jobb och flytt

lagom kul.. idag var det möte på jobbet. jag tog med mig billy och åkte dit till 10 då jag trodde att det var. men när jag kom dit så var det slut. då var det mellan 8-10. haha ååh! tyckte nån sa häromdagen att det var 10?! ajaa, med en sovande billy i famnen så gick jag runt och kikade. finns lite jag vill köpa till billys rum :) han vaknade sen iallafall och så blev det genast lite lättare att bära på han. måste ju spana in och se hur det ser ut där mamma jobbar :)

ja förresten, jag har fått ett litet vikariat året ut på bauhaus! :) det började förra veckan redan och då var det tisdag 11-20.30 (så kommer jag jobba varannan vecka). och så tog jag åt mig jobb onsdag och torsdag också. denna vecka var det måndag 11-20.30 och tisdag 8.45-15, så kommer jag jobba varannan vecka. det är alltid något :)

vi ska ju flytta också. det blir tillbaka till klockarbacken, som jag aldrig mer ville på bo. haha! men det är ju inga fel där, det var just den gården vi bodde på då och tanten som var så jobbig som gjorde att man ville därifrån också. men det är ju fina lägenheter :) det blir flytt på lördag men kartonger och lite annat har redan kommit dit. vi fick nyckeln i måndags, gött! idag var jag och billy där och satte upp gardiner. sprillans nya dessutom som vi köpte i ullared, och väldigt bra blev det! :) vi kommer tapetsera om i alla rum och vi kommer börja med det rummet som billy ska ha. det såg "värst" ut. 3 väggar gråa (2 olika grå) och 1 vägg lila/rosa eller vad det är. och typ alla hål är igenspacklade så det är jättefint med spackel på väggarna.. men men, vi hade ändå tänkt att göra om själva så får vi det som vi vill ha det :) ska bli kul att greja!


min finis när han var 11 månader. snart är han ett år!! ♥

 

ensamkväll

idag blev det visst "ensamkväll". christian är iväg och fiskar med sina bröder så när de skulle åka efter 17 nångång så gick jag och billy på promenad. efter 5 minuter så somnade han så då fick jag lägga han bakåt. vi gick bort till sjöparken och då såg jag det tråkiga vädret som var på väg in över oss. det åskade dessutom och så såg jag lite blixtrar så då gick vi hemåt. men först ett stopp inne på maxi! vi hade en liten bit kvar när det började apregna!! satan vilken skur det kom.. handlade lite och sen hemåt. billy fortsatte sova så jag började greja lite. sen vaknade han och då fixade jag mat och sen somnade han om - och sover än! han var då trött han. jag ska ta och förbereda mat snart ifall om han skulle vakna något nu ikväll. så nu när billy har sovit så har jag diskat, tränat med hantlarna, gjort god fruktsallad med banan, vindruvor, clementiner och mango :) och så har jag kollat på det senaste avsnittet av pretty little liars! jag har även nu suttit och kikat lite efter vad man kan köpa till billy i 1-årspresent. det är inte klokt, på måndag är det en månad kvar tills våran älskling fyller 1 år!! ♥ på lekmer.se hade de massa bra grejer, så det är ett tips :) själv hittade jag några grejer som jag tyckte verkade kul och bra. så får ta och visa christian och se vad han tycker :)

denna helg är jag ledig och det är så jävla skönt!! :D fredag-måndag = inget jobb! sen blir det jobb tisdag-söndag och det är mina sista dagar på schemat. sen får vi se vad som händer! jag hade sökt några tjänster som de hade lagt ut men har inte fått något svar ännu. bara att vänta på att de säger något så man vet..

igår morse åkte vi till östansjö för christian skulle övningsköra med tony första gången. så skönt att han börjat med körkortet nu! :) så när de var ute gick jag, billy och linda på promenad :) gött! och behövligt dessutom för vi köpte med frukost från mcdonalds och det drog iväg med pointsen. haha! första och sista gången. kanske.. hehe! inte mer av det vi tog iallafall.
vi var även på kräft/räkskiva igår hos christians faster m. familj :) väldigt trevligt var det och mycket gott! mia och jag käkade räkor och de andra kräftor. lite kex, ostar, paj och sallad till det :) sen blev det också lite "lek".

nu har vi bara en katt kvar, nasse! förra fredagen fick våran morris somna in :( på torsdagen gick han runt och jamade/skrek en del. sen var han bara stilla, gick kanske några steg och sen la sig igen. det verkade som att han hade ont. vi trodde att det kanske var något med magen, typ att han var hård i magen för han jamade när han var på låda också. under natten skrek han också, låg inne i badrummet med. på fredagmorgonen ringde jag till jourkliniken här i kumla så vi kunde få veta vad det var. så vi fick en tid på förmiddan. vi lånade kattbur av morgan och mia, och när jag sprang upp för att hämta morris så låg han framför kattmaten.
när de undersökte morris så sa hon att hans urinblåsa var ganska stor, nästan som en knytnäve. han hade inte kunnat kissa :( det var väl något mer, men hon sa iallafall att det var livshotande och hade vi inte åkt dit då så hade han troligtvis somnat in själv inom ett dygn. då hade jag fått panik, om han hade gjort det hemma. lilla morris! det skulle kosta mellan 3000-4000 kr att tömma blåsa, röntga, ha kvar han över natten och allt. hon sa också att det kommer oftast tillbaka sånt där så hennes råd var att han skulle få somna in. för oss var det klart för dom där pengarna har vi helt enkelt inte. och om det skulle komma tillbaka kan vi inte betala samma igen. men ändå så var det tufft. jag hade då inte trott att det skulle vara så illa. vad vet jag, jag har ju aldrig varit med om sånt förut.. när hon sa att det var livshotande så blev jag helt still och fick ont i magen. jag tyckte synd om morris ♥ när hon där gick ut så kom tårarna. då kunde jag inte hålla inne dom längre. fan vad jobbigt sånt där är. som sagt så var jag inte riktigt beredd på att det skulle vara som det var. man såg på morris också att det snart var dags för han låg bara och var helt lugn. stretade inte emot något. jag stod och klappade morris medans christian stod utanför med billy. de flyttade över morris till en annan bur och sen åkte vi hem. det är tur att vi har våran busiga prins som fick mig på bättre humör! så nu har vi nasse kvar och han har blivit mycket gosigare nu. han har ju ingen att busa med nu heller.

nehej, nu kanske jag ska dra igång ett avsnitt av once upon a time eller redigera lite bilder så jag kan beställa någon dag :)

augusti

nu har vi precis gått in i augusti. jag har två veckor kvar att jobba enligt schemat! sen får vi se vad som händer efter det. några tjänster hade lagts ut och de har jag sökt. så det är bara vänta och se.. annars får jag ta och söka andra jobb. har även tankar på att gå nån utbildning så att jag möjligtvis kan få jobb inom något som jag faktiskt vill jobba med. så det ska jag ta och titta vidare på. man lever bara en gång, så varför inte göra något av livet? göra något man faktiskt vill. det här med att jobba i butik börjar jag tröttna på. jag blir så jädrans less på vuxna människor som är så himla dryga och otrevliga. det är nu jag märker hur folk faktiskt kan vara. sen finns det ju såklart jättetrevliga och roliga kunder som man gärna vill ha fler av! men den andra sorten.. en kund idag sänkte mitt humör resten av dagen, tack du! sen blir jag också less på att folk tror att man kan allting, och sen blir de sura för att man kanske inte kan. jag sitter i kassan och dessutom vet folk inte hur länge jag jobbat där heller för den delen och även om man kanske jobbat där ett tag så kan man inte hela butiken eller allt om alla varor ändå. jag tar så lätt åt mig också, och ibland vill man gärna säga ifrån, men trevlig måste man vara..! men jag kan vara glad att jag har ett jobb nu i sommar iallafall! det är också därför jag har börjat funderat på utbildning.. jag vill jobba med något jag tycker kul! och då krävs utbildning, vilket man behöver i stort sätt alla jobb.

ja annars då..
vi har varit i ullared och shoppat! :D förra söndagen åkte jag, christian, tony och linda ner tidigt på morgonen så vi kunde shoppa under dagen. hittade en del fint till hemmet och massa fina kläder till billy. det som det blev mest av :)

i lördags fyllde min syster erika 18 år!! vi firade henne nere i otterberget. de andra hade åkt ner på fredagen men jag jobbade till 20.30 då så vi åkte ner på lördagen och hade stuga till söndagen. åt smörgåstårta, spelade biljardgolf och hade det trevligt på dagen. jag var även badsugen med tog aldrig med mig badkläder. dumt gjort! karaoke på kvällen. erika var uppe och sjöng några låtar, även emilia och kusin ida. jag var med ida och emilia upp en gång och sjöng manboy, hahah! men vi hördes väl inte så bra för att fuller-ida och jag delade på en mick och den hade hon 2 meter ifrån, hahaha!! ;) men tur det att jag inte hördes så bra. hatar min röst..
billy sov länge på söndagen (somnade iofs inte förrens vid halv 12 på natten). han vaknade tidigt först och då gick vi och gjorde mat och så. sen somnade han om bredvid mig igen och sov till nästan 10-halv 11 nångång. vi hade till och med börjat packa ihop. tröttisen ♥

idag såg jag min prins ta 2 steg!! han hade ju tagit 2 steg för ett tag sen när jag jobbade och christian & billy var hos morgan & mia. men idag såg jag :D han har ju även börjat ställa sig upp helt själv. det såg jag förra lördagen men då hade han gjort det på veckan innan med sa christian. duktiga killen! han är så stadig också. står upp, böjer sig ner för att ta något och sen upp igen. så idag fick jag se 2 små steg :D stolt man blir!  nästa månad fyller dessutom våran fina billy 1 år. hur sjukt är inte det då?!


RSS 2.0