löördag

klickade mig in här men nu har jag suttit här och har inte kommit fram till vad jag ska skriva, haha!
lördag är det iallafall. jag och billy gick upp vid halv 6 imorse.. men han vaknade först vid halv 5 så då gick vi upp och värmde mat. detta är ju då inte så konstigt då han hade sovit sen de hämtade mig på jobbet igår. jag slutade då 17.30.. så ja, konstigt är det inte. inte ska man klaga på billys sömn iallafall. haha men inte kul för en annan att gå upp så tidigt. bara att stiga upp!
tvättat har jag gjort idag med då jag hade bokat tid mellan 9-12. efter det åkte vi till vretstorp till mina föräldrar. så vi var ute lite, gick och kollade på grannens getter och så gungade billy :) vi blev även bjudna på god mat. potatisgratäng och stek! :) sen kom morbror magnus & therese så då fikade vi lite med. trevligt att träffa dom också! christian drack där borta också så nu när vi kom hem drog han bort till sin kompis. billy sover, så vad ska jag hitta på? troligtvis dra igång ett avsnitt av ravenswood :) har ju kollat på sista avsnittet av pretty little liars och det börjar inte igen förrens i juni!!! åh så bra ju, vill bara se mer :D tagga!

jobbade som sagt igår, ett extrapass 10.30-17.30. jobbar inte så mycket i början på april utan det blir mer mot slutet då trädgårdskassan öppnar. där som jag kommer hållas i sommar ;) så jag ska försöka jobba extra det jag kan innan det drar igång. har redan 8 april som jag ska jobba extra och så ringde de förut och frågade om den 6 april som jag tackade ja till. söndag = dubbelt betalt, ja tack! :)

eftersom billy somnade så tidigt igår så passade vi på att kolla på film (jag kan inte kolla för sent för då somnar jag bara, haha!) och till det åt vi varma mackor :) filmen vi kollade på var a cinderella story 3. väldigt bra film! dessutom med lucy hale som är med i pretty little liars :)

nej, nu ska jag tyvärr (haha!) gå och hämta mig lite choklad, dåligt dåligt jag vet.. och sen dra igång ett avsnitt. så jag utnyttjar egentiden. men nu om christian hem, haha!

ja men hallå!

nu är det över en månad sen jag skrev. finns inte alltid tid eller lust. jag har inte så mycket att skriva om så ofta ändå. men nu tänkte jag passa på! billy sover och christian är chaffis.
förra fredagen fyllde mamma 50 år, och idag hade hon 50-årsfest! christian agerar chaufför idag så jag har tagit mig två små drinkar och 2 cider. det räckte för mig. jag var inte jättesugen och dessutom inte ute efter att bli full heller. eller inte så påverkad iallafall.
framåt kvällen blev lille prinsen trött och somnade hos mig. christian skjutsade hem oss förut så att billy får sova i sängen. skönast för han och inte heller massa musik. sedan åkte han tillbaka för att han ska skjutsa några andra hem sen, och dessutom mina föräldrar + syskon och de är ju kvar sist så.
men jaa, trevligt har det varit. träffat släkten som man sällan gör tyvärr. ätit god mat och tårta också :)
mamma verkade bli nöjd över våran present. vi hade köpt presentkort på spahuset i Örebro! tycker alla borde få gå på spa nångång, så hoppas man gör det själv nångång också ;) det var från mig, christian, billy, erika och emilia. hon skulle ta med sig sin bästa kompis marie som också fyller 50 snart.

åh, billy och hans syssling alice var så himla mysiga mot varann! :) de kramades flera gånger. billy är två månader och en vecka yngre än alice. busungar!!


christians mamma + två av hans syskon fyller också i mars så de har vi firat. jag jobbar vidare, de få dagarna jag har i veckan men det har ju blivit lite extra ändå så det är bra :) mot slutet på april så kommer jag gå på en sommartjänst. då öppnar trädgårdskassan och den är väl öppen till augusti tror jag. så då kommer jag att jobba ca. 30 timmar i veckan. väldigt bra ju! :)
jag hade ju sökt utbildning med. bageri & konditori i töreboda. tyvärr blev det inget med den :/ det var dåligt med pengar i kommunen i år så de ville då inte betala för min utbildning där borta. tänkte göra ett nytt försök till nästa år så hoppas! bra att jag kommer få jobba lite mer nu iallafall :)

förra lördagen var vi nästan alla ifrån kassan och käkade på o'learys i Örebro. det var trevligt! god mat, drinkar och så kollade vi även på mellon som de visade :)

ja det var väl lite vad jag hade att säga denna gång. ska försöka att inte dröja så länge innan nästa.
nu tänkte jag ta och dra igång ett avsnitt av ravenswood! har ju så många serier att kolla på så hinner ju inte med, haha! men har alla avsnitt på datorn så bara att dra igång.
skulle ju vara skönt att sova men jag har svårt att sova när inte christian är hemma. så har det alltid varit om han inte varit hemma på kvällen. konstigt nog känner jag mig inte lika säker.. tror bara att det är nån som ska smyga runt här. why liksom?! aja.. hej så länge :*
 

RSS 2.0