måndag.

nu är vi igång på en ny vecka. jag har jobbat 8.45-14.30 idag, alldeles lagom, och efter det blev det hemåt och hämta billy på dagis. när jag kom var dom ute och det är så kul att se hur de leker när man inte är med. billy satt på en cykel med två killar bakom sig (en sån där cykel man kan skjutsa där en sitter bak). haha så kul! billy kan ju inte trampa men han försöka komma framåt iallafall :) lille prins!
efter att christian kommit hem från jobbet så åkte vi in mot Marieberg. först åt vi mat, sallad för min del på favoritstället. billy fick pannkakor (som sen jag och christian satt och åt ifrån då han inte ville ha mer, haha!). christian tog kinamaten som vanligt. så bra när man vill äta olika mat och ställena ligger bredvid varann :)
billy fick en tunnare mössa. det är dags att börja använda mössa nu då det börjar bli kallt. hade lätt kunnat haft vinterjackan idag! till mig köpte jag en vit topp som var i typ spets/nät med svarta siffror på. kände att den var lite mig så den fick följa med hem. jag köpte även sockerpasta på Panduro i tre olika färger. billy fyller ju snart så tänkte ha lite till tårtorna. vi köpte en present till billy på toys 'r' us också. vet verkligen inte vad vi ska köpa mer. vi har ju två ligger här hemma redan men nånting mer ska det väl bli. efter en sväng på rusta åkte vi hem. jag drog iväg på en promenad direkt med billy. vi gick och kollade på hästarna, och det var två som var på bushumör då de sprang runt som bara den. kul att se :) på hemvägen somnade han och sover ännu. jag har passat på att lägga in dagisschemat och ska väl dra igång ett avsnitt av nån av de serier jag kollar på. ska även slänga in lite träning. imorgon blir det mer av det :)

åh, igår var jag tvungen att se rock of ages! jag har velat sett den så himla länge och nu när min syster pratat om den och spelat upp lite så blev jag mer sugen. så igår kväll när vi kom hem efter att ha varit hos mina föräldrar så kollade jag och christian på den :) till och med han gillade den. han som inte gillar rockmusik, haha! och så sjöng de mycket också vilket han inte heller är så förtjust i. men det gick :) så många bra låtar!!

ja som sagt, igår var i vretstorp. jag började måla rummet i källaren som erika ska ha. en målning till behövs det så det får vi ta nån dag. blev bjudna på mat och även räkor/kräftor. och nu på tal om mat så känner jag mig hungrig så får väl ta mig något att äta och mysa ner mig under filten. ingen värme inne :(

ledig imorgon, woop woop! :) så får se vad dagen har att bjuda på. vi ska väl iallafall ta en sväng till lekparken.

komsi lön

vad glad man blir när man ser att den efterlängtade lönen är rätt så bra! :) nu får det gärna vara måndag.
men ja, först är det helg. imorgon jobbar jag 8.45-14.30, ledig lördag och söndag :) på lördag är det lite grillfest med jobbet. vi skulle först vara ute, spela brännboll och så. men för att vädret är så osäkert så ska vi vara inne istället och köra aktiviteter där och grilla. hoppas det blir kul iallafall!
har inte så mycket att skriva nu. det har inte blivit att man gjort så mycket när det regnat som fan de här dagarna.. hoppas på bättre väder till helgen :)



full rulle

äntligen hemma! idag har jag jobbat 11-20.30 och jag kan säga att det har varit sjukt mycket folk idag. dessutom en sjuk i kassan, så det var en från golvet som var inringd idag som fick sitta i kassan också annars hade jag varit själv från kl. 15. det hade inte funkat alls! men dagen har ju rullat på iallafall, skönt det :)

idag fick jag veta att jag kommer att hamna på färgavdelningen. kul! :) jag ser verkligen fram emot att göra något annat och det ska bli kul att få vara på färg :) jag skulle få vara med på utbildning snart med för utomhusfärg. bra att börja redan nu!

mina fina prins har tydligen sovit sen 17, den lilla tröttisen. tufft på dagis! så får se om han vaknar något sen eller inatt, eller om han sover vidare till imorgon bitti.
christian åkte iväg och handlade lite, sen ska vi äta och chilla. fullt hus är ju på tv:n nu så den blir det nog att kolla på :)

hoppas alla får en trevlig helg! :) själv ska jag jobba imorgon och söndag 11-18.30. imorgon ska vi även fira linda som fyller nästa vecka! :)

hejdå

jobb!!

ja men tro på fan!! jag har fått en fast tjänst! :D hur bra är inte det? så i oktober lämnar jag kassan och börjar ute på golvet istället. det är på sälj 1, vilket innebär trädgård, färg, järn och el. vilken avdelning jag ska vara på är ännu oklart, det skulle jag få veta om några veckor när det hade tänkts klart. det är 20 timmar i veckan, men det är ju fast så jag kan ju alltid jobba mer också! :) nu går jag på 30-timmars vikariat och det är ju till nyår. några timmar mindre men skönt att veta att jag har det där sen. så vikariatet upphör i oktober och sen drar jag igång. spännande och kul med något annat :) tjänsten låg ute i somras och jag slängde iväg en ansökan. trodde inte alls att jag skulle få den. tydligen har jag gjort bra ifrån mig så det var ju kul att höra! :)

jobbat idag 11.45-20.30. dagen har gått skapligt bra med mycket folk under nästan hela dagen. äntligen hemma och det blev direkt att byta om till pyjamas, haha! så jädrans gött :) idag får det bli chill i soffan.
igår blev det en joggingtur, testade en ny runda som jag velat testa ett tag. den var 2,2 km (längre än jag trott) men fortsatte hela vägen hem så det blev 2,8 km! mycket nöjd och det går bara bättre och bättre. kul :)

nu får det bli pretty little liars och lite choklad :)

heja heja!

hallåhallå denna lördagkväll! idag och imorgon är jag ju ledig så det känns riktigt skönt :)
igår jobbade jag heldag 9.55-19.15 och det gick bra fast lite segt vissa stunder. men mycket folk ändå. pratade med christian och billy när jag slutat men när jag kom hem så hade billy somnat, trötta killen. och så sov han till 5.15 imorse då vi gick upp och värmde mat, somnade om efter en liten stund och så gick vi upp runt 8.
så igår drog jag ut på en joggingrunda. min andra "riktiga". första gången blev 1,6 km och igår drog jag till med 2,4 km! jag hade bestämt mig för minst 2 km så jag kämpade mig igenom det sista fast jag lätt hade kunnat stanna innan. genomsvettig när jag kom hem! men så himla skönt. helt sjukt att för några år sen orkade jag knappt 500 m. kom ihåg i skolan när man skulle springa på banan som då är 400 m.. knappt så jag orkade runt där. stört!
efter det åkte jag till maxi för att handla lite frukt och annat som behövdes. hemma så fixade jag och christian mackor och kollade på det regnar köttbullar 2. mia, det blev som du sa. jag somnade efter halva filmen! haha så jävla sämst jag är. till slut gick jag och la mig, när filmen typ var slut!

idag åkte vi till mamma & pappa. mammas kusin mona hade smyckesparty så mamma och jag åkte dit och kikade på massa fina smycken hon gjort. jag köpte med mig ett fint armband och en fin fotlänk :) ska ta och beställa en med dödskalle också tror jag! sen blev det tillbaka ner för att grilla. det smakade bra, och mätt & belåten blev man.

billy som inte har sovit något under dagen somnade på hemvägen och sov vidare hemma. hoppas han sover lite längre imorgon. ja, hoppas kan man alltid göra. haha!
jag tänkte ta och dra igång senaste pretty little liars och efter det ska nog jag dra mig till sängen :) det behöver ju inte bli sent varje dag!

back to work

idag gjorde mitt andra arbetspass efter semestern. igår var det dags igen! börjar sådär lagom :)
måndag, tisdag, torsdag: 15-19.30
onsdag, lördag, söndag: ledig
fredag: 9.55-19.15

detta är ju sista veckan på "trädgårdskassaschemat" men eftersom den stängde tidigare så sitter vi vanliga kassan istället. så skönt! mer action där. nästa vecka går jag däremot på mitt vikariat som är till nyår :) ska bli kul faktiskt. det vikariatet tog jag över från bettan som jobbade istället för jossan som var mammaledig, men nu har bettan själv blivit mamma så då fick jag ta över :) och idag fick jag se lilla bebisen, åh vad fin han var!! jag blev lite tårögd faktiskt. så himla mysigt!

idag känns det som att jag bara vill äta massa onyttigt! inte bra, inte bra.. men men. jag som var så duktig förra veckan. iallafall med motion. i torsdag var jag nämligen ute på min första lilla joggingrunda. jag gick iväg till gång/cykelbanan här borta och så började jag.. jag trodde att jag skulle behöva stanna tidigt, men icke. jag joggade i ganska lugnt tempo så det gick bra. jag fortsatte till & med när jag fick håll vilket var tufft, haha! kollade ut en plats där jag tänkte stanna och såg att det hade gått 1,4 km!! så då tänkte jag att jag lika bra kunde fortsätta till ytterdörren och då hann det bli 1,6 km. fan vad glad jag blev och shit vilken känsla efteråt. så himla glad!! för några år sen orkade jag knappt 500 m, så sämst! förstå känslan när man äntligen orkar ta sig an en längre sträcka. måste ut igen och oftare! :) på fredagen åkte vi till kvarntorpshögen med morgan och mia. jag och billy gick bilvägen upp, vilket var jäkligt jobbigt!! de andra tog trappan. sedan blev det lätt jogg ner, och sen avslutade vi med en promenad på 2,6 km innan vi åkte hem. hurtigt värre! mer motion hallå :) (sitter och äter godis i skrivande stund, hahah!)

i lördags var det loppis vid Uffes lada i Hallsberg. jag stod där med tony och linda. jag hade lite smått och gott men mest barnkläder. nästan allt som billy vuxit ur. dock blev det inte mycket sålt men jag drog allt in några lappar :) kul var det och det blir lätt att stå igen. har fortfarande massa att försöka bli av med. stört, känslan när man sålde första grejen - ett fotoalbum för 15 kr, vad glad jag blev. hahaha!! jag fyndade en fin zebraskjorta för 40 kr. ny var den med, kanske använd nångång?
på kvällen åkte vi hem till tony och linda för grillfest. så, trevligt sällskap, god mat och dryck blev det den kvällen :)


ja men förra tisdagen var vi ju på Kolmården ett rejält gäng :) varmt var det men kul ändå! fick ju se tigrarna i mer action denna gång så det var skoj! lejonen såg man bra också. det blir en tripp dit nästa år också. billy tyckte att det var kul också att kolla på alla djur :)

 


och eftersom vi börjat jobba nu igen så är det dags för billy att börja på dagis. igår var vi på nya dagiset ca 1 timme för lite info och så kikade vi runt och så. idag var vi där 9-14, likadant imorgon och torsdag. så inskolning dessa dagar sen drar det igång. det går jättebra för billy, han leker och grejar. han kan ju det här nu med dagis då han gått innan så det är skönt. bara att vänja sig vid lite annat. idag vid maten vände han sin mjölk upp och ner rakt i maten. ja men så bra, haha! busungen där. får se hur det går imorgon.
skönt iallafall att jag är ledig. idag började jag ju 15 så det blev lite stress när jag skulle hinna äta innan..

men men, nu ska jag dra igång ett avsnitt av once upon a time. jag har nu kommit in på säsong 3! :)



RSS 2.0