love



älskade billy! världens bästa är du och jag älskar dig så! jag är så stolt över dig och lyckligt lottad över att få vara mamma till just dig ♥♥♥
 

lördagkväll själv

jaha, här sitter jag uppe själv. klockan är 19.10 och billy sover sen kanske 30 minuter. vi kom hem vid 18 efter att ha varit några timmar hos mamma och pappa. christian gick och la sig direkt eftersom han då druckit öl, som han inte gjort på några månader + att det kanske blev lite snabbt? ska inte nämna för mycket, men trött och äcklad blir man. men men! vad ska man göra när det man säger aldrig spelar någon roll? mellon börjar om snart 45 minuter så det blir lite ensammys till det då. jag tänkte göra lite fruktsallad till det.
förra lördagen var morgan och mia här. då åt vi tacos och sen lite annat gott till mellon. ikväll sitter jag som sagt själv, med nasse här bredvid.
ja idag var vi till vretstorp för att hälsa på mamma, pappa, erika och emilia. de bjöd på god mat; potatis, kött, sås och grönsaker. mmm! jag hjälpte även erika att blondera hennes hår för hon ska färga det lila. men så mycket blont blev det inte, mest grönt. hehe! det var ju lite blått/lila innan så därför. sen åkte vi då hem, lite tidigare kanske än vad vi tänkt. så kan det bli.

förra torsdagen var linda och jag på make up store för att få oss lite rådgivning + snygg sminkning. linda valde lila, som hon då passade superbra i och borde definitivt ha flera gånger :) jag valde rosa och det tyckte jag blev så himla bra och snyggt! rosa är en riktigt snygg färg. beroende på vilken såklart men den jag hade var såå fin!! :) fick även tips på bra avslut när man har eyeliner, vilket jag har tyckt varit jättesvårt!! men får se om jag ska testa nu ikväll. ska ju passa på när man är uppe själv ;) köpte med mig lite som är bra att ha! :)


nehej, nu ska jag ta och göra mina squats och kolla runt lite här innan mellon :) eller tvärtom! måste ju hinna skära frukt också :)
 

RSS 2.0