seven weeks

idag blir våran finis 7 veckor! 7 veckor.. det är ju inte alls mycket egentligen. det känns som att han har varit här längre hos oss. här ute hos oss! christian sitter med en sovade billy, och snart är det sängdags! men jag tror jag väntar lite. jag ska nog fan köra ett zumba-pass! det blir ju aldrig av. så jag ska nog passa på nu ikväll. det kan ju vara skönt. efter det blir det en dusch och sen sängen för mig med.

idag kom korten som jag hade beställt! det gick fort :) men det var visst inte så många bilder som jag trott. som sagt, jag hade ju glömt en del bilder så får ta en till beställning med bilder snart. det är ju inte dyrt att beställa bilder inte.. idag fick jag även in lite bilder i ena ramen, och upp på väggen kom den också :)


billys fötter. då var han inte så gammal. linda som tagit bilden!


tisdagkväller

när bebis sover passar mamma på att blogga..

idag har vi inte gjort så speciellt mycket, som vanligt. på eftermiddan var vi iväg till bvc där billy vägdes, mättes och fick huvudet mätt. han växer fint nu, nästan uppe i 5 kg och ungefär 57 cm lång. han börjar bli stor, min plutt ♥

de senaste dagarna då..
i torsdags var det mamma/bebis/fika-träff! när vi gick i föräldragrupp så var vi 5 par. eftersom vi alla har fått barn nu så träffades vi alla mammor och bebisar hemma hos elvira i åbytorp. det var kul att se alla igen och allas söta bebisar! 4 killar och 1 tjej, hehe! jag tyckte att billy hade blivit stor, men när jag fick se de andra bebisarna så blev han genast liten igen. han är ju faktiskt yngst också. trevligt var det iallafall :) när jag skulle åka hem så började det att snöa lite grann. tråkigt!
i fredags var vi ute på lite shopping. I lördags var vi på kalas för Christians bror Tony som fyllde i söndags. I söndags var vi först hemma hos mamma och pappa. Blev bjudna på mat. Gott! Senare åkte vi hem till Tony och Linda. Där blev vi också bjudna på väldigt god mat, samt spelade Bingolotto tillsammans med Morgan & Mia också. Jag vann 100 kr! Tänkte dock inte på att jag ska lämna in framsidan så jag satt och kluddrade ner ansiktet på programledaren. Aja, han passade ju i skägg iallafall. Haha!

Fick med bilder från Tony & Linda som är tagna på vår fina prins! :) Några gjorde jag om till svartvita och några i sepia. Jag tog lite bilder igår, och jag lyckades få med en del leenden! :) Han har börjat lett mycket nu! ♥ Beställde kort igår också, och såklart så glömde jag en del!! De som jag redigerat lägger jag i en egen mapp så jag glömde ju ta med originalen på vissa! Men men.. får ta en till beställning snart. Glömde ju några bilder från mobilen med! Svarta ramar till hallen måste köpas med!


Haha plutten! ♥

one, two, three, zumba!

idag fick jag stiga upp vid 11 för att det ringde på dörren. christian hade ju beställt en julgran från nederländerna (haha!) och det var den som lämnades. tur att man var hemma! gick tillbaka till sängen efter och mös med min prins en stund innan vi gick upp. häromdagen låg vi till typ 13. skönt!
det har blivit det vanliga idag, chill och en promenad. vi klarade oss bra från regnet som kom en liten stund bara! ingen större mängd heller. på hemvägen blev det en runda inne på maxi för att handla bl.a grejer till tacos.
christian var och tatuerade sig idag. en som är avundsjuk här! men får spara ihop pengar och fixa snart jag med!
han gjorde billys namn och så hans födelsedatum (120912). vi gick dit efter, jag & billy, när han hade ätit klart. så fort jag klev in där så började det att snurra i skallen av ljudet. haha! men blev såklart sugen..! när vi kom hem blev det tacos :)

det är skönt att komma ut och gå varje dag! billy sover så bra i vagnen, så det är skönt det med. jag ska komma igång med mer träning. jag har ju min gymboll som jag ska börja göra övningar med igen. sen har ju christian köpt playstation 3 igen (och jag har ju fortfarande kvar zumba till det) så det ska jag börja köra igen :) zumba är ju kul! jag körde det mycket när vi hade ps3 sist. bra träning! man blir ju verkligen svettig som en gnu. så det blir väl att klämma in det när plutten sover eller senare när christian är hemma. med start imorgon!


tisdag

godkväll! tänkte slänga in ett litet inlägg nu innan jag ska gå och sova. christian sitter här i soffan och sover, och min lilla prins ligger och sover i sin säng.
dagarna rullar på. det blir massa mamma-billy-tid såklart. vi chillar om dagarna, och så brukar det iallafall bli en promenad. idag blev det en timmes i regnet med linda. skönt, fast regn. men vad gör det? :)

imorse var det inte kul att gå upp. jag var så himlans trött!! billy åt lite, sen var det inte länge kvar tills alarmet skulle ringa (kl.9). men några minuters sömn innan blev det. sen gick jag upp och fixade iordning mig. bäst att passa på medans plutten sov. ett besök på bvc blev det sen för ett läkarbesök/kontroll.. ett sånt som de gör på bb. och allt såg bra ut :) nu går han upp bra. i början var det segt med viktuppgången, men nu får han ersättning också. jag brukar amma lite och sen får han ersättning, annars blir han inte så nöjd.
efter det blev det promenad i regnet.

mot eftermiddan efter billy ätit så somnade han hos mig. sen la jag oss i sängen så han fick sova vidare där och så jag fick lite vila också. vaknade när christian kom hem. det var ju så jäkla kallt så var tvungen att krypa under täcket. det var skönt!!

i fredags blev våran lille billy 1 månad!! sjukt vad fort det har gått. under tiden har vi haft besök från våra nära. billy har fått mycket fina kläder, gosedjur och även pengar. mot slutet av september flyttade vi också till en trea. det känns jättebra! större och finare :) yay! christian & jag hade våran 6-årsdag också. inte kan man tro att det har gått sån lång tid.
i fredags fyllde även christian år. kalas på lördagen, då var det full lägenhet.

igår var vi inne till marieberg. christian började köpa juklappar och även jag, men bara 2 små. idag blev det en till (beställde). det är ju dags att börja.. inte så länge kvar till jul ju. det svåraste är att komma på vad man själv vill ha.

nej, dags att borsta tänderna, släcka ner och sen sova!
godnatt.




trötta killar i soffan

idag har vi haft besök av min faster, kusin och 2 av kusinbarnen = billys sysslingar :) det var också första gången som vi träffade lilla alice. hon är 2 månader äldre än billy, och hon var jättesöt!! väääldigt lik storebrodern adam. det var kul att träffas :) inte ofta som man gör det. kul om man håller kontakt med släkten. billy fick fina kläder också! :)

efter att de hade åkt så gick vi ut på promenad i det fina höstvädret. det är fint med de olika färgerna :) på vägen hem handlade vi lite. gjorde pizza förut så nu är man mätt & belåten :) billy somnade efter att han hade ätit, och det gjorde christian med. haha! två trötta killar i soffan ♥
själv har jag passat på att läst lite bloggar och kikat lite. om 10 minuter ska vi spela bingolotto. det var ett tag sen nu. vi spelade mycket ett tag. får se om lilla prinsen sover under tiden. annars får han vara med och spela ;)

igår åkte vi till tony och linda. åt tacos ihop! alltid lika gott med tacos :) på kvällen tog vi oss en promenad. det var ganska kallt ute, men det blev bättre efter ett tag när man hade rört på sig. skönt med kvällspromenad :) imorgon ska jag & billy på promenad med linda innan vi ska till bvc kl. 13 :) det känns som att man vill ut mer nu när man har en liten bebis i barnvagn att gå med :) vi var ute några gånger nu i veckan och gick. i torsdags var vi ute 1 tim & 20 min. dagen innan 50 min.

ska förresten ta och fixa lite med designen nån dag också!

nej nu är det bäst att ta fram bingolotterna, och väcka christian. det börjar om 5 minuter!

kvällis

slänger in ett litet kvällsinlägg medans bilder laddas upp. jag ska nämligen beställa hem kort som sedan ska upp på väggar och in i album :) jag börjar med de bilderna jag har. det kommer ju bli mer sen. och eftersom vårat internet är cp och kopplas ifrån då och då, som det gjorde under uppladdningen förut, så får jag nu ladda upp alla bilder igen. kul kul..
christian gick nyss och la sig, och lillprinsen sover sen en stund tillbaka. det har blivit mycket sömn för han idag! ska försöka skriva mer imorgon. tänkte skriva om dagen då våran underbaring kom ut i världen :) idag blev han förresten 3 veckor!!


en bild från häromdagen. ♥

nej, kika vidare lite och hoppas att internet inte kopplas ifrån igen. då skiter jag i det här idag och tar det imorgon.
sen är det dags att sova ett tag innan det är en som vaknar och vill äta lite grann och sedan somna bredvid mamma.

nattihej!

passar på!

nu passar jag på att skriva lite medans min fina lilla prins sover bredvid mig. vi var ute på promenad, ca 40 minuter, och han somnade ganska snabbt efter att jag la han i vagnen. jag la han på filten här på soffan när vi kom hem och han fortsätter att sova, men vaknar säkert snart. det var väldigt skönt ute :) jag ska försöka ut och gå varje dag! billy trivs bra i vagnen när vi är ute. och så är det bra för mig också. jag måste komma igång nu och röra på mig. börjar smått med promenader. alla kilon som jag gick upp under graviditeten är iallafall borta! eller, det kanske är 1 kg kvar. jag gick upp ca 11 kg, 5 kg försvann på en gång när billy var ute (vägde mig efter 2 dagar). sen förlorar man ju en del när man ammar också.

imorgon blir billy 3 veckor. sjukt vad fort det går!! första veckan sprang verkligen iväg. och nu har det gått 2 veckor till (snart). vi är så otroligt glada och stolta över våran lilla bebis ♥ han är så himla fin. det är svårt att sluta kolla på han ibland.

nehej, nu börjar han vakna tror jag. ett litet inlägg blev det iallafall! :) snart dags för han att äta, sen ska vi hämta upp christian på jobbet och vidare mot sannamarken.

RSS 2.0