härlig dag + jobb

nu var det ett tag sen jag skrev. det har väl inte hänt sådär jättemycket! jag har mest jobbat, skulle ha varit ledig i helgen men jobbade lördag och söndag. jag jobbade idag 17-20.30 och så jobbar jag på fredag 6.55-16.30, och även lördag som jag blev tillfrågad idag om att jobba. då blir det 11-18.30.

igår var vi till kolmården med morgan, mia, tony, linda, malin, magnus och therese :) kollade på alla fina djur, och vi hade en trevlig men varm dag. mina favoriter är ju såklart tigrarna och lejonen! :) de låg mest för det var ju så varmt. men de är ju sååå fina!! sen är det ju aporna som man kan kolla på hur länge som helst. jag blir så fascinerad av dom, hur de kastar sig och klättrar i repen.

idag har det varit superfint!! christian fixade lite med bilen förut, sen åkte vi hem så billy fick mat och efter det åkte vi ner till sjöparken och hängde med morgan, mia, erik, josefin och lille lukas som var där. härligt att bara koppla av så där. lite surt sen eftersom jag skulle iväg och jobba medans de andra bara kunde ha det gött. haha! men men, så kan det vara. 


världens bästa! ♥

nej nu ska jag ta och dra igång ett avsnitt av once upon a time! har ju missat massa..
 

jobb

nu har sommarjobbet på bauhaus dragit igång! egentligen skulle jag ha börjat i måndags men jobbade 4 dagar förra veckan. de ringde i onsdagsmorse och frågade om jag kunde komma och jobba, så jag fick ringa och kolla först om jag fick tag i barnvakt. fick tag i mamma och erika som låg och sov men de var snälla och kom hit och såg efter billy medans jag jobbade 10-19.30. christian slutade ju kl. 16 så de åkte hem efter han kommit. de ställde även upp på torsdagen och var barnvakt eftersom jag hade blivit frågad om att jobba då med 9.55-15.05. i lördags och söndags jobbade jag med 12-18.30, då de ringde på fredagen och frågade om jag kunde jobba :) kul att jobba lite extra! i helgen var det full rulle, då var det mycket folk! blir ju så på helgerna. haha och bara för att jag skriver om jobbet nu så ringde de precis och frågade om jag kunde jobba idag men tackade nej. även den 16 denna månad men då har vi ju planerat att åka till Kolmården, så tackade nej då med. inte alltid man kan, men kul att de ringer mig :) förut idag ringde de med så den 13 och 14 ska jag jobba också!
det går iallafall väldigt bra att jobba! :) skönt att man är "nygammal" och inte ny där, kommer ju ihåg typ allt från jag var där 2011 så det är ju gött :) så det rullar på fint!

i fredags blev det storhandling. på kvällen hade vi lite mys när billy hade somnat, inte allt för sent heller. då åt vi lite räkor, kex, färskostar, jordgubbar, choklad och lite ostbollar :) och så kollade vi på film; bitchkram. det var länge sen vi hade myskväll men jag hoppas det blir fler gånger :)
i lördags innan jag skulle jobba så blev det en härlig promenad för mig och billy. passade på när det var så fint också. det regnade ju massor under dagen sen.
på söndagen gick christian upp med billy och jag fick ligga kvar i sängen. skönt! somnade till lite men blev väckt av christian som frågade om jag skulle med på promenad - kl. 7.15!! först tänkte jag ligga kvar och sova men följde med iallafall. jag hade ändå tänkt att gå innan jag skulle jobba. så vi var ute i nästan 2 timmar! skönt, för det hade ju inte hunnit blivit för varmt heller :) när jag kom från jobbet så grillade vi kycklingfilé och hade lite gott till.

i måndags åkte vi till tony och linda. linda tog fina kort på billy ute på gräset. fick även med massa bilder som hon/de tagit på billy och så, så jag ska ta och lägga in dom på datorn och kika! :)

igår blev det promenad med rebecka och oliver! idag startade jag och billy dagen med 1 timmes promenad, rätt så tidigt - 7.50. skönt att komma ut tidigt faktiskt :) skönt också att billy somnade, det gjorde han även förut när vi var ute en sväng. dammsugit har jag gjort idag med och sen ska jag torka golven. nej nu ska jag ta mig något att äta. det börjar kurra i magen..

det får väl vara bra för denna gång! :) låter som det är nån som vaknar..

RSS 2.0