natti

helg! idag har det varit en liten städardag. diskade & vek tvätt på förmiddan + dammade i sovrummet. vi hämtade christian på jobbet, tog med kartonger som vi ska lämna hos morfar imorgon. när vi kom hem blev det att damma resten och dammsugning + torka golv. det är så skönt när man har det städat inför helgen. träligt bara när man har svarta möbler.. dammet syns på en gång igen när det lägger sig! duschade även billy. det går så snabbt och smidigt med dusch istället för att fylla upp badbaljan..
sen kom min morbror, sambo & kusiner. ena kusinen ska ha barn i sommar :), så de köpte billys förra barnvagn + bilbarnstol som vi tog med när vi köpte nya barnvagnen. och igår fick jag reda på att en annan kusin också ska ha barn i år :) kul att det blir lite bebisar även på mammas sida nu :)
fick besök av morgan & mia förut också. så dagen har varit lugn, skönt!

imorgon ska vi iväg på kalas! innan det, eller om vi ska ta det efter, ska vi till morfar en sväng och lämna kartonger. måste åka dit nån dag och hämta grejerna från källaren så man kan kolla igenom det och rensa. onödigt att ha massa skit stå och ta plats!

snart blir det att sova, men först försöka byta blöja på prinsen. han sover, men det är nog inte så kul/bra att sova med en full blöja med kiss. kanske inte så skönt, och sen kan det ju komma ut om dte blir för mycket. bäst att förbereda en mat ifall han är lite hungrig när han vaknar.




hur kan man vara så söt?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0