39

idag går vi in i v.39



för 10 veckor sen, v.29:


muppbild som christian tog.. haha! liite mer kula har det väl blivit under 10 veckor?



och så var det dags

nu har jag gått och fått mig en liten förkylning! den kom smygandes igår.. redan under dan kände jag mig lite varm och seg, och mot kvällen fick jag ont i halsen och började bli lite snorig. jag hade verkligen apsvårt att somna igår!! jag vet inte hur länge jag låg vaken. blev tokig! inatt har jag sovit himlans uselt. vaknat flera gånger, vaknade tidigt imorse men inte gick det att somna om fast jag var skittrött. värdelöst :/ gick upp efter en liten stund, satte igång bones, kollade på 2 avsnitt och efter det började jag bli trött igen så då somnade jag lite i soffan. gick tillbaka till sängen sen, men inte fan kunde jag sova för det! så idag är jag ganska så trött, känner mig helt dö! det var väldigt länge sen som jag var sjuk. det kanske var dags nu?!
idag var det tänkt att jag skulle åka och träffa angelica, men jag stannar hemma istället och vilar. idag känns det som en soffliggar-dag. det får nog bli så för min del.








 

en vecka

godmorgon/förmiddag!
idag är det ett riktigt tråkigt väder. grått och trist. en sån här dag då man bara vill krypa ner i soffan med täcket och kolla på film. det kanske blir sen! idag tänkte jag försöka packa ner lite mer saker, som typ mina pysselgrejor. dom behöver jag ju inte använda mer nu. jag ska nog även ta en runda med dammsugaren och sen torka golven också. det är väl det som är planerat idag. annars blir det nog lugnt.

det blev en runda på askersundsmarken iallafall igår med mamma. svettades nästan ihjäl! innan jag skulle åka så såg det inte så varmt ut och jag trodde att det skulle börja regna. men sen kom solen fram..! jag köpte iallafall det vanliga; marknadsnougat och brända mandlar. sen fick jag en väska av mamma :) jag letade efter en ny, men hittade ingen som föll mig i smaken. jag ville ha en med längre axelband, men dom var det dåligt om. hittade iallafall en tillslut. det träliga med en del väskor är att de ser så snygga ut när de hänger och är uppstoppade med massa papper, men sen när det tas bort så blir det inte alls samma. så mycket grejor har jag ju inte i väskan ändå så att det fyller upp. mamma sa att jag får lägga i en filt eller något i botten, haha! kanske ska göra det? nej men den fylls säkert med mer grejor sen.

igår blev vi även av med en del saker! den förra sängstommen + madrasser och spjälsängen som vi köpte av christians kompis för en liten slant. den var lite skev så vi köpte ju en ny istället. morgan & mia var här i går, så fick hjälp att bära ut sakerna så kumla bostäder hämtar idag. yes, grejer slängs när ingen hämtar dom. skönt iallafall att bli av med det, när vi snart ska flytta och så med.

idag är det en vecka kvar tills bf! nedräkning, ja! nästa torsdag, den 6 september är det ju beräknat att våran bebis ska komma ut! det börjar bli lite nervöst nu. det är ju så nära! och det kan bli närsomhelst! det är fortfarande lite svårt att fatta vissa stunder. men vi längtar!

marken?

ja, idag är det tydligen askersundmarken. jag har lust att åka dit, men inte så kul kanske att gå själv? jag har inte fått något svar av mamma ännu. hon kanske skulle dit. men hon kanske sover eftersom hon jobbade inatt. får väl se, annars åker jag väl dit själv ändå. imåndags undrade jag om det inte var nån marken snart. jag var så sugen på att gå! och strax efter såg jag i tidningen att det skulle vara, men inte vilken dag. tur att facebook finns ;) där får man ju veta allt. haha! marknadsnougat och brända mandlar köps alltid! förr blev det alltid en t-shirt också, med typ något band på eller någon annan cool tröja (som man tyckte var coolt då). även pins till väskan och halsband köpte jag förr. haha!
vi får väl se hur det blir idag, om jag kommer iväg :)

38+4

besöket hos barnmorskan gick bra! precis som alltid. hon skulle känna lite hur han låg också, men kunde inte känna så bra. så då fick en annan barnmorska komma och klämma och känna. han har huvudet neråt men var tydligen inte helt fixerad än. förra gången, enligt en annan barnmorska som vi hade då istället, så var han fixerad. men men, han gör sig redo att komma ut. nästa vecka är det bf! nästa vecka!! shit. nästa vecka kanske vi är föräldrar. kanske den här veckan. kanske om 2 veckor.. vem vet? spännande är det iallafall! :) det börjar bli jobbigt att gå. det gör lite ont i ljumskarna, mest i vänster. lite sådär bäckensmärta med. jämt när jag ska vända mig i sängen från den ena sidan till den andra så knakar det till. högt också. det låter inte så himlans trevligt. men nu är det iallafall inte länge kvar! :)
namn tänker vi inte diskutera med andra mer iallafall. det får folk veta när vi har bestämt oss och när den lille har kommit ut. det är bara så himlans tråkigt när en del är så negativa så då pallar man inte prata om det.. det är ju ändå upp till oss vad han ska heta!

iallafall.. potatisen kokar. till det blir det fiskbullar. bara att invänta christian som slutar om några minuter.

sänglängtan

trött som ett as idag! gick först upp inatt för ett toa-besök. aldrig kul att gå upp mitt i natten. man hinner ju piggna till medans man sitter där i ljuset. kanske skulle börja ha lampan släckt på toa? men jag kände mig lite illamående så jag var tvungen att gå upp. sen gick jag upp 6.10, strax efter christian, för att jag var tvungen att flytta bilen. det fanns ju ingen parkering ledig igår så jag fick ställa mig vid skolan. så bäst att flytta på sig innan alla kommer. kallt var det också ute!! gick och la mig sen igen, men det tog ett tag innan jag somnade om. jag hade stallt alarm 8.30 idag för jag & mamma skulle shoppa. men jag var så jävla trött och jag ville bara sova vidare. gick upp 20 minuter senare, tog mig en dusch och åt frukost innan mamma hämtade upp mig.

vi åkte först till lager 157 och kollade. det fanns en del fint, men det enda som fick följa med hem var ett par leggings. just nu är det ingen idé för mig att kolla vanliga kläder. inget som passar ändå, eller ser bra ut på en :/ jag får vänta tills kulan har försvunnit. då jäklar! eller efter nyår, då kanske jag har hunnit gått ner mer också, förhoppningsvis. det ska jag! efter åkte vi till sommarlagret och kikade. sen åt vi på caféet bredvid. en sväng inne på grizzly och rusta blev det också.

om 30 minuter ska jag vara hos barnmorskan, så jag ska väl gå iväg om ett tag. helst skulle jag vilja krypa ner i sängen eller soffan! mår lite illa faktiskt.. uschusch! meen, det går väl snabbt det där, sen kan jag lägga mig en stund när jag kommit hem. just nu sitter jag i soffan med teddyfilten på, och såklart så kom nasse och la sig bredvid mig på den. gos!

nej, nu ska jag ta och fixa mig och sedan traska iväg!

soffmys


japp, mys med katterna i soffan. morris ligger framför/bredvid datorn och nasse ligger bakom mig på teddyfilten. den är populär bland både människor och katter ;) ligger den i en hög brukar nasse gå fram och nosa på den. då lägger jag ut den och bäddar en liten plats åt han, och då lägger han sig där. nu sitter jag lite halvsnett, och nasse som låg i andra delen av soffan förut, kom fram till mig och började trampa runt på filten så då fick jag fixa en liten plats åt han. nu ligger han där, min nasseboll ♥

imorse vaknade jag aptidigt! gick på toa när det var mörkt, och kunde inte somna om efter det. jag hade ingen aning om vad klockan var då men tydligen var den mellan halv 5-5 nångång, fick jag höra. sen blev jag hungrig så då var det bara upp och äta och sen lägga sig igen. då kunde jag somna om!
idag skulle jag egentligen till mvc, men det blev flyttat tills imorgon istället. jag undrar vad man ska hitta på idag då..

i fredags var vi och bowlade med morgan, mia, tony och linda. discobowling dessutom! det var väldigt längesen som vi bowlade.. men kul var det :) i början gick det sådär, men sen gick det bättre. det skulle vara kul att bowla snart igen. vi var i hallsberg, nytorget.. så efter bowlingen gick vi in till restaurangen och åt. vi lyxade till det med plankstek! det var första gången som jag åt det, och det var så himlans gott!! :) mums.

i lördags var vi på 30-årskalas. christians farbrors fru hade fyllt så då blev det firande. efter det blev det storhandling av mat! senare en minigolfsrunda i gustavsvik med morgan och mia. vinst för mig! jag fick 1 poäng mer än förra gången, då det blev vinst med. ibland ska man ha tur. eller..? skicklighet? kul med äventyrsgolf iallafall!
i fredags innan bowlingen lämnade vi bilen på kamremsbyte. så då åkte vi med morgan och mia tillbaka. igår tog tony och linda upp oss här och då hämtade vi bilen, sen åkte vi hem till dom.

men vad ska man göra idag då? det verkar ju vara fint ute iallafall :) det skulle vara kul med shopping, men det känns som att det inte är nån idé att handla massa innan vi har flyttat. så det får vänta. det är just grejer hem som jag vill ha. kanske tar en sväng till mamma och pappa och lämnar spegeln som de ska ha. eller om erika ska ha den i sitt rum tror jag mer på.. vi har ju köpt en helkroppsspegel, fast den kommer ju inte upp förrens vi har flyttat, vilket är om typ 1 månad.

nehej, nu ska jag kika vidare här!

5 år


igår var det 5 år sen som min mormor gick bort! :( ♥ otroligt att det har gått 5 år.
jag åkte ut till graven med mamma & emilia och satte blommor.



saknad!

ryggont


godmorgon! :)
jädrands vad många besökare jag hade igår med tanke på att det icke var nån uppdatering då! kulkul :)

idag har jag ett sånt jäkla ryggont! jag mitt cp ska ju sitta så dumt i soffan ibland, och det märks när man ställer sig upp. ajaj! att jag inte har lärt mig från förra gången det blev så här.
och så blir jag så förbannad över vårat internet!! det kopplas ifrån fan hela tiden. under den här lilla biten som jag har skrivit så har jag fått anslutit om 3-4 gånger!  gött när den här mobila skiten går ut och vi kan skaffa vanligt istället.

igår var jag med mamma en sväng till marieberg. jag köpte en oversize-topp på gina tricot, där man typ alltid hittar något. jag hittade massa fint igår, men tyvärr så var ena plagget en storlek för liten. det var trångt vid armarna, annars så! jag köpte även ett halsband med dödskalle och rosor, och en blå bandana. kan vara bra att ha :)


tröjan jag köpte! den är helgrön på baksidan.

och nu regnar det som fan! kul att man ska ut snart med. fast bara några meter. jag håller på att tvätta just nu och när jag tog hissen ner till tvättstugan förut så öppnades inte dörren. först trodde jag att jag hade blivit fast, som inte för så länge sen. och då var hissen inte ens på nån våning. men nu var hissen längst ner, och det gick att trycka nu så jag åkte upp mot entrén och gick ut till porten bredvid, ner för trappen där till källaren och sen till tvättstugan. inte så smidigt med en tvättkorg heller. suck!! blir så trött på den här jävla hissen vi har här. skönt att vi snart ska flytta. får hoppas att den där borta inte är såhär!

under dagen idag blir det väl att ta det lugnt. jag hade tänkt att städa medans jag tvättar, men kanske väntar till christian kommer hem. det återstår att se. senare idag ska vi iväg och lämna bilen för kamremsbyte! efter det blir det bowling! :) hoppas det går bra med ryggen då..


mmmarabou


vad tråkigt det är när det är bestämt att folk ska komma en tid, men sen dröjer det iallafall. kl. 11 idag skulle det komma en från kumla bostäder och göra en förbesiktning på lägenheten. jag gick upp ca. 20 min innan, men jag hade gärna legat kvar. trött!! vid halv 12 hade han ännu inte kommit så då fixade jag frukost. jag hann ta en tugga på mackan och sen ringde det på dörren. typiskt! rostade mackor blir ju sååå goda när de får stå typ 20 min. eller inte!
tog en sväng till christians jobb förut när de hade lunch och hämtade några kartonger. vi ska väl börja packa lite smått. det är snart 1 månad kvar tills vi ska flytta så det som inte behövs nu kan ju packas ner.

igår var vi ju då inne på usö för "förlossningsinfo". de visade massa bilder och pratade en del. det var ganska många där! mer än vad jag trodde att det skulle vara. ett par från föräldragruppen var där också. ojoj vad många bebisar det kommer komma! en riktig babyboom i år. nästan vart man än är så ser man bebismagar!

det är också nu som det är en massa bra på tv! i torsdags började äntligen once upon a time igen, igår ensam mamma söker & idag svenska hollywoodfruar :) och så är det ju glee på onsdagar. vi kollade även på färjan igår, så det kanske man kollar på också på måndagarna.

idag är det himlans varmt så det skulle inte vara fel att bada. men det blir väl inget badande i år antar jag. men man överlever!





och så var det en ny vecka


helgen har rullat på bra. i fredags blev det lite shopping, så det blev lite som fick följa med hem.
i lördags var vi iväg på 25-årskalas! linda fyllde år igår så det blev firande. igår var jag & christian iväg på lite mer shopping. spegel & lampor blev det då. senare tog vi en sväng till tony & linda.

i lördags färgade jag också håret! första gången sen i januari (och då var det överhåret. underhåret färgades i december). jag hade ju tänkt att vänta några veckor till, men eftersom det tydligen inte är "farligt" så kunde jag inte hålla mig :) mörkbrunt blev det. nu känns det mycket bättre!

idag ringde alarmet 9. skittrött var jag och jag hade gärna legat kvar längre. men mamma och erika skulle komma vid 10 så jag gick upp tidigare så jag hann diska och duscha innan. mammas kompis fyller 50 på fredag så jag hjälpte henne att pyssla ihop en sak till då.

idag blir det också ett besök på bb! när christian kommit hem är det bara att åka på en gång nästan. mellan 17-19 är det typ studiebesök där, så man får väl veta lite och så. kan ju vara bra att veta vart man ska och så när det är dags. spännande!

dags att äta något nu kanske..!

och igen..!


ja, det blir flytt iallafall för oss. den 1 oktober flyttar vi (eller några dagar tidigare).
vi var och kollade på en lägenhet igår, en trea. vi låg på andra plats så vi fick erbjudande om att komma och kolla på den. jag sa till christian innan att jag hoppades att jag inte skulle gilla den. haha! det var vi och en familj på 4 som var och kollade. tydligen så hade de som låg etta tackat nej, så då var den våran om vi var intresserade. jag gillade den! stort vardagsrum, större kök med massa skåp, stor kyl & frys. stor hall (lång). fint golv i köket (samma som vi har här), fint golv i hallen med och det i vardagsrummet var det inga fel på heller. det kunde vi få slipat om vi ville, men eftersom det var fint så sket vi i det. hon på kumla bostäder tyckte att det var bra att spara det tills vi flyttade därifrån för då behöver vi inte oroa oss om att det blir förstört eftersom det ändå ska fixas. dessutom fick vi välja nya tapeter till båda sovrummen, vardagsrummet och köket! :) då blev det genast mer intressantare, haha! så det valde vi igår med. massa nya och fina hade de fått in.
jag har ju varit lite anti emot att flytta nu, samtidigt som jag gärna ville!! jag tyckte ju att vi kunde bo kvar här ett tag, men det är så himlans träligt! jag är trött på att bo såhär. att man inte vågar sätta upp för mycket saker på väggarna eller fixa ordning så att det känns som HEMMA, eftersom vi inte visste hur länge vi skulle bli kvar här. det finns så mycket jag vill göra med det kändes så ovärt.
de 2 senaste flyttarna kanske var dumma. men man gör dumma saker ibland. så funkar vi människor. det dummaste var att vi flyttade till huset som vi hyrde av morfar. där blev vi kvar i 3 månader innan vi flyttade hit. när vi flyttade hit så sa jag till christian att jag ville inte flytta mer på några år nu. haha! men när vi flyttade hit så visste vi inte alls att vi väntade tillökning. det fick vi ju reda på ca. 2 veckor efter. men ändå var det ju bestämt typ 2 månader innan att vi skulle flytta. men så kan det gå! jag är iallafall glad över att vi ska flytta. det är ju massa positiva saker med det, några skrev jag ju högre upp. OCH så kan vi fixa så att det blir HEMMA, utan att behöva oroa oss om att man inte vågar sätta upp en liten hylla eller något. skönt!

ja så kan det va!
påslakan m.m är bytta, disken är fixad så nu blir det chill tills min sambo kommer hem. ikväll ska vi tvätta! kanske skulle ta och kolla efter något snyggt skal till min telefon ;) är sugen på något nytt!


från när vi var i otterberget

36+4


idag är det 20 veckor sen vi var på första ultraljudet. 20 veckor!! otroligt vad fort det har gått.
snart är det 3 veckor kvar till bf ♥

första ultraljudsbilden på den lille!


idag var jag iväg till barnmorskan. det var samma som förra gången, och hon är verkligen så himla bra.. & rolig! nästa gång jag ska iväg har våran ordinarie kommit tillbaka från semestern. precis som vanligt så såg allting bra ut. jag har gått upp ca. 8 kg sammanlagt och det är inte så väldans mycket. det är iallafall skönt att det inte har blivit så mycket mer.
jag frågade också om hårfärgning. jag har ju inte färgat mitt hår sen i januari eftersom jag har hört/läst att det inte har varit rekommenderat under graviditeten. barnmorskan sa att det fanns inga bevis på att det var "farligt" och att de barnen vars mammor som färgat håret under graviditeten inte alls varit något med. ingen skillnad på dom!
så hon tyckte att jag skulle hem och färga håret och göra mig snygg, tända ljus och säga till christian sen: är jag inte fin? haha! hon är rolig hon. hon sa att det är många som brukar vilja vara snygga till förlossningen med. troligtvis så blir det hårfärgning till helgen :) mitt underhår är färgat i december och överhåret i januari. jag har en bra utväxt kan jag säga. den syns ju mest under, men det är tur att jag inte visar den så mycket. det kanske inte är en sån stor grej med hårfärgning, men jag känner mig verkligen inte så himlans snygg just nu. inte fräsch! jag har ju ändå färgat håret i 11 års tid så det har känts lite jobbigt att inte färga. haha! nej, men snygg vill man ju vara. och nu när det verkar vara fritt fram att färga så vill jag gärna göra det.
så. vad tycker ni? hur ska jag färga? rött? eller mörkbrunt med lite inslag av andra färger? förslag uppskattas, då jag själv jämt har problem att bestämma mig.

nehej, nu kanske jag ska ta och sätta igång potatisen. färskpotatis & lövbiff blir det idag.

söndag


godmorgon! har varit uppe en liten stund, och nu börjar även den lille i magen vakna till. 3 kvällar i rad nu har han varit igång som bara den. en som börjar bli mer och mer kvällspigg? jag har haft väldigt svårt att somna. igår gick det lite bättre än kvällarna innan. och både igår och idag har jag sluppit vända på mig under natten! ingen smärta i benen alls. så himla skönt!!

36+2 idag. det börjar närma sig :) 2 av de som var på föräldragruppen samtidigt som oss har redan fått. kul! båda tidigare än beräknat. ena på natten till fredan, och en igår. ja, det kan bli närsomhelst. spännande!

igår på dan gjorde vi ingenting. tråkigt ibland när man inte kommer på ett skit att göra. mamma ringde mot eftermiddan och då åkte vi dit. blev bjudna på paj, räkor och kräftor.
idag vet jag inte vad som sker. vara hemma antar jag. nu blir det iallafall frukost & bones.


butterflies


några bilder på fjärilarna som jag fångade med kameran igår. även några humlor blev med.





fredag!


yay, fredag idag! fint. det kan vara skönt med helg även om man är arbetslös.
imorse gick jag upp strax efter min kära sambo. jag hade tvättid 7-10 men eftersom det var en del tvätt så erbjöd han sig igår att hjälpa mig ner med tvätten, så jag började lite tidigare. tvättkorgen är inte så himlans lätt att bära när den är full med tvätt + dåliga handtag, även om den bara ska igenom hallen, ut genom dörren och in i hissen.. och sen ut. snällt att jag fick hjälp ♥
jag gick och la mig igen medans det tvättades och efter att jag hängt/slängt in på tork. även efter gick jag och la mig och låg till kanske halv 12. men jag var vaken större delen av tiden.
jag hade så jäkla svårt att somna igår. det gick verkligen inte! dessutom var det en som lekte rövare också så då blev det inte lättare. haha! fast det gör inget alls. det är en speciell känsla ♥ han börjar komma igång nu med :)
och kan ingen bara hugga av mina ben? jag blir tokig. flera gånger under natten och morgonen har jag fått vänt på mig för att det gjort så ont. smärta!

som sagt, fredag idag. ingen aning vad vi ska hitta på idag. det får vi se! skönt ibland att inte ha något planerat.

igår kom det inget regn som jag trodde. tur det! jag gick iallafall och fotade lite men de flesta av blommorna var döda så då blev det inte så fina bilder. men det var massa med humlor och fjärilar så det fick bli en del kort på dom istället. jag får slänga upp bilder på dom senare :)





pain!


inatt / imorse har jag inte sovit så himlans bra. jag har fått vänt på mig flera gånger för att smärtan i benet har dykt upp. kudden under knät har inte hjälpt så mycket under natten. surt!

gårdagens planer sket sig. jag hade ju tänkt att fota lite vid kumlasjön & sjöparken. men självklart så kom regnet. världens skur! jag har märkt att ska man göra nånting så ska man göra det på dan. så därför ska jag snart gå iväg tänkte jag. så jag kan ta lite fina bilder :) annars idag blir det dammsugning och torka golven som är planerat.

istället igår blev det soffhäng. när christian kom hem åt vi mat och kollade på film. vi såg the hunger games. den var bra, men det var sjukt också!! usch. jag var tvungen att vända bort huvudet ett tag.
häromdagen kollade vi på the lorax.


det var en bra film det :)

nedräkning! idag är det 4 veckor kvar tills bf. vi går in på hel vecka imorgon, men som jag skrivit tidigare så är 6 sep på en torsdag så då blir det 4 veckor idag. det är sjukt! knappt så jag kan tro det. längtar!

nehej, bäst att jag gör mig iordning och går ner och fotar lite. ser att mörkare moln är på väg hit!

35+5

 
inatt drömde jag att jag såg en bebisfot tryckas ut, precis som på bilden nedan.
det var häftigt! alla små tår.. :)


bild från google.

det är snart 4 veckor kvar till bf. mindre än en månad!! och jag börjar bli ganska nervös. och rädd.
allt kommer säkert att gå bra. men det är så mycket tankar ändå. jag är lite orolig att det ska gå igång när jag minst anar det. typ om man är iväg och handlar eller är någon annanstans. meen, det fixar sig det där.

det har ju inte alls varit som jag trodde att det skulle vara. jag trodde att jag knappt skulle kunna köra bil i sommar, att jag knappt skulle orka med så mycket.. och att jag skulle må sämre. men icke! illamåendet var ju bara just i början. inte lätt att veta vad man hade att vänta sig när det är första gången. vissa verkar ju ha det jättebesvärligt, som knappt orkar med nånting.
det är nu den senaste tiden som det har blivit lite "jobbigt". jag sover sämre, just för att jag får ont i benet, vid mitt knä och lite upp mot låret. eftersom jag sover på sidan så får jag vända på mig under natten, och sedan tillbaka igen eftersom det blir lika på andra benet sen. jag har börjat med en kudde under knät så det har blivit liite bättre. men det har blivit lite jobbigt att vända på sig, just när man kommer till ryggläget är det surt. jag får typ sätta mig upp innan jag lägger mig på andra sidan. nu de senaste dagarna har det blivit mer jobbigt att sitta också. det känns vid revbenen att det trycker på, så helst sittligger jag. också jobbigt att sitta på toa nu.
men jag har haft det otroligt bra ändå under tiden! det är jag glad för :)

idag tänkte jag fota lite. blir nog vid kumlasjön & sjöparken tror jag. jag ska även hämta ut mitt paket från yves rocher som kom igår! :) yaay! annars blir det lugnt som vanligt.

hejs!

nya golvet :)


igår lades golvet i köket och det blev så fint! :) jag är väldigt nöjd.
det golvet hade vi i när vi bodde på klockarbacken också.
fint med mörkt golv.




i wish..


i tro om att golvläggaren skulle komma tidigt idag gick jag upp 6.20 för att hinna diska innan. halv 12 dök det upp 2 andra golvläggare istället. det är det värsta, att man inte vet när de tänker komma. jag ville ju gärna sova mer men det vågade jag inte ifall jag inte skulle vakna av ringklockan.
de fick spackla lite till på ett ställe för jag hörde att de tyckte att han som var här igår inte hade spacklat så bra. haha! jag antar att mattan snart ska komma på plats. just nu dammsugs det! fortsätt gärna i hallen hörru!

kylen/frysen står nu i hallen så nu kommer jag åt ifall jag måste äta, haha! ja, den är inkopplad med.
mamma, erika och emilia kom förbi igår och de köpte mat. tur det, annars hade jag avlidit av hunger! jag tänkte ju såklart inte på att jag kunde gått iväg till maxi medans golvläggaren var borta, men man vet ju aldrig ifall han skulle dyka upp tidigare.
annars igår blev det en lugn kväll med film: LOL. bra film :)

imorgon har jag planerat att gå till kumla bostäder och höra om tapetsering & golvbyte i hallen. ska vi bo här ett tag vill jag ha det fint! vi får ju betala för det, då det inte ska göras om, men det är det värt tycker jag. det kostar inte så mycket, och vill man ha det fint så vill man :) golvet skulle vi nog ändå få betala för sen när det är dags för flytt. det har blivit fula märken sen christian hade de nya däcken stod där. jag skulle gärna få sovrummet omgjort också. tapeterna är så fula och det är inte så kul att fixa om man har fula väggar. värdelöst! men det är nog ingen idé. det får räcka med hallen.
jag skulle vilja flytta till större, men det är bäst att bo kvar här då jag inte kommer få så mycket pengar när jag är mammaledig. så då får man göra det bästa av saken. större lägenhet får vänta! jag vill bo stort och fint, med fina tapeter överallt och inreda fint så det blir mer personligt. nu är det inte så himlans kul.

nehej, nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga tidsfördriv: tv!

yes!


woho! kl. 8 kom det en från golvfirman. han har tagit bort den gamla golvmattan, fixat lite och lagt på spackel. nya mattan kommer dit imorgon! :) nu går det inte att gå i köket på typ 1 timme sa han innan han åkte iväg. och jag som är sugen på något!! fast vi har inget gott att äta.. förutom ostbollar. men jag är sugen på glass. mmm! tänk om någon bara kunde dyka upp med lite glass till mig här. tänk..! inte kan jag gå och handla heller för jag måste ju vara hemma när han kommer tillbaka.

christian började jobba idag efter att ha varit hemma 4 veckor, så nu blir jag själv hemma på dagarna.
jag kanske ska fördriva tiden med att slå igång en film, eller kanske bones? usch vad tråkigt det är att vara hemma.

godmorgon!


idag är jag uppe tidigt. golvbyte ska göras i köket och jag har ingen aning om när de ska komma! om de ens kommer idag? de skulle komma denna vecka (i början) så jag hoppas att de gör det idag. tråkigt när man inte vet när de ska komma. jag måste ju vara hemma hela tiden för de har ingen nyckel hit.. men men, får hoppas att de dyker upp sen så de kan påbörja golvbytet så vi får ett fint golv!! hatar det fula vi har nu, med massa brännmärken i. får slänga upp före och efterbilder när det är klart! :)

äggen kokar och om några minuter ska jag äta frukost. äggmackor blir det! :) göttgött. annars idag blir det väl att ta det lugnt. jag kanske borde det.. vi var till tony & linda igår, och på kvällen när vi skulle åka hem så rörde den lille i magen på sig så mycket och tryckte på så det gjorde ont! det kändes som att det skulle ha varit en fot eller något som han tryckte ut. det var iallafall något litet och hårt. det var ganska mycket också, och sådär ont har jag inte haft förut. väntade med att åka tills det gick över. jag vågade inte köra när det kändes sådär. han snurrade väl runt eller något. och det känns lite i magen nu med. känner att jag inte orkar göra något speciellt idag. chill i soffan blir det väl.

i lördags hade vi räk/kräftskiva hos tony & linda! :) jag åt räkor då jag inte gillar kräftor så mycket. eller, det går väl att äta, men räkor är godare så. och så hade vi massa annat gott tillbehör till :) vi spelade även trädgårdsyatzy. kul! :) fikade efter. linda hade gjort en god maffig tårta. gottgott :)

nej, nu ska jag äta mina äggmackor. löskokta ägg denna gång :)

friday!


godmorgon! eller förmiddag nu kanske..
alarmet skulle ringa 7, och det var tur att christian också hade stallt alarm för min mobil var död imorse! låg kvar till 7.30.
8 var vi iväg till barnmorskan! hon vi har är på semester så idag och nästa gång blev det en annan. hon var jättetrevlig och verkade jättebra :) gjorde det vanliga idag. kissprov, kollade blodtryck, mätte magen och lyssnade på bebisens hjärtljud. allt var bra! fast det blev inget stick i fingret idag. bra att det var på morgonen, för jag är alltid kissnödig då. men lite träligt att hålla sig en liten stund ändå. annars blir det inget kissande där borta. i måndags var jag iväg till labb och tog blodprov. det var för någon anticell-grej de skulle kolla, men de hade inte skickat något resultat till bm ännu. så det måste väl ha varit bra ändå antar jag..

idag efter bm-besöket blev det en sväng in till sveas. christian köpte en färdigmacka med massa räkor. jag köpte mig frallor med massa frön på som jag hade ost & skinka på hemma. gott! blev sugen när barnmorskan pratade om frallor från sveas. tror de är lite besatta av sveas. hon som hade föräldragruppen pratade ganska ofta om det. haha!

det skulle vara skönt att sova en stund nu, men jag tänker kolla på förra veckans glee, sen ta mig en duscha och sen fixa mig lite.
idag tror jag att vi skulle ta en sväng in mot marieberg. får se om vi går in på själva mb, men affärer runt om ska vi väl in iallafall. får se om man hittar något! annars idag vet jag inte vad vi ska jag göra. jag känner för att bara vara hemma sen resten av dagen och ta det lugnt. äta lite gott godis till kvällen och kolla på någonn film! :) det tycker jag låter bra det.

och idag är det 5 veckor kvar till bf! :) fast egentligen igår. för det är ju beräknat till den 6 sep, och det är på en torsdag, men ändå blir det hel vecka på fredagarna. men men.. får se vilken dag den lille vill komma ut! :)





34+5


1 augusti, nu går vi in på den sista sommarmånaden. herregud! idag började också internet funka igen :) dumt att det slutade funka efter vi använt de där 20 gb. det brukar ju gå segare annars. måste kolla upp när det går ut. inget mer mobilt bredband sen!!

ja, idag är det då v. 34+5. det är snart 5 veckor kvar till bf ♥ det har gått så himlans fort! den lille där inne rör på sig som bara den. det märks att det börjar bli trångare där inne. nu är det ju inte bara "puffningar" utan jag känner mer hur han flyttar sig. det är lite fränt när man ser hur magen rör sig, hur det rör sig på ett ställe och man ser hur det flyttar sig till ett annat. det känns lite lustigt, läskigt.. men ändå så bra!

snart blir det att ta en dusch så man är redo för dagen sen. får se vad den har att erbjuda!


RSS 2.0