bokat :)

godkväll!
tänkte slänga in några ord så här på kvällskvisten.
billy sover, och christian gick nästan nyss och la sig = jag har egentid. vad blir det då? kanske ett avsnitt av pretty little liars? :) passar på att kolla lite när jag kan. kollade på två avsnitt igårkväll, och det är ju så braa!!

idag låg vi länge! klockan var väl typ 12 när jag gick upp och strax därefter vaknade min prins! vi har inte gjort så mycket idag. vi skulle ha tagit oss en promenad, men det var en trött liten kille som somnade i babygymmet medans jag borstade tänderna, så det blev en liten sväng senare till maxi.

i måndags började vi med julpyntning! hade en sjuk sambo hemma i tre dagar, men inte kunde han låta bli julgrejerna för det. ljusstakar/stjärnor kom upp. jag strök gardiner som sedan kom upp också.
i tisdags började det ju att snöa!! tråkigt. jag och billy var ute på en liten shoppingrunda. vi passade på att åka innan det kom mer snö och innan det blev mörkare. det är ju fint med snö, inget fel i det.. men just när man ska köra bil så gillar jag inte snön. det är inget kul när det vräker ner när man måste åka nånstans. hatar när det är halt också!! sen har jag ju blivit så frusen på senare år, så vintern gör det ju inte bättre. på lördag är det 1 december = då går vi in i vintermånaden.
iallafall, jag köpte julgardiner så de strök jag och satte upp när vi kom hem. två röda kuddfodral som jag satte på de prydnadskuddarna som var i soffan. böt bara ut fodralen så det skulle bli lite mer juligt :) vi har ju två mindre kuddar med tomtar på också i soffan, men det såg lite fjuttigt ut med bara dom. sen blev det en julklapp med.

förresten så bokade jag breaking dawn, del 2 förut på cdon! :) har ännu inte sett filmen, och det har jag varit lite depp över. haha! hade ju väntat ett år på att få se den filmen.. men så kan det va. inget jag dör av så..! kommer ju se den nångång.

nej nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av pretty little liars, sen blir det väl att sova.


godkväller

ny vecka, det är tisdag och redan den 20 november. inte så himlans länge kvar till första advent. mys!

igår blev det mycket fram&tillbaka. kl. 10 var vi på bvc för billy skulle vägas och mätas. nu väger han 5575 g och är 59 cm lång. herregud! han har gått upp ungefär 2 kg sen han föddes och växt 9 cm. men det känns som mer. han har blivit så lång!! imorgon blir han 10 veckor. efter det blev det en sväng till apoteket och sen en runda inne på maxi innan vi gick hem. senare fick vi ta på oss och gå ut igen eftersom jag skulle till mvc kl. 14. efter det tog vi oss en längre promenad innan vi gick hem. gött!
idag var vi ute 1 ½ timme och gick. det fick bli den så kallade 'hällabrottsrundan'. jag gick ju mycket den rundan när vi bodde på klockarbacken. nu bor vi längre ifrån så det blir ju lite extra :) men det känns i knäna och benen när man går så mycket på asfalt. det var en som var ganska trött och gnällig så då var det bara att ta på oss och gå ut. han sover bättre och längre när vi är ute och går så då är det bra för då får ju jag motion med :)

snart ska jag ta och lägga mig också. imorgon ska vi till hallsberg, hem till emelie denna gång, för en mamma-bebis-fikaträff! :) ska bli kul att träffa alla igen. sist blev det på familjens hus då det var familjegruppsträff, men då pratade man ju inte så mycket. då var det ju mest en som jobbar där, på bvc. nästa gång vi ska dit blir i december. sen är det ungefär varannan månad.

såå.. förbereda mat till min myskille ♥ borsta tänderna och sen sova!
godnatt.

ny barnvagn

hej där!

idag blev det sovmorgon! jag och min myskille låg till typ halv 12. skönt :) vaknade lite till och från innan, men lyckades somna om.
när christian kommit hem gick jag iväg till mvc för efterkontroll. allt såg bra ut! kollade också vikten, och jag trodde att jag skulle ha gått upp lite igen eftersom det har väl blivit lite onyttigt ätande och så.. men jag hade gått ner sen sist jag vägde mig. så det var ju positivt med :) kanske för att jag är ute och går mycket? vi kollade igenom förlossningsjournalen också och det var ju lite kul att se bland annat kurvan för värkar, när det var som värst och så.. när och hur mycket jag öppnades, haha! och kul att se allt annat med :)

vi var iväg på lite "kalas" förut, och imorgon blir ännu ett. när vi kom hem förut kollade jag på ett avsnitt av pretty little liars :) så bra! men snart ska jag göra som grabbarna - sova!

vi har ju beställt en ny barnvagn också. så får se när den kommer :) jag har ju alltid varit helt anti svänghjul för jag tycker det är fult. men smart & smidigt! fulast är det med småhjul där fram. på den vi beställde är det större hjul, så då är det okej. vi ska gå iväg med barnvagnen vi har nu, så får se ifall den kan fixas eller vad som görs. ena bromsen funkar inte, hjulen vinglar lite så det tycker jag är lite läskigt. om man ska sälja den sen så vill man ju att den ska funka helt ändå. christian var ju då ganska snabb med att köpa barnvagnen och det ångrar han ju nu. skulle ha kollat lite mer..! den nya blir ju lättare att svänga med också. lite träligt när man är ute och går och man får lyfta/trycka ner när man ska svänga. så här ser då den nya ut:



nej nu ska jag ta och diska flaskor och sen sova! godnatt.

lördag

en skön hemma-helg! ibland är det skönt att inte hålla på att åka runt och så. fast, det gjorde vi ju idag. vi var ute på lite shopping. men det var ju ett tag sen. det var första gången på en vecka som vi var ute och åkte faktiskt..

igår på eftermiddan var jag & billy iväg till familjens hus (där mvc & bvc är) på föräldragruppsträff. vi gick ju i föräldragrupp när vi alla väntade barn, och det var två grupper som var sammanslagna nu. den vi gick i och den som var lite senare. sammanlagt var det 11 bebisar!! kul att se så många :) man satt ju och kollade runt på alla mest istället för att lyssna på vad som sades. haha! men det är faktiskt inte så lätt att koncentrera sig. mötte också barnmorskan som jag gick hos, så nu har jag bokat efterkontroll som blir nästa vecka. får se hur det är då.. efteråt blev det handling och sedan hem då vi inte gjorde så mycket. fixade en god sallad och kollade på de 4 första avsnitten på once upon a time, säsong 2. spännande! :)

denna natt sov billy hela natten!! gud så skönt. när han vaknade imorse var klockan runt 7. en som var trött!
låg/sov några timmar till efter att han hade ätit, sedan gick vi upp och åt och grejade innan vi åkte in mot marieberg. christian köpte lite julklappar och själv köpte jag bara en. så nu är jag färdig till emilia. färdig till erika också, så det är skönt att ha några klara iallafall! jag hade ju beställt lite julklappar, så det hämtade jag ut i torsdags och slog även in :)

nu ska vi ta oss en kvällsfika! :)

yaay!

för ett tag sen fastnade jag i serien pretty little liars. jag läste på en tjejs blogg att hon kollade på det.. och för några dagar sen hade hon skrivit att nya avsnitt hade kommit ut, men jag visste ju inte vart hon kollade på det. det var en läsare som hade kommenterat att det fanns en sida som man kunde se det, och även andra serier. då gick jag in och kikade. till & med säsong 3 var ute! lite efter jag var då.. haha! säsong 2 har inte ens sänts på tv än.. så igår började jag kolla på de två första avsnitten på säsong 2!! första säsongen slutade så spännande så jag blev så glad när man kunde se fortsättningen! :D på swefilmer.com kan man kolla gratis! :)

nu ska jag kika om min prins är vaken, annars blir det en dusch! tror han är vaken.. fast han brukar ju ligga i babygymmet när jag duschar. senare blir det promenad. fint ute idag!! :)




längtar..

idag har jag varit lite småseg. vi låg inte så värst länge imorse.. fick ju iallafall sova mycket igår :)
jag och min lilla myskille var ute på en timmes promenad förut :) gött! det småregnade lite men det sket jag i. annars är jag en sån som inte orkar ge mig ut när det regnar (även om det såklart inte gör något att man blir blöt). jag tyckte att det kunde vara skönt att komma ut ändå :)

jag har också beställt några julklappar! så smidigt att man kan hitta så mycket på nätet, även om det är mysigt att gå och kolla i affärer också. men man kan ju hitta mer och dessutom billigare på nätet. det är ju aldrig fel :) längtar lite till jul..! när man börjar julpynta medans man lyssnar på julmusik, klär julgranen, bakar julgodis, småpromenader och kollar på andras belysningar (några här borta har redan tänt så det blinkar för fullt på balkongen). julafton! umgås med nära & kära. öppna julklappar, första julen med våran underbaring!! ♥ längtar så himla mycket.

nej nu är det ensam mamma söker!

fantasibrist

ny header! alla bilder förutom den längst till höger är tagna av linda. har kännt ett tag att jag vill göra om lite på bloggen när tiden finns, men jag har brist på fantasi! den är så färglös & tråkig. förhoppningvis hittar jag en fin bakgrund nångång.. jag får väl sitta och fixa då och då när jag har tid.

igår var tony & linda här. linda tog massa kort på oss.. ville ha lite familjefoton och så bl.a.
(2 av bilderna i headern togs då). det kan ju vara kul att ha lite kort på oss tillsammans, och kort där jag också är med på. annars här hemma är det ju jag som tar bilderna på billy (& på han och christian).
åt potatisgratäng och rostbiff! det smakade inte så dumt :) tog också en promenad till kyrkogården där vi tände ljus. gick en liten extra sväng sen med, så vi var ute iallafall 2 timmar. gött!



idag låg vi länge! :) billy har börjat sova längre nu om nätterna och det är skönt. vi gick och la oss sent igår, imorse vaknade han vid 5. då gjorde jag ett blöjbyte och sen gick jag och fixa mat. när jag kom tillbaka till sängen hade han somnat, haha! vaknade sen vid 7 igen. när vi gick upp var klockan runt 12!! vi hade varit vaken smått under tiden..
låg sen en stund till i sängen och då somnade plutten om och sov sen i typ 3 timmar!
förut hade vi besök av magnus (min morbror) och therese som ville komma och kolla på finisen :) trevligt! efter det spelade jag och christian bingolotto, men ingen vinst. jag hade ett nummer kvar till en ny bil! men såklart vinner man aldrig stort.




RSS 2.0