shopping!


eftersom det är så himlans fint ute så gör det inget att jag vaknade tidigt idag! jag tror det var vid 7 som jag vaknade, låg kvar i sängen och försökte somna om. men det gick inte! efter att ha legat vaken i sängen i ca. en timme så gick jag upp! jag har fått i mig lite frukost, och snart ska jag byta om och ge mig ut på en morgonpromenad! fint.

igår blev det ju shopping! var inne till örebro med christian, morgan, mia, tony & linda. först käkade vi, sedan traskade vi tjejer + christian runt på stan medans de andra åkte runt till andra affärer. efter åkte vi till marieberg. jag fick iallafall med mig lite grann hem :) jag hittade inte bilder på allt på nätet så jag tänkte ta kort på det andra och lägga upp sen..

men här kommer några plagg av det jag köpte:

   

 


jag hade tänkt att åka och fira angelica igår när vi kom hem. men jag tyckte att det blev sent och så var jag så himlans trött! så jag får åka nån annan dag istället. det var skönt att bara komma hem och vila fötterna!


dagens



dagens


pyssel & marknadsnougat


hänger i köket, trött är jag, grejer på hela bordet..

var iväg och simmade förut med linda och mia :) efter åkte jag hem, åt mat och sedan började jag pyssla. fortsättning från igår! jag har gjort lite mer grejer som ska pryda kylskåpet. lite ordspråk och sådant som jag brukar lägga upp i 'dagens'. synd att vi inte har någon skrivare.. jag vill ju att det ska vara perfekt, och det blir det inte med min handstil. men men.. det får duga ändå tycker jag.
idag gjorde jag också ett födelsedagskort till angelica, som fyller 20 imorgon. jag ska åka och fira henne då på kvällen. får se om christian följer med, annars åker jag själv.

snart är det dags för det jobbigaste = plocka bort allting :( det är värst med alla papper! men så går det när man har en pysslig hobby.
så skönt att det är fredag imorgon. woho! :) på lördag får jag äntligen sova utan att väckas av något jäkla alarm! inatt sov jag inge vidare.. vaknar till, tror att jag inte har stallt alarm, fast jag har det så att det ringer samma tid hela veckan, måndag-fredag. sen kollar jag igen vad klockan är. 8 minuter kvar tills alarmet ringer.. kul!

nej, plocka bort nu. sen ska jag iväg och handla lite grejer till tacos :) blir ju sugen när andra pratar om det!



marknadsshopping!


fint väder hade vi med oss på askersundsmarken! :) det var just när vi skulle åka som det började blåsa. lite shoppande blev det iallafall :) det vanliga + ett nytt fint skal till mobilen.

14 par strumpor! dags att rensa nu då och kasta alla med hål i.




skalet, med lila leo-mönster och silver på kanterna :) det fanns med brunt leo-mönster också, men då är det guld på kanterna. såg den på nätet med, men guld är inte favorit direkt..




brända mandlar




marknadsnougat. som vanligt köper jag alltid för mycket..


dagens



löning


idag är det askersundsmarken! wihoo :) om ungefär en timme ska jag hämta upp angelica och sedan åker vi vidare till askersund! marknadsnougat är ett måste :) och strumpor såklart. det är hål i nästan alla mina par, så jag är i stort behov av massa nya! förr blev det alltid halsband också. men nu använder jag inte såna längre. men något fint kanske jag hittar :) det är fint väder och skönt ute också.

det kanske är bäst jag skyndar mig nu. ska hinna diska och fixa mig innan jag åker. jäkla dator!

en bild på fina glutten (som förövrigt ser trött ut). tog bilden i lördags hos mamma & pappa innan vi for iväg på kalas.






ny bild


lika trött varje dag.. suck! idag ska jag komma i säng tidigare. 22 kanske inte är sent att lägga sig egentligen. men för mig är det sent. men det får jag ta när jag måste se program som börjar 21! somnade i soffan strax innnan alcatraz slutade. jobbigt läge när man måste göra iordning macka också till morgonen!

tänkte slänga in ännu en bild från sjöparken. redigerad dock!




dags att ta mig lite att äta. simning snart! :)


dagens



två val


idag har jag varit trött hela dagen. tanken var att sova när jag kom hem imorse. meen, så blev det ju inte alls. frukost och datorn lockade mer ;) tog med mig en kudde och täcket till soffan ifall jag fick lust att sova där en stund. ibland är det skönt att sova på soffan.. även om sängen är mjukare och mysigare!

förut hade jag två val:
1. ligga kvar i soffan med nattlinne under täcket i soffan. väldigt lockande!
2. gå på promenad! det var ju så fint ute :)

promenad med stavarna fick det bli! jag tänkte att jag kan ju inte ligga på soffan hela dagen. måste ju röra på mig! det blev en runda som tog 50 minuter ungefär. det var väldigt varmt, men också skönt! tur att jag tog mig ut trots tröttheten.
snart blir det en sväng in i duschen. när christian kommit hem så ska vi åka till vretstorp och lämnade de gamla fälgarna hos mamma och pappa. det var en som skulle köpa dom.


dagens



halvvägs



ja, som de flesta nu vet så ska jag & christian bli föräldrar till en liten pojke som är beräknad att komma ut i världen den 6 september. halva tiden har gått och nu är det ungefär lika lång tid kvar, ca. 20 veckor. det är sjukt att det har gått så fort!

vi har iallafall vetat om detta sen den 5 januari, men vi har inte gått ut med det förutom till familj och närmaste. men nu vet de flesta om det, och det finns ingen anledning till att hålla det hemligt.
den 27 mars var vi på första ultraljudet och då fick vi också veta könet :) en pojke blir det, precis som vi helst ville.

så nu kommer ni att få läsa lite om detta också. om ni vill, det är ju frivilligt! :)




dagens



fest/kalas


godmorgon!
idag är jag uppe rätt så tidigt. var tvungen att göra ett toabesök och sen tyckte jag att det inte var nån idé att lägga mig igen. jag ska snart diska, sedan måla naglarna så det är gjort. idag ska vi nämligen iväg på 60-årsfest/kalas hos min faster som fyllde år igår :) det ska bli kul! det är inte alls ofta som man träffar släkten på pappas sida, tyvärr. inte på mammas sida heller för den delen.. nu förtiden. tråkigt! det blir ju bara vid jul och om någon fyller jämt. fast alla bor på samma lilla ort!
men men.. kameran följer med också! :) jag måste ju fota lite på släkten och testa lite.

och i skrivande stund så kom jag på en sak. vem fan åkte ur let´s dance igår? haha! oops. var det någon som somnade till eller?
vi åt ju som sagt god mat igår: hemmagjord potatisgratäng och baconinlindad kyckling :) efteråt kom morgan & mia förbi och vi kollade på let´s dance. jag hatar att det ska vara så lång paus innan man får se vem som åker ut. man hinner ju bli skittrött! jag vet att mina ögonlock åkte igen smått några gånger. jag kommer också ihåg när programmet började igen och att paren gick ner. men sen då?
ahaa.. gubben åkte ut alltså? så bra. jag var tvungen att fråga christian nu. gillar inte att somna när vi har besök, eller när vi är hos folk. jag känner mig otrevlig. hehe! men så kan det gå.

nejfan.. nu måste jag väl ta tag i disken så jag kan börja med mig sen.

pusshej!


exempel


fotoredigeringsprogrammet heter photoscape och jag tänkte bara visa lite exempel på kollagemallar som man kan göra fina kollage av. dessa är bara 'visningskollage' som jag satte ihop snabbt nu.











fredagsmys kanske?


phu! nu står maten inne i ugnen. fredagsmaten denna vecka blir hemmagjord potatisgratäng och baconinlindad kyckling! väldans gott :) sen ska jag göra en god sallad till, med fetaost i såklart. det var skönt att slå sig ner i soffan nu. jag blir snurrig när jag står upp en stund. typ när jag diskar, lagar mat, eller bara skär lite frukt. då får jag ta fram stolen och sätta mig ner och göra grejerna istället. förut fick jag sätta mig ner och skala potatis, haha! det gick ju inte så snabbt direkt.
mat om en stund då. senare blir det lite fredagsmys med lite goda saker och let´s dance :)

imorse gick det fort att jobba, finfint :) simmade med linda också! tre dagar denna vecka har det blivit nu. det känns bra :) det är väldigt skönt att simma. en månad kvar nu att utnyttja kortet :)

förut laddade jag hem ett fotoredigeringsprogram. picnik, som var vääldigt bra, lätt och där jag gjort i stort sett alla headers och en del grejer till bloggen, stängde ju ner igår tyvärr! det var ju ett mycket program! så jag sökte efter lite program förut och hittade ett som jag tänkte prova. och det var faktiskt väldigt bra :) inte alls så svårt. man kan sätta dit ikoner, göra snygga texter som har skugga och konturer i olika färger också. man kan också göra kollage! :) och det är ju jättebra. kollage gillar jag ju att göra.

jag ska också bli bättre på att lägga in mer bilder så det blir roligare att läsa och kolla in här.


dagens



väntan


i väntan på revenge..

väntan är ett av det jobbigaste som finns! inte kommer man på något heller som kan hittas på under 'dötiden'.
nu på kvällskvisten har jag suttit och pysslat lite med bilder = bra tidsfördriv!

snart:





väldigt skönt att det är fredag imorgon!
veckorna går asfort nu tyckar jag. skönt det faktiskt.
efter jobb imorgon är det dags för simning, tredje dagen denna vecka. fint :)


redigerat





foto


dagen började med att jag försov mig. mitt alarm ringde 5.20, men jag lyckades somna om till kl. 6 då christians alarm ringde. jag brukar åka runt 5.45 annars. det är väldigt jobbigt när man försover sig. man är trött i stort sett resten av dagen eftersom man inte har hunnit vakna till. men det gick iallafall bra att jobba :) fick också ett samtal om att jag får jobba en månad till. jag skulle ha slutat 30 april, men nu blev det till sista maj. skitbra!

simning med linda blev det också på förmiddan :) väldigt skönt! mycket skönt i vattnet, och det var lugnt också. inte alls mycket folk. efteråt blev det att köpa med sig lite sallad hem :) sedan var vi nere i sjöparken och tog massa kort. några bra kort fick jag till iallafall. vi har nämligen lånat tony & lindas kamera för troligtvis så ska vi köpa den. eller, christian ska ;) till mig. hihi! så jag var ju tvungen att testa så det blev bra bilder och det blev det :) jag la in bilderna på datorn så jag såg bättre.

HÄR KOMMER NÅGRA AV DE JAG TOG.
jag vet, jag är inte proffs på att ta kort, men övning ger färdighet. right? det är ju testbilder med.



det blåste precis när jag tog denna, varav de suddiga blommorna:





blommorna är inte så fina, men jag tyckte att själva bilden blev fin på något sätt ändå:







nu är det klart!


hejsanhej!

nu har jag fixat med bloggen.. ändrat bakgrund, header och lite färger bara. vad tycks? jag tycker att det duger iallafall! inget avancerat.. så får det vara nu :) uppdatera sidan om det inte syns.

idag var jag & mamma till marieberg. jag fick med mig ett par leggings och ett par nya solglasögon. mina hade jag sönder häromdagen. sen blev det en del kläder till en annan.. fina :) vi mötte marie, angelica och josefin också, så vi åt mat tillsammans innan shoppingen :)

sedan for vi mot örebro. jag trodde att de skulle kolla mitt hjärta, men så var inte fallet. jag tyckte att det var konstigt om de skulle ha kollat mitt hjärta, för det var ju på en helt annan avdelning.. men det gick iallafall bra! :)

resten av dagen/kvällen får bestå av chill. jag är rätt så trött!


örebro


godmorgon! nu är jag hemma och äter lite frukost. behövligt! jag tog aldrig med mig mackor imorse..
snart ska jag hoppa in en snabbis i duschen. mamma & jag ska till marieberg. lite shopping kanske? och mat! samma som vi oftast äter när vi är där: bakad potatis med skagenröra. så gott :)
efteråt ska vi in till örebro! jag ska till usö, men vet faktiskt inte vad jag ska göra där, haha! kolla hjärtat tror jag iallafall. det står inget på lappen men jag antar det.

och idag ska jag faktiskt fixa med bloggen. det hanns inte med igår. fixade mat, grejade med headern, var med tony & linda till kvartorpshögen och gick, tvättade och kollade på alcatraz. men idag blir det fix :)
jag tror att jag hinner greja med lite småsaker nu som kommer upp sen!

hej så länge!


ny header, nya färger - snart!


idag gick det bra att jobba tycker jag! fint. efter jobbet åkte jag hem en sväng, fick i mig frukost, och sedan vidare till kumlahallen där det simmades med linda och mia :) det blev även lite bastu också. gött. simningen är även inplanerad på torsdag och fredag! :)
nu är jag mätt efter den goda maten - tacos! :) alltid gott med det.

igår blev det grillning. mamma, erika och emilia var här en sväng på dan och fikade. de skulle sen hem och grilla och det blev jag också sugen på (i lördags också!!) så vi åkte hem till mamma och pappa och grillade :) det var mums!

och så har jag suttit lite idag och fixat med nya headern som jag har dragit ut på ganska länge att göra. men med tråkiga bilder och med noll fantasi så är det inte så himlans lätt! förmodligen kommer den upp senare. håll utkik ;) dessutom har jag tröttnat på att jag har så mycket vitt! tråkigt ju. så det ska jag fixa senare och förhoppningsvis blir jag nöjd! :)


lövli


nyduschad, med rakade ben, skrubbade fötter + händer + ansikte och smörjd. skön känsla det där..!
ja nu är man fräsch :) jag har krypt ner i sängen så nu blir det att börja på sjunde säsongen av criminal minds :)

nattihej!

jobbelijobb


nu har jag fått i mig lite mat, så nu är det bara att vänta på att åka och jobba igen om ca. 2 timmar. som sagt, jag kör ju både dagens + morgondagens jobb idag så jag kan vara ledig imorgon! :) jag var så trött imorse så jag delade upp lite. jag har lite kvar sen + folkis, där det går snabbt eftersom det bara är en som jobbar idag. det är iallafall skönt att det har slutat regna. inte kul att springa runt ute nu..

igår blev det en promenix i regnet innan vi fixade mat. det var gött :) det är faktiskt skönt ibland att gå när det regnar. till kvällen blev det lite popcorn och film. alvin & gänget 3 kollade vi på :) den var bra. meen.. jag somnade till lite. hmm!









soffmys


jag har myst ner mig under filten! precis ätit lite och kollat på det andra avsnittet av alcatraz. såå bra & spännande :)
så himlans tråkigt väder. massa regn, som det tydligen ska vara hela veckan!
var och simmade förut i en timme. gött! :) jag gick till kumlahallen, men det kom ju mer regn efter ett tag.. åkte med linda sen till maxi så det blev lite närmre att gå hem :)

när min kära sambo kommer hem från jobbet så ska vi direkt ut och gå - i regnet! regnjackan åker väl på för min del antar jag. det känns i vaderna idag från igår när vi gick uppför kvarntorphögen. 427 trappsteg var det! det kom lite smått med regn när vi gick där. vi hade med oss fika som vi tänkte äta där, men sedan i bilen. men vi satte oss iallafall på golvet på sidan av lilla stugan som är där uppe. där fick vi inget regn på oss :) mysigt!

ja, och så blev det ju jobb för mig fredag, söndag och måndag. pengar! ;) igår tänkte jag ju lägga mig efter jag kom hem. men det sket sig.. christian vaknade till och jag började prata, haha! jag frågade till slut om jag skulle vara tyst om han ville sova. men det behövde jag inte. hehe! det blev lite morgongos istället och sedan gick vi upp. strax efter 9 var vi på maxi och handlade. ibland kan det vara skönt att gå upp tidigt. man hinner med mer då. christian böt däck på bilen, diska, dammsuga och torka golven hanns med på förmiddan. sedan lite tvättning innan vi for iväg till kvarntorpshögen (som det troligtvis blir en tripp till i helgen). efteråt åkte vi hem till tony och linda.

idag tänkte jag komma i säng rätt så tidigt. det kommer bli en lång dag imorgon! eftersom det blir en tripp till örebro tidigt på torsdagsmorgonen så hinner jag inte städa hos folktandvården innan. och för att slippa åka till fjugesta på torsdag överhuvudtaget så fixar jag torsdagsjobben imorgon istället. då blir jag ledig på torsdag. asgött! :) så jag får åka en extra gång till fjugesta imorgon så jag kan städa på folkis när de stänger.. värt om man kan vara ledig en dag! :)

hoppas att vi har lite ljus som man kan tända till kvällen och ha det lite mysigt :)


pusshej!


kvällis


slänger in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten!
idag har det varit en riktig slappardag! jag fattar inte, jag har varit skitseg hela dagen. nästan 'bakis-seg', fast jag inte varit det. soffhäng till max!

först imorse blev det jobb. det var segt att gå upp! jag var hemma vid 9, och då tog jag mig lite jordgubbar och mjölk! sååå gott :) efter en stund gick jag och la mig. vaknade till ibland men somnade om. gött :) jag låg nog fan till nästan halv två. så otroligt trött och seg! det där behövde jag, mer sömn.
som sagt så har vi degat hela dagen. men förut fick jag väldans bröstsmärtor. jag vet inte alls vad det var! och nu känner jag att det kommer tillbaka lite. det var värre förut. jag var tvungen att lägga mig i sängen en stund förut. pain! jag fick ont så igår med, men då var det inte lika illa.

jag & christian planerade en grej igår faktiskt som vi hade tänkt att göra idag, men vi ska göra det imorgon istället eftersom vi varit så sega idag! vi ska iväg till ett ställe och sen gå där. har velat gjort det ett tag nu, så kul att han kom med idéen. vi behöver faktiskt göra något sånt själva med. skönt att komma hemifrån och göra något själva.. inte ofta det händer faktiskt. inte såna saker!

ja, och så har det varit påsk också. lite påskmat har det blivit. i fredags var vi hos christians mamma och janne, och igår var vi hos mina föräldrar.

snart ska jag lägga mig. upp och jobba imorgon också! efter ska jag hem och lägga mig.
annars imorgon är det lite tvättning som gäller (inte längesen vi tvätta, men det blev ju en del efter gardinbyte och sådant). sen ska vi ju på våran lilla utflykt, hehe! :)

nehe, sovdags nu då. hoppas också att bröstsmärtorna går över!

simning


vad skönt det känns att det var sista arbetsdagen för denna vecka! egentligen.. men jag ska ju jobba ändå. jag jobbar ju söndagar på miljöteamet och eftersom det är röd dag imorgon och på måndag ska jag jobba då med. det hade suttit jäkla fint med sovmorgon, men det blir ju lite extra pengar ändå :) jag får ju ändå lägga mig igen när jag kommer hem.

idag blev det simning med linda och mia! :) det var asskönt, och det kändes att det var ett tag sen man simmade. fyllde på kortet så det blev för en månad. så det blir att simma lite på veckorna fram över :) gött att jag slutar så pass tidigt också så man kan simma på förmiddan/middan.

när jag kom hem fixade jag tacos och jag är fortfarande skitmätt! det skulle inte vara fel att lägga sig i sängen en stund. jag har också putsat alla fönster och bytit gardiner :)
som sagt.. det kanske blir lite vila sen. och så tänkte jag kanske ut på en liten kvällispromme. jag känner att jag behöver komma ut lite mera.
annars ikväll blir det att kolla på revenge. väldigt spännande nu!! tyvärr så är det ju ingen once upon a time. de sänder ju unga läkare nu istället. dåligt att de börjar sända nya program när det redan går andra!

jaha.. kanske lite vila nu då?

tripp till hallsberg


förut var jag iväg en sväng till hallsberg. drog en runda inne på både netto och lidl. netto brukar ju ha billigt kött ibland, men hittade inte så mycket. det blev en fläskytterfilé med ört & vitlökssmak iallafall. kött brukar ju inte vara så billigt, så då köper man ju inte det så ofta fast det är väldigt gott. jag var duktig och köpte inget godis! annars brukar det kanske bli nån chokladgrej eller något, men icke idag :)
på hemvägen blev jag väldans sugen på mjukglass så jag svängde in på okq8. men de hade stängt av maskinen :( så jag köpte mig en magnum mandel. den köper jag i stort sätt jämt när det är glass-tajm! mmmm, god :) glass är faktiskt okej på veckorna.

idag blir det grilla av! :) fläskytterfilén som jag köpte, och så ska jag göra egen potatisgratäng. och en sallad till såklart :) kanske blir det att grilla färska champinjoner som jag köpte med. gott ska det bli iallafall!


RSS 2.0