☺ Nu bor vi så nära varann så det är ju väldigt bra! Synd att man inte träffar släkten mer. Sist vi sågs med barnen var när min morfar fyllde 75 och det var i december!

Och vad virrig (eller trött?) man kan vara då.. Tänkte att vi snart var framme vid Marieberg, men vi är i Kumla. Ska dessutom byta buss här ju.. 😝 

höst & svinkalla mornar

Ny vecka, måndagmorgon och jag sitter på bussen på väg till jobbet. Så sjukt trött idag, var inte alls sugen på att gå upp imorse.

Alltså Billy. Så mysig kille!! Igår kväll satt vi i soffan, sen sa han att han ville ligga på mig. Jag flyttade på armen och så lutade han sig mot mig och la sen ner huvudet i mitt knä. Jag killade han i pannan och i håret men så fick jag inte göra. Så då strök jag handen på ryggen istället och frågade om jag fick göra så, då nickade han. Sen avtog det väl för han sa åt mig att göra mer. Haha! Strax efter så somnade han. Lilla älskling 💙

Idag fyller Christian 30 år! 🎉 så i lördags blev det kalas/fest. Trevligt! Men sen blev det ju då en aning för mycket för en som kör allt eller inget.
Jag själv kom i säng runt tolv? Det var iaf när Marina och hennes karl gick iväg till bussen.
Men svårt som sjutton att sova hade jag. Kollade till Billy som låg i sin säng, så han inte skulle ramla ner. Precis när jag kollar till så ser jag hur han nästan är på väg ner. Han har ju stödbräda och så bullade jag upp med täcke också. Men han typ kramade om det. Jag var nog uppe snabbare än snabbast. La han till rätta, fixade ännu mer stöd och sen kunde jag lägga mig igen. Men svårt att sova ändå.
Självklart vaknade Billy tidigt, och inte var han lika sugen som mamma på att sova mer. Vi gick upp efter en stund och då var nog klockan 7.20 😴 full fart på Billy hela dan igår. Vi var även ute en stund han och jag. Vinterjackan på och det var faktiskt skönt ute.



Känner att vinterjackan skulle ha behövts idag också! Den får komma fram snart 😝

Nyfärgad

Torsdagkväll och här sitter jag med nyfärgat hår. Rött är fan den värsta färgen att färga. Iallafall om man gör det själv. Denna gång lyckades jag inte kladda ner mig så himla mycket 😄 jag var dessutom extra försiktig så jag inte skulle skvätta i badrummet. Handduk på golvet och över handfatet, haha! Sen sitta på knä på golvet och skölja ur över golvbrunnen. 😅

Idag har vi varit lediga. Och självklart när vi är det så vaknar Billy tidigt, runt 6 var den när Christian gick upp. Men vi gick nog inte upp förrens vid 7. Billy är en riktig liten tok, haha! Han ligger och pratar så mycket på morgonen och säger helt random saker. Imorse var det bl.a:
"Mamma tycker inte om chili?" och så sjöng han "skaka rumpaaa". Haha alltså!
Oftast är det något tokigt han säger på morgonen. Ibland tycker han att jag ska prata med han, och då säger han:
"Mamma prata mig". Men mamma är trött och vill sova 😉 men det går ju då inte så bra.

Mamma och Marie kom och hämtade upp oss förut och så åkte vi och handlade det mesta till smörgåstårtorna som mamma ska göra imorgon som vi ska ha på lördag när Christian ska ha sitt 30-årsfirande.
På Lidl ser Billy en mörkhyad man och säger direkt:
"Lindbääck!". (Han har ju då börjat tycka om Speedway och Antonio Lindbäck är favoriten).
Haha! Men det hade ju varit häftigt om det var han ☺

När Christian kom hem från jobbet så åkte vi en sväng till Ikea och Ö&b. På ö&b så ser jag att Billy dragit ner både blöjan och byxorna en liten bit så rumpan syns och sjunger:
"Skaka rumpaa". Många tokigheter för våran prins 😘

Nu ska vi alla tre gå upp och sova! Imorgon väntar jobb 11-20. Men först kommer mamma hit och fixar smörgåstårtorna, jag ska ta och fortsätta med dammsugningen och torka golven. 

Godnatt!

On my way

Passar på att skriva lite när jag är på väg till jobbet. Pluggat in hörlurarna och favoritlåtarna är igång ☺ gillar't!



Jag börjar inte förrens 12, men lämnade Billy på dagis vid 9 för de går på utflykt då på onsdagar. Tog bussen kvart i 10 till Kumla, gick in på Maxi och tog sen bussen nu halv 11 mot Marieberg.
Var tvungen att köpa hårfärg! Blev ju rödhårig igen för ett litet tag sen, men nu har det blivit en tjusig mörk utväxt + att det är så urtvättat, typ ljusrosa nästan blont. Snyggt 👍 tanken var att jag skulle färga igår men de hade inte den röda jag skulle ha på varken Ica eller Coop i Hallsberg. Så det kanske blir ikväll 😊

Det var några ord från mig idag 😘

Tapeter


Denna tapet blev jag förtjust i, mest den beiga. Jag tror den skulle bli väldigt fin som fondvägg :) Har inte visat den för Christian än, men det räckte med att jag sa safari så sa han nej. Hahaha! Tror också att Billy vill ha något annat. Ska kolla på lite olika färgaffärer vad de har. Billys rum blir väl första projektet, eller om vi kör garderoben först. Den är ju inte så stor så det blir varken mycket material eller pengar.

Nu är det jobbdags! 

2 oktober

Senast jag uppdaterade var i december förra året, och då hade jag tänkt att jag skulle börja skriva mer. Se hur det blev med det, haha! Jag har tänkt i flera månader att jag ska bli mer aktiv men det blir ju inte alltid som man tänkt. Får väl se om det är några som läser ännu :) tänkte att det kunde vara kul att skriva ändå!

Så ja, vad har hänt?
Vi har blivit husägare. Nu har vi lämnat lägenhet och Kumla för hus i Hallsberg. I två veckor har vi bott i Hallsberg och det känns faktiskt bra. Vi trivs väldigt bra i huset och området :) Ett hus som passar oss! Billy har fått ett lekrum på nedervåningen, vilket är perfekt så han slipper springa upp och ner för trappan hela tiden. Också bra om det är andra barn här, då blir det inte så mycket spring heller. Sovrum har vi 3 stycken på övervåningen, 4 om man räknar med den öppna ytan som är precis när man kommer upp. Där har vi sovrum. Billy har ett eget, och inatt sov han i sin säng för första gången. Jag la han där igår när vi kom in från promenaden då han somnat. Han vaknade till inatt nångång och var ledsen och så vaknade han vid 5 imorse, och då fick han ligga hos oss. Han sov ju så bra i sin säng när vi bodde på Konvaljgatan, men sen kom sjukdomar och då sov han hos oss igen - och så har det blivit så. Mysigt ändå :) 
Även toalett med litet badkar och liten walk-in-closet där uppe. I garderoben ska det göras om. Det ska få bli ny matta och sen ska vi måla väggarna i nån fin ljus färg :) Perfa att lägga upp före och efter-bilder här!
Utöver Billys lekrum på nedervåningen så finns ett till rum, badrum, kök, tvättstuga och vardagsrum. Kanske kan ta kort och lägga upp istället :) 
Så.. nu har jag ett nytt ämne att skriva lite om då och då.

Billy har nyss fyllt tre år. Vår stora kille ♥ tänk att han blivit så stor, pratar så mycket, och växt till sig. Han fyllde ju år strax innan vi skulle flytta så vi hade kalas här i huset nu i helgen som var. Massvis med folk, och Billy fick många fina presenter :) han fick bl.a en studsmatta, och den var han mycket nöjd över! Mycket hopp i den har det blivit. Även för en annan ;) Vi hade tänkt att köpa en nästa år, så det var ju kanon att han fick en i present.
Nästa som fyller år är Christian som då blir 30!! Firande ska vi ha nästa helg, och då blir det fullt hus igen. Så det blir väl lite fest/inflyttningsfest på kvällen. Bra att slå ihop när man ändå är igång :) 

En annan stor händelse såklart är att Billy har fått en kusin. Christians bror Tony och Linda fick en liten Ellinor i Juli :) ♥

Ellinor och Billy på barnmässan i Örebro i lördags ♥ kusiner!

Fredag, och typ hela veckan består av jobb. Tisdag var min lediga dag denna vecka. Idag jobbade jag 11-20. Det blir lite extratider lite framåt nu så det är ju bra :) Jag har ju bara 50 % så det är bara bra om jag får jobba mer. Hoppas på att det kommer ut lite tjänster som jag kan söka! Allt mer är halvtid är bra.. 
Imorgon och söndag är det 11.30-16.45 som gäller, helt okej helgstider har jag. Nästa helg hade jag fått extra också, men då var det heldag istället. 

Nu har jag kommit igång iallafall igen, så nu ska jag bara forsätta. Haha! 
 



RSS 2.0