mys ute

idag har jag och billy varit ute en sväng :) vi gick bort till en lekpark en liten bit bort och gungade. jag hade med mig ett påslakan som jag sen la ut på gräset och så myste vi lite och lekte. härligt! :) skönt att man kan vara ute och ta det lugnt när det är så fint! sen traska vi bort till maxi och handlade lite. idag blir det tacos! :) sen hemåt och nu sover billy efter lite mat. vi gick bort till lekparken igår och tänkte gunga men då var det upptaget. då gick vi en stund och sen tillbaka men de var fortfarande kvar. då gick vi hemåt och gungade lite här utanför istället.

förra veckan jobbade jag 3 dagar, tisdag-torsdag! det var mina introdagar innan jag börjar jobba på måndag nästa vecka :) det gick jättebra! jag kom ihåg det mesta, dubbelkollade lite bara på vissa saker så jag gjorde rätt. eftersom det gick så bra för mig och de tyckte att jag var duktig så fick jag stå själv typ hela tisdagen (i den kassan alltså). jag skulle få egen kassa på onsdagen men då skulle jag vara på drive-in och färska upp minnet så då blev det egen kassa på torsdagen istället! :) det gick superbra! det var ganska lugnt den dagen också. men det känns jättebra nu att börja jobba där igen. kul! :) sen blir man ju lite stolt också när jag fick på mig byxor som hade 2 storlekar mindre än när jag var där 2011. det trodde jag aldrig!! men jag har ju ändå gått ner typ 20 kg sen då. hur stor var jag inte då?! jag har ju ändå 20 kg kvar att gå ner nu.. förstår inte, men kul såklart!! :)

ja, i tisdags förra veckan när jag hade vägning så hade jag gått ner 1 kg och därmed gått ner 10 kg sen jag började på viktväktarna!! :) idag var det dags igen och det visade minus igen och nu har jag gått ner mina första 10%. yay! :) sjukt ändå, -10 kg. vart satt dom? det syns säkert inte så mycket, jag vet inte. andra som inte har sett mig på länge kanske ser? får kolla om jag hittar kort från början på året, eller om det finns något från jul, så kanske man ser skillnad.
jag har även varit iväg och kört lite zumba! jag och mia var i väg på viktväktarna förra måndagen och nu i söndags och köttade. de hade drop-in så vi drog dit! jag har ju zumba till playstation som jag kör ibland, men det är helt annat. när man går iväg så där och kör blir man mer peppad! mer folk, högre musik och det är roligare. man tar i det där lilla extra. i söndags tog jag i lite mer, det behövdes efter helgen.

vi var på dop i söndags! det var christians kusin, lilla fina lukas som döptes. han är 5 månader yngre än billy, men inte långt ifrån på längden. fast han var ju lång när han föddes.

hejsvejs!

sjukling

kanske ska ta och göra om designen lite så det blir mer somrigt :)

idag blev våran kille 9 månader! ♥ lika länge här ute i världen som inne i magen ungefär. de 18 bästa månaderna!
det är så jobbigt nu när han är sjuk :( det verkar ju aldrig bli bra! hostar en del, snorig, och igår hade han feber när christian kollade. idag hade det sjunkigt. hostmedicinen hjälper ju inte heller.. det finns ju inte så mycket man kan göra. pratade med en på vårdcentralen igår och hon tyckte bara att han skulle försöka dricka mycket vätska, vatten. vi vuxna kan ju få ut slemmet i halsen, men det kan ju inte de små. jag hoppas verkligen att det kan bli bra snart!! han var ju ganska förkyld i april, sen avtog det men hostan försvann aldrig helt. och nu är han förkyld igen. de kan ju bli sjuka mycket första året men när det har varit så mycket nu så blir det så jobbigt :( tycker synd om min lilla prins. inte lätt att vara liten!

vi var ute en stund förut idag, tänkte att det kan ju vara bra med lite luft iallafall. det var avslutning för unga föräldrar så då var vi i sjöparken och grillade lite och sen blev vi bjudna på fika i restaurangen. trevligt! :) på hemvägen gick jag in till viktväktarna och shoppade lite. passade på när jag såg att dörren stod öppen. så det blev bars och lite annat som jag hoppas smakar bra :) kan ju vara bra att ha när jag blir sugen på något istället för att köpa godis och sånt som det är mer points i.



snart förbereda mat till billy och sen blir det att sova!!



grattis till mig

vet inte om jag ska säga att jag redan fyller 22, eller att jag bara blir 22. den saken kan man se på olika sätt :)

idag händer det inte så mycket. tänkte gå ut en sväng sen i det fina vädret, och sen även handla grejer till tacopaj som jag tänkte göra idag :D så gott ju! jag har aldrig gjort det förut men det är väl inte så svårt. det blir ett recept från viktväktarna.
förresten så klarade jag mitt lilla delmål! :) -4 kg på 8 veckor. idag har det gått 8 veckor, och även om det inte ska vara så svårt att gå ner 4 kg på 8 veckor så har det ändå varit lite upp och ner för mig och det har gått lite segt. jag har inte känt mig jättemotiverad även om jag fan skulle klara det där. men men, jag klarade det iallafall och nu faaan får det vara nog med slarv. skärpning nu!

kom även på att idag är det 3 år sen som jag tog studenten! 11 juni 2010, på min 19-årsdag var sista dagen i skolan. de här 3 åren har gått apfort ju. har fortfarande svårt att få in att det har gått 3 år.. haha!

en liten jag.
 


idag fyller även min kusin linda 20, så grattis till henne! :D
 

firat

idag kom mamma, pappa, erika och emilia på besök! de hade med lite fika och presenter eftersom jag fyller imorgon (hela 22 år, haha!). jag fick en köksvåg, asbra för det hade jag önskat mig :) så nu kan jag lättare räkna pointsen när jag vet vad maten väger och så. och så fick jag pengar överfört också! :) alltid behövligt. så när jag var till maxi förut köpte jag foundation, foundationborste och en ögonfransböjare. det var dags att köpa nytt av alla tre så då passade jag på :) sen ska jag ta och boka ett besök hos frisören för färgning. ingen som hade något förslag?! erika hade köpt en mascara till mig, vilket var behövligt också då min varit slut ett bra tag nu. och så fick jag ett fint linne som hon hade beställt till sig själv egentligen när de var här för ett tag sen. jag har ett likadant som jag då beställde till mig som morsdagpresent :) båda är lila men det är liite olika nyanser.
present från christian fick jag i fredags när vi var till marieberg. han visste inte vad han skulle köpa men jag kom tillslut på att han kunde köpa ett par jeans till mig, så jag provade ut ett par som fick följa med :)

helgen har annars gått fort. i fredags förutom en sväng till marieberg så fick vi besök av tony och linda på kvällen, då blev det grillning och sen en timmes kvällspromenad :) i lördags åkte vi och hälsade på mamma och emilia, bara dom hemma då. blev bjudna på god mat :)
igår åkte vi ner till otterberget och firade christians pappa som fyllde i maj. så där var vi under dagen, grillade också - alltid gott!

innan läggdags ska jag ta och köra 40 minuters zumba. började dagen igår med 20 minuter, gött! i veckan är det lite som väntar. imorgon fyller jag ju då, ska komma på nån god mat som man kan lyxa till det med :) på onsdag blir det promenad med linda, sen är det avslutning för unga föräldrar nere i sjöparken. hoppas på bra väder :) på torsdag är det frulleträff hemma hos ann-sofie, trevlans :) på lördag tänkte jag ha lite kalas, så i veckan måste jag baka lite också. hej och hå, hej och hå!

den högra fick jag av erika. den ser liite mörkare ut, men den var ljusare. fina är de iallafall :)
 

förslag?

nångång i sommar har jag tänk att gå till frisören och fixa håret. det var jättemånga år sen som jag var på en salong då jag de senaste åren blivit klippt/färgad av mia och linda. och så har jag ju färgat själv också. men jag tänkte lyxa till det med att gå till en salong och få håret färgat. meen, jag är lite osäker på hur jag vill ha det.

vad tycker ni? som bilden till vänster eller höger? jag vill ju gärna prova ljusare och som det är på bilden (vänster) är det ju inte jätteljust! christian tycker jag ska ha så, haha! han vill se mig ljusare och det vore ju kul att testa faktiskt. vågar jag? det är ju fint iallafall.. men skulle jag passa i det tro? men jag trivs ju också i mörkt och jag gillar håret på högerbilden. jag vill iallafall ha massa slingor, så mycket vet jag. förslag uppskattas då jag tycker det är så svårt jämt! (:

RSS 2.0