38+4

besöket hos barnmorskan gick bra! precis som alltid. hon skulle känna lite hur han låg också, men kunde inte känna så bra. så då fick en annan barnmorska komma och klämma och känna. han har huvudet neråt men var tydligen inte helt fixerad än. förra gången, enligt en annan barnmorska som vi hade då istället, så var han fixerad. men men, han gör sig redo att komma ut. nästa vecka är det bf! nästa vecka!! shit. nästa vecka kanske vi är föräldrar. kanske den här veckan. kanske om 2 veckor.. vem vet? spännande är det iallafall! :) det börjar bli jobbigt att gå. det gör lite ont i ljumskarna, mest i vänster. lite sådär bäckensmärta med. jämt när jag ska vända mig i sängen från den ena sidan till den andra så knakar det till. högt också. det låter inte så himlans trevligt. men nu är det iallafall inte länge kvar! :)
namn tänker vi inte diskutera med andra mer iallafall. det får folk veta när vi har bestämt oss och när den lille har kommit ut. det är bara så himlans tråkigt när en del är så negativa så då pallar man inte prata om det.. det är ju ändå upp till oss vad han ska heta!

iallafall.. potatisen kokar. till det blir det fiskbullar. bara att invänta christian som slutar om några minuter.

Kommentarer
Postat av: Linda

Tror det kommer bli denna vecka!:) jag tror det.. haha!

Svar: haha ja kanske det! ;) blir spännande att se. drömde inatt att vi skulle åka in och sätta igång det, och det ändå var en vecka kvar. haha!
Elin Pettersson

2012-08-29 @ 00:06:05
URL: http://lindamariesusanna.blogg.se
Postat av: Emmi

HIHI gud så spännande :D

Svar: verkligen!! :D
Elin Pettersson

2012-08-30 @ 21:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0