halsfan

fan, det känns värre i halsen. kommer säkert få sån där jäkla cp-hosta som alltid ska komma när man ska sova! :s christian fick köpa med halstabletter förut för det glömde jag såklart. så det är väl bäst att ta innan sovdags!

igår gick jag ner med billy till ica för att handla det vi behövde mest. vi tog iallafall en sväng till maxi förut och det blev lite stress-handling. billy spydde nämligen ner sig :( fy vad jobbigt. helt blöt var han.. så då var det bara att snabba igenom och ta det som stod på listan. det var ju tur att det fanns papper där iallafall!
när vi kom hem fick billy duscha och sedan mat innan vi tog en promenad och en liten runda på maxi igen för att köpa plocksallad :) christian har varit duktig och städat + tvättat idag!

nej fan.. nu blir det nog att sova innan jag somnar sittandes!

sugen blir man..

varför ska man gå in och kolla ullareds-bloggen?! blir ju så sugen på att åka dit! man kan ju hoppas iallafall att det blir en resa i sommar :) sen om det blir det får vi se.

den här dagen har varit såå seg! billy har sovit nästan hela dagen.. bara varit vaken då och då. trötta sjukisen ♥
christian har också sovit typ hela dagen. de vaknade strax efter 17 då jag nästan var färdig med maten. jag var så jäkla hungrig så var tvungen att fixa något. först tänkte jag göra våfflor, som jag egentligen skulle ha gjort igår när det var våffeldagen. men det får bli imorgon :)

god milkshake jag gjorde häromdagen. 2 dl lättmjölk + lite jordgubbar :)

sjukis

här hemma har det blivit lite sjuka. billy har blivit lite förkyld; lite snorig och hostar. ibland när han hostar så spyr han också :( och så är han lite dålig i magen, som han var för ett tag sen. men det är inte lika illa med det nu. han har säkert blivit smittad av emilia när de var barnvakt i lördags. tydligen så var hon förkyld..
igår kände jag mig lite tjock i halsen och hängig, men än så länge bara det. christian känner också av idag + dålig i magen så han är hemma från jobbet. jag är glad bara jag slipper vara dålig i magen.
just nu sover både christian och billy. billy har sovit småstunder under dagen och han har somnat ganska lätt också, och det gör han inte annars. så det märks att han är lite sjuker ♥
vi skulle ju storhandla idag med, så får se hur det blir med det. kanske blir det jag som får åka iväg själv och handla. det skulle ju behövas i alla fall..

igår var jag och billy med mamma, erika och emilia till marieberg. när vi nästan var framme säger emilia:
"vad stort Sverige är!". haha.
efter det åkte vi till collage foto för min prins skulle fotograferas. han var jätteduktig och glad hela tiden! :) förutom på slutet då han blev trött och lite hungrig. tror det blev massa fina bilder. vi ska dit på tisdag igen för bildvisning :) kul!!

plankstek!! :) asgod. i lördags firade vi christians syster linda som har fyllt 18! vi körde 2 timmars bowling och sedan mat efter det. trevlig kväll :)

i söndags var vi i vretstorp och hälsade på Magnus (min morbror) och therese :) trevligt! länge sen jag var där, första gången för christian & billy.

just, vägning idag med! -0,7 kg så det var ju bra :) och så åt jag massa lösgodis förut med, haha! inte bra inte bra.

känslan..

alltså.. hur fort går det egentligen?! i början av helgen, det kanske var i torsdags, så ställde sig billy på alla fyra. så det dröjer nog inte allt för länge innan han börjar krypa :) han ställer sig på alla fyra och gungar fram&tillbaka, haha! det ser så kul ut :) duktig kille!
idag la jag han i sin säng medans jag skulle sopa lite. då rulla han över till mage och sen upp på alla fyra och gungade lite. sen gick jag tillbaka in i sovrummet efter knappt en minut skulle jag tro. då satt han!! wtf?! hur fan gjorde han? han måste ha gungat så att han fick fart bakåt på något vis.. eller något. alltså.. vad händer? min lilla bebis är ingen bebis längre. nu är han lilla killen ♥ men fatta chocken för en när man går in och ser det där. man blir så glad och så stolt!! :) fattar fortfarande inte.. haha! det gick ju så fooort!



iallafall.. denna vecka är det något varje dag. kan ju börja med att vi körde första grillningen i söndags! :) christian blev sugen under morgonen, så det blev grillning hos tony och linda. det smakade vääldigt bra. kött & potatissallad, mmm! :) vi tog en kvällspromenad också, fint!

i måndags var vi hos elvira på träff :) eftersom vi inte var med på den sista träffen så var det ett tag sen vi såg alla. det bjöds på te och mackor. inte fel :)
igår var vi på bvc, 6-månaderskontroll. inte så mycket viktuppgång och likadant med växten. tror det beror på att han var dålig i magen för ett litet tag sen så då förlorade han ju mycket vätska.
idag var vi på familjens hus igen, då det är "unga föräldrar", precis som varje onsdag. trevligt som vanligt :) bakade cupcakes, åt god mat, kollade liten film (människans barn, eller vad den heter)..
imorgon ska lilla prinsen fotograferas! spännande & kul med studiobilder. eftersom han sover nu så får jag duscha av han imorgon + prova kläder. lite sen, haha!
fredag, då ska vi vid 10 ner till bibblan för att det är typ rim/ramsor och sång :) kan vara kul att gå på. 2 från våran lilla föräldragrupp gick på det så nu ska vi andra (tror alla?) också gå :) kul!
på lördag ska vi fira christians syster som fyllt 18. då blir det bowling och mat i hallsberg, nytorget. kul! mamma ska komma och vara barnvakt så hoppas det går bra. billy har ju blivit ganska mammig så.. andra gången som vi har barnvakt. kan vara skönt också så man kan slappna  av med.

nej nu kanske det blir lite läsa innan man blir för trött.

natti

helg! idag har det varit en liten städardag. diskade & vek tvätt på förmiddan + dammade i sovrummet. vi hämtade christian på jobbet, tog med kartonger som vi ska lämna hos morfar imorgon. när vi kom hem blev det att damma resten och dammsugning + torka golv. det är så skönt när man har det städat inför helgen. träligt bara när man har svarta möbler.. dammet syns på en gång igen när det lägger sig! duschade även billy. det går så snabbt och smidigt med dusch istället för att fylla upp badbaljan..
sen kom min morbror, sambo & kusiner. ena kusinen ska ha barn i sommar :), så de köpte billys förra barnvagn + bilbarnstol som vi tog med när vi köpte nya barnvagnen. och igår fick jag reda på att en annan kusin också ska ha barn i år :) kul att det blir lite bebisar även på mammas sida nu :)
fick besök av morgan & mia förut också. så dagen har varit lugn, skönt!

imorgon ska vi iväg på kalas! innan det, eller om vi ska ta det efter, ska vi till morfar en sväng och lämna kartonger. måste åka dit nån dag och hämta grejerna från källaren så man kan kolla igenom det och rensa. onödigt att ha massa skit stå och ta plats!

snart blir det att sova, men först försöka byta blöja på prinsen. han sover, men det är nog inte så kul/bra att sova med en full blöja med kiss. kanske inte så skönt, och sen kan det ju komma ut om dte blir för mycket. bäst att förbereda en mat ifall han är lite hungrig när han vaknar.




hur kan man vara så söt?!


minus

vid den här tiden för 6 månader sen var vi på förlossningen och våran kille var bara 10 minuter gammal! sjukt att det redan har gått ett halvår.

dagen började med vägning; -0,7 kg. så det var ju bra att det var minus :) tjuvvägde mig igår men då blev jag besviken. bättre resultat idag :)

sen var vi ute på långpromenad med linda & mia. gött, men det kändes i låren!
imorgon blir det promenad med rebecka och på torsdag med linda. skönt! :)

old pic

godkväller! ensam uppe. billy sover sen en stund tillbaka och christian gick nästan nyss och la sig.
jag borde passa på att läsa - boken är ju bra! har ju inte kommit så jättelångt, men det jag har läst har varit bra :) men jag känner också för att kolla på serier! har ju några avsnitt av glee och once upon a time att kolla på, så det kanske blir att kolla på något avsnitt iallafall. sen blir det nog att sova för min del också. billy vaknade ju så tidigt imorse och somnade inte om efter maten och då innebär det ju att jag inte får sova. trött mamma! gick upp efter en stund.. diskade, åt frulle och kollade lite på tv.
annars idag har vi inte gjort så mycket. christian har ju då varit lite bakis, jag & billy har varit ute på promenad, och då sov han ju iallafall. vi var ute på en promenad förut också och då var christian med. det var faktiskt han som ville gå ut (mest för att billy var trött, gnällig, men inte ville sova).

ifredags var tony & linda här. vi fixade god mat! ytterfilé och potatisgratäng, sallad & rödvinsås. mums!! :) kollade också på gladiatorerna. sen kollade vi på film; chernobyl diaries. den var väl bra, spännande. även om det egentligen inte hände så himlans mycket. blev lite besviken på slutet också. men nu har man sett den och det är ingen film jag behöver se igen :)
igår åkte vi och köpte present till mamma, senare åkte vi och grattade henne. hon fyllde i torsdags. vi blev bjudna på god mat! åkte hem så vi kunde kolla på melodifestivalen. missade dock början.. jag satt iallafall här i min ensamhet och kollade. var så trött så jag somnade tydligen innan poängen från de svenska rösterna delades ut. vaknade till och tänkte att jag nu skulle kolla vem som vinner. men då började precis eftersnacket, haha!

imorgon blir det en tripp in till marieberg med mamma, erika & emilia. vi ska även till collage foto, kanske boka tid för fotografering då. billy fick ju det i doppresent av mamma och dom. kul att ha lite "studiobilder" :)

nej nu blir det ett avsnitt sen sova!



haha, fan snart 3 år sen ju!! ibland vill jag ha svart & rosa hår igen.. men är ändå osäker på det svarta.


myskväll

bra torsdagkväll. billy sover, christian sitter vid datorn och spelar så då får jag min lilla "ensamtid". hallonte, jordgubbar och läsning blir det :) kan vara skönt att ta det lugnt. det blev runt 1 mils promenad idag med rebecka och lilla oliver. lite mer än 2 timmar.. det kändes! i tisdags var vi också ute runt 2 timmar. hurtigt!
innan promenaden idag var jag och billy med mamma och pappa till willys en sväng, så det blev lite handlande där.

nu ligger jag i sängen bredvid min myskille som vaknade till och var nog troligtvis mer hungrig. men nu sover han igen efter lite mer mat i magen så då kanske jag vågar smyga ut igen :)

kvällsläs

godkväll!
måndag igen.. dagarna flyger förbi.
kollar på ullared och blir så jäkla sugen på att åka dit!! men man måste ju ha pengar till det också. förhoppningvis kanske det blir i sommar?! kan ju hoppas att det finns pengar till det då.

christian är iväg och ska hämta cykel hos morgan & mia. billy sover så då blev det att stanna hemma för oss. christians moppe gick ju sönder i torsdags så jag fick hämta han från jobbet då. upp tidigt på fredagen för att skjutsa, men det var fan inte kul att gå upp. haha! tur att billy var vaken också för det hade inte varit kul att väcka honom. upp tidigt idag med för att skjutsa, och inte var det kul idag heller. men det blev ju lite mer sova en stund efter vi kom hem. skönt det iallafall :) så nu skulle han hämta cykel så han kan cykla till jobbet!

nu tänkte jag läsa lite grann och sen blir det att sova. lånade med en bok av linda igår; femtio nyanser av honom.
har hört att den ska vara bra, så jag ska väl försöka läsa när jag har tid. det blir väl på kvällarna, fast då brukar jag vara jäkligt trött istället. jag började lite förut medans billy sov när vi kommit in från promenad. en sida hann jag läsa, haha! så nu blir det fortsättning ;) läste ju asmycket förr och det är ju så mysigt att ligga och läsa. nu finns ju inte så mycket tid, men lite ska jag väl hinna klämma in :)

RSS 2.0