hallåhallå

idag har jag jobbat 10.30-17.30, precis som jag gör varannan onsdag (skrev ju sist att varannan onsdag jobbar jag 10.30-18, men det var fel! 8.45-18 ska det vara. haha, för den som vill veta eller ej). lämnade billy på dagis imorse och det gick jättebra! han var glad och gjorde inte ett ljud ifrån sig när jag gick :) så skönt att det går så bra nu. igår gick det också bra och han hade även ätit bra på dagen. min lille prins!

när jag slutade idag kom christian & billy för att hämta mig, sen köpte christian skor som han skulle ha till innebandyn som han sen åkte iväg till efter att ha släppt av mig och billy hemma. han somnade sen efter att ha ätit, lilla tröttisen. då passade jag på att baka chokladsnittar och kikade sen på det senaste avsnittet av pretty little liars :)
snart blir det läggdags! vet ju aldrig hur länge billy bestämmer sig för att sova. som en annan dag här, då skulle jag lämna han på dagis 8.15 och jag fick väcka han 7.30 då jag kollade på klockan!! då hade han fått mat vid 5 också. igår hade jag alarm som skulle ringa klockan 7 ifall det skulle bli så igen. såklart! det var knappt så han ville vakna när alarmet ringt! haha. men annars när vi inte ska nånstans, då passar det bra att gå upp klockan 6.30-6. troligtvis kommer det bli så imorgon bara för att jag är ledig. men man kan ju hoppas att det blir till iallafall 7. han brukar ju vakna vid 5 ibland och äta och sen somna om igen. önska kan man göra inför morgondagen!

nej bäst att lägga sig nu så man får sig lite sömn!

pretty little liars + fruktsallad

idag har jag jobbat 10.30-17.30, sista jobbdagen för denna vecka dessutom. jag jobbade måndag 17-20.30, igår 8.45-15 och så idag. så ser det ut varannan vecka. så nästa vecka och varannan kör jag tisdag 11-20.30 och onsdag 10.30-18. lagom tycker jag. och så blir det ju lite extra också :) som i lördags och i söndags, så får se om det blir något mer. mitt vikariat har jag till vecka 13 (mars) så får se sen hur det fortsätter. jag ska ta och söka till en utbildning också som börjar i augusti så det ska jag ta och kika närmare på med.

åkte buss till jobbet idag så christian och billy kom och hämtade mig när jag slutat. christian släppte av oss och sen vidare mot innebandyn som drogs igång idag. nästa vecka är det min tur! :) vi har bestämt att köra varannan gång så en kan vara hemma med billy. det blir lättast så! billy somnade visst i bilen och sover ännu. han åt lite förut när vi kom hem men nu sover han iallafall. får väl se om han vaknar något sen.
själv har jag nyss ätit fruktsallad och kollat på det senaste avsnittet av pretty little liars!! :) det började ju igen förra tisdagen (i usa), som jag längtat!! så det är så bra när man kan kolla dagen efter när det kommit ut! ska även kolla på ravenswood som också har börjat igen :) såg att det skulle visas på tv också, på tv 11. jag har även kycklingfilé i ugnen som ska ätas sen när christian kommer hem. jag ska ta och ställa in klyftpotatis också till han. för mig får det bli kyckling med grönsaker och lite fetaost. gott!

 

lördagkväll

lördagkväll och här sitter jag och äter lite chips och choklad, nyttig! jag hällde iallafall upp i en liten skål så att jag inte sitter och äter mer. men klart man ska få unna sig.
billy sover och christian kollar på harry potter som är på sjuan, så då kan jag lika bra blogga lite.
imorse gick vi ut på en promenad. jag fick till&med med christian som nästan nyss hade gått upp då. det blåste lite samtidigt som det snöade och så fastnade det snö vid hjulen på barnvagnen så det blev lite svårt att köra ibland. billy var inte så pepp på promenad så det blev bara 30 minuter, men det är bättre än inget :) så då gick vi hem och åt frukost istället.
idag har jag jobbat 13-18.30 och kommer göra det även imorgon :) bra att jobba extra! pengar behövs ju.
i tisdags fick jag nya arbetskläder. först nya byxor eftersom mina hade blivit alldeles för stora! det var en glipa på några cm och så satt de inte alls snyggt, de hängde för mycket. skönt att det syns på kläder att det har hänt grejer :) och så ska vi alla få nya piké, fleecetröjor och väst så det fick jag i samband som byxbytet! knappt ingen som har fått de nya kläderna än så där är jag en av de första ;)

i onsdags var det första dagisdagen för billy detta år. det hade gått jättebra så det var himla skönt :) jag trodde ju att dagiset var öppet i tisdags men icke! christian kollade på morgonen och då stod det att det var stängt. tur att han kollade så jag inte gick iväg och skulle lämna billy. trodde att jag inte kunde jobba då men mamma var snäll och erbjöd sig att ta hand om billy så jag kunde åka och jobba mitt pass 11-20.30. så då fick billy hänga med mormor och mostrarna tills christian kom hem. fast vi åkte in till Marieberg först och åt smörgås, sen traska jag iväg till jobbet medan de andra satt kvar. så nu kommer billy vara på dagis varje tisdag och onsdag då jag jobbar.

lite chill innan jag ska göra dagens 100 squats! måste börja göra dom tidigare på dagen för oftast händer det att jag somnar i soffan och sen känns det så jobbigt att jag måste göra 100 st innan jag kan gå och lägga mig. eget val, men ändå! måste komma ihåg det!

julen

hallåhallå! har inte orkat lägga in bilder från kameran och det får vänta tills i veckan nån dag istället :) tänkte ju skriva om julen men det blev aldrig av, men tar det nu när jag har tid!

det första julfirandet hade vi den 23 december och då åkte vi till vretstorp för att fira med mamma, pappa, erika och emilia. vi åt mat på en gång då alla var hungriga, haha! det smakade bra som vanligt :) sen öppnade vi julklappar! vi fick massa bra. tillsammans fick vi en ny micro! precis vad vi behövde och ville ha. en silver och digital :) sen fick jag bl.a. en almanacka, nyckelring (ett hjärta med små diamanter och mitt namn, fint), utstickare (till bakning), typ en jumpsuit med korta ben (den var jag med och valde hehe ;) , tjocka mysiga strumpor, locktång, showergel + deo.. att man alltid ska glömma när man väl ska tänka vad man fick. men det var iallafall massa bra och fint! :) billy fick bl.a. en trehjuling, dammsugare, sopset, termobyxor, mössa och lite annat.

dom sköna strumporna:

på julaftonsmorgon så öppnade vi första julklapparna som tomten hade lagt i alla våra 3 julstrumpor, höhö! ;) sen var det en viss person (kanske jag) som var ivrig att öppna de andra julklapparna som låg under granen. christian och billy tyckte jag skulle lukta gott. av dom fick jag parfym, christina Aguilera - red sin och så fick jag lotion och mist/parfym med lukt av mango nectar och hibiscus från victoria secret! :) allt det var på önskelistan och tydligen så hade jag varit snäll under året. sen fick jag ju det som låg i julstrumpan också. till billy hade vi köpt ett kök, vilket är en favorit just nu för han så det var ett bra köp :) han fick även kläder, pillowpet, en katt som snurrar runt och låter scary haha! och bilar också!

resten av dagen spenderade vi hos tony och linda, med syskonen Sundström (utom en), resp. + deras mamma och hennes gubbe. han var även tomte och det gjorde han väldigt bra tycker jag. tyckte det skulle vara roligt att ha tomte nu första julen som billy är mer med. han var bara 3 månader hans första jul så då kanske det inte behövs.
vi åt massa god julmat, umgicks, öppnade julklappar och fikade. vi böt julklappar med tony och linda. christian fick som han önskade sig ny kaffebryggare och nya fina muggar (jag hade spanat in likadana fast skålarna så det blev ju perfa!). jag fick en muffinsmaskin, muffinsformar med mina favoritmönster, sprits med dekorationshylsor, bones säsong 7 och glee säsong 3!! hur bra?! :D sen fick våran lilla familj en fin bok med bilder från billys första år som linda gjort och beställt. nästan direkt när jag öppnade den och skulle kolla i så fick jag lite tårar. sen kom det lite till, hehe! jag är så känslig och kan börja gråta för allt. men när jag fick se bilder på våran prins och att vi fick sån fin bok som jag många gånger funderat på att göra själv men aldrig kommit igång och gjort så blev det extra känslosamt. så den är jag riktigt glad över! :)
vi böt även med christians syster linda och då fick jag några fina glittriga nagellack, nagelfilar och sköna mysstrumpor :)
billy fick massa fint och bra av alla (farbror morgan & mia, farbror tony & linda, sin farmor, faster linda). arbetsbänk, lego, kläder, filmer, böcker..

jaa, det var väl lite om julen det då.
om några minuter börjar glee så det ska jag ta och kolla på :) under tiden ska jag göra mina 100 squats. dag 25 nu :) och så ska jag vara snäll och göra christians mackor tills imorgon. innan läggdags blir det en snabbdusch också. jobb imorgon 11-20.30! och så är det dags för dagis igen för billy så förhoppningsvis går det bra! :) det började ju gå så bra innan jul. men nu är det dags att komma in i bättre rutiner igen.

nej nu börjar glee :D

2 januari

andra dagen på 2014!
nyårsafton spenderades först på jobbet mellan 8.45-15. sen hem och greja och fixa sig lite innan maten gjordes iordning. christians bror tony var hemma hos oss och så kom linda på kvällen när hon slutat jobbet.
maten bestod av baconinlindad kycklingfilé, potatisgratäng, sallad, rödvinsås och vitlöksbaguetter. inte helt fel :) gjorde creme brulée till efterrätt som vi åt innan vi skulle gå ut till tolvslaget. det funkade, men jag trodde ändå att det skulle vara godare. det var första gången jag åt det så jag vet inte alls hur det smakar om man äter nån annanstans. men nu har jag testat iallafall! en lugn och trevlig nyårsafton. mer än så behöver det inte vara tycker jag. är aldrig sugen på alkohol iallafall så det skippar jag!
billy somnade efter 20 nångång och vakande när jag skulle ta på han kläder när vi skulle ut innan tolv. han var vaken hela tiden och var med och kollade på raketerna och de fina färgerna vi fick se i himlen. både intressant och lite småläskigt kanske! jag trodde ju såklart att han skulle somna om efter lite mat när vi kom upp igen. men icke, han somnade inte förrens efter halv 3!! alltså.. fyfaan så trött man var. han somnade till (tror jag) flera gånger i sängen men sen satte han sig bara upp - flera gånger! den lille busen.. till slut gick det och han sov till nästan 8. inte lika länge som jag hade hoppats på.

christian är iväg och köper lampor till bilen, billy sover och jag ska väl snart ta och göra dagens 100 squats. eller det blir väl att köra 200 idag eftersom jag inte gjorde igår. fick ont i magen i fredags, på lördagmorgonen var det bra sen kom det tillbaka. det gjorde ont, och jag fick springa på toa.. hatar't! på fredagen skulle vi hem till christians pappa m. familj för det sista julfirandet men jag stannade hemma på soffan medans christian och billy var iväg.
igår kom det tillbaka!! vet inte varför eller vad det kommer ifrån?! fick inte behålla nån mat.. fick i mig 3 varma mackor på kvällen och de fick jag behålla tack och lov! nu är det iallafall bra. det känns ju lite fortfarande men jag har sluppit sprungit på toa och jag har sluppit smärtan.

tänkte lägga in bilder från julen sen så kommer skriva om den senare :)


 
 

RSS 2.0