trötti

datorn är upptagen så får blogga från mobilen.. skittrött är jag så det blir snart att sova. tänkte lägga mig förut men istället drar jag igång zumba, ett pass på 45 min. men jag stängde nyss av för att jag var för trött. så det kanske blev 30 min iaf :) knäpp man är. trött som ett as men ska ändå träna.
det blev ju mer än 1 timmes promenad idag med rebecka (från "den stora" föräldragruppen) :) trevligt, och skönt ute var det också!

i söndags döptes våran lilla underbaring karl billy i viby kyrka! jag var jättenervös innan, till&med mer än christian - och det är illa. haha! men det gick jättebra :) billy var så duktig ♥ efter dopceremonin hade vi fika i församlingshemmet. massa fina doppresenter fick billy också :) bara att skaffa en vägghylla så de kommer upp med :) det var jag som fick öppna presenterna och det var nervöst, haha! man har ju typ allas blickar mot en. bland det värsta jag vet. haha! men det gick ju bra.

i måndags var det tänkt att vi skulle ha åkt till emelie i sköllersta och träffat mammor & bebisar från våran lilla föräldragrupp. men jag hade sovit lite dåligt så jag var astrött! ville bara sova.. fick mig iaf 50 minuters sömn på dan när billy äntligen somnade! det gjorde ganska mycket. jag blev mycket mer piggare!
på kvällen fick vi besök av tony & linda. fikade lite tårta som var kvar från dopet.

i tisdags fick billy vaccination (5-månadersspruta). åh så ont det gör i en när sin prins får ont och blir ledsen :( innan vi kom till bvc så blev det nästan 1 timmes promenad. skönt! glad över att billy klarat sig från feber båda gångerna nu efter sprutorna!!

igår var det dags igen för "unga föräldrar-gruppen". gången innan och igår lagade vi, eller några, mat. och det blir varje gång nu. bra tycker jag.. det är ju mellan 14-18 så man blir ju hungrig. haha! alla är jättetrevliga och det känns kul att komma dit :) kul att träffa lite nytt folk!

nehe, nu ska jag avrunda här! dags att sova känner jag. men nu har jag iaf slängt ur mig lite grann.

godnatt!


otippat!

imorse var det ju då dags att väga sig. jag förväntade mig inte så mycket, utan max -0,5 kg. men jag hade faktiskt gått ner 1,4 kg!! :D så jävla skönt! nu är jag äntligen under "gränsen" jag ville komma under innan dopet. och det klarade jag ju ;) jag vet inte när jag vägde så här sist. det var ju några år sen iallafall, haha! har ju gått upp en del sen jag träffade christian. men nu är de jäkla kilona på väg bort ;D i veckan slog jag till på pizza istället för sallad, men jag åt inte hela samma dag. så jag höll mig ju ändå inom pointsen, och iförrgår blev det mat från sibylla. viktväktarna är ju bra, man kan fan äta vad som helst, bara det är i rätt mängd. och det klarar jag ju fint. lite stolt kan man ju vara :) det har ju blivit lite promenader också. men kanske hjälpte min lilla magsjuka till? det jag gick ner nu gick jag ju ner sammanlagt vecka 1 & 2. men men, ner är det iallafall! :D

snart ska jag ta och diska, och senare blir det en promenad! :)

måndag

godmorgon! som vanligt så lägger jag mig aldrig igen när billy somnat om. dumt! men gjorde faktiskt det häromdagen och det var inte fel :) har varit vaken sen strax innan christian skulle upp, vid 6 nångång. det blev ca 6 timmars sömn inatt. igår när jag hade tänkt att gå och lägga mig så skulle ju christian kolla på breaking dawn del 2, så då ville jag kolla med :) jag hade ju inte sett den innan, och jag ville inte kolla på nedladdat heller, men så blev det iallafall. jag hade ju tänkt att vänta tills jag får hem filmen men jag kan kolla igen då, den var ju så bra! :) under en viss del i filmen blev jag besviken, men sen visade det sig att det inte alls var så :) tur det!!

idag är det ännu bättre! nu känns det bara pyttelite i magen. men det är ju skönt att det inte håller på i flera dagar så att man får bosätta sig på toa.. fy! bra att det värsta är just en dag.
tror att solen börjar titta fram lite så det blir nog förhoppningsvis fint idag :) en promenad ska det bli idag iallafall.


världens bästa kille! ♥



sjukhelg

christian ligger och vilar och billy somnade nyss, så passar på att skriva lite här :)
redan söndag, och helgen är snart över. i fredags var jag & billy på familjens hus, det skulle komma en från folktandvården och prata lite tandhälsa. bra att man får veta lite och så. kan vara bra nu eftersom vår lilla kille har 2 tänder :)
åkte en sväng till hallsberg senare för christian skulle fixa en grej, efter åkte vi till östansjö till tony & linda.
denna helg åkte jag på en liten magsjuka :s bland det värsta jag vet!! men nu är det bättre så det är skönt iallafall :)
vi åt kycklingsallad hemma på dan så jag vet inte om det var efter kycklingen?! eller om det var något annat.. jag kände iallafall ganska snabbt efter maten att det kändes i magen. det började kännas mer och mer när vi var hos tony & linda, och det gjorde ganska ont till slut. värst var det när vi skulle åka hem, då kändes det som om jag skulle spy också.. väl hemma så släppte det loss. usch, får fan nästan panik när jag spyr!! när jag var yngre stod jag alltid och bankade på badrumsväggen samtidigt. fick gå upp 2 gånger under natten, men under dan igår var det lugnt. skönt!! var bara så seg och hade ont i magen. trött, eftersom jag fick gå upp på natten och sen för att billy var gnällig. så, en trött magsjuk mamma, en trött bebis som inte ville sova och en trött pappa som inte fick sova, haha!en tidig morgon blev det iallafall och dagen var så seg. fick i mig en halv macka till frukost och så blev det en grandiosapizza till mat (nästan hela). tog en banan på kvällen med så jag skulle få i mig lite mer. vi kollade på film också: that´s my boy tror jag den hette. kollade även på melodifestivalen, och vad besviken man blir! det blir ju bara sämre och sämre, seriöst. den bästa igår var bidrag nr. 7. den var bra iallafall :)
idag är det ju som sagt bättre :) var ute på en promenad förut, var tvungen att ha lite luft.

annars då den senaste veckan..
förra lördan var mamma, erika & emilia här. mamma & jag bakade lite till billys dop som är nästa söndag! bullar, små cupcakes och kokostoppar blev det. jag har gjort chokladbollar redan men ska ta och göra mer någon dag i veckan. måste ju bli helt bra först! mamma har bakat massa annat.
kommer fan inte ihåg vad man gjort, haha! men jag har ju städat några söndagar på restaurangen i brändåsen, men gjorde sista söndagen förra veckan. jag kände att det var för tidigt för mig. jag var ju så himla trött och så blev det inget sova av när jag kom eftersom billy oftast var vaken då. så det var inte så himla kul att gå upp 5.15 då. ska ta och söka lite jobb så man får något nångång :)
var vägning i tisdags och då visade vågen -0,8 kg. så 100 g mer än sist och 1,5 kg sammanlagt. inte mycket men så länge det är minus så är det ju bra! får se nu på tisdag var det blir. på dan blev det en promenad med linda. skönt :)
i ondags började ju en ny föräldragrupp, för unga föräldrar i kumla. jag går ju endast på sånt för att få träffa lite folk om dagarna, och så kan det ju vara kul att träffa lite nytt folk :) så det var några i min ålder, nån som var yngre och nån som var äldre. spännande att se vad det är för några, haha!
i torsdags slängde jag också i färg i håret (mörkbrun) så nu är det fixat iallafall :)
i veckan blir det väl att fixa lite dopgrejor. det blir en del som kommer.. runt 70 st! att det blir så många när det just är det närmsta bara. stora släkter har vi! men det drar ju iväg när det är många syskon, många syskon till föräldrar, barn och allt. men men, det ska bli kul :) alla har dock inte anmält sig och sista dagen var idag. får se ifall de hör av sig..




 


världens bästa!


soffhäng

bara skit på tv:n, så slänger in ett litet inlägg.idag på förmiddan var mia här en sväng och lämnade lite som hon köpte med till mig från vv. har tagit 2 bars redan, goda :) tog också lite kort på min prins när han hade på sig sin kostym (den sitter ihop, och är i mjukismaterial). så beställde kort förut :) jag tyckte den var lite kort i benen, så får se om han ska ha den på dopet (efter ceremonin) eller om jag ska köpa ett par snygga byxor jag såg på kappahl och sen en skjorta till, eller bara köpa en skjorta och så kan han ha jeans till. får se hur det blir :) kom in för en stund sen. vi var ute på en liten kvällspromenad, tog en sväng inne på maxi också innan vi gick hem. köpte bl.a hårfärg så det blir väl att färga nån dag. mörkbrun fick det bli igen! köpte lite frukt också, så jag ska väl snart skära upp lite grann :)

mobilinlägg

imorse var det ju då dags för vägning. 700 g hade jag gått ner! även om det inte var så mycket så är ändå allt minus bra :) hoppas på mer till nästa vecka. och även om det bara var 700 g så är jag nöjd för det var vääldigt länge sen som jag var nere på den vikten. flera år sen! så nu taggar jag för en ny vecka :)

en väldigt trött billy har nyss somnat så jag ska ta och diska klart. sen blir det lite småfix. ska beställa lite kort också :)

tråkigt att det inte funkar så bra med att lägga in bilder i inlägget. de blir små och åt fel håll :/ men men..


godmorgon/förmiddag

här hemma är man den enda som är vaken. dom andra har ju varit vaknat förut, men christian somnade sedan om. det ville inte en annan liten kille fast han var så trött! till slut så tog jag upp han och skulle gå runt med han så han somnade, men det räckte med att jag tog upp han så somnade han, lilla plutten ♥
diskat har jag gjort, och även hunnit fixat mig. så nu är det bara att chilla tills prinsen vaknar.

frukost har jag fått i mig. idag fick det bli en omelett med körsbärstomater och så strimlade jag en skiva kalkon och hade i. det funkar bra det här med att fylla i pointsen, vad jag äter och så. hoppas det händer något med kroppen också :) nu har jag ändrat min startvikt också. jag fyllde ju först i vikten från imåndags men eftersom det är bättre att väga sig på morgonen så vägde jag mig också i tisdagsmorse. vågen visade då 2 kg mindre. så det är en jäkla skillnad att väga sig på kvällen och morgonen. så får se på tisdag ifall det visar något annorlunda. det brukar vara så olika för mig ibland, men det kanske beror på hur man har ätit på kvällen?! om man är mer svullen och så kanske om man ätit mer kvällen innan.. jag vet inte. iallfall, nu har jag en points mindre att äta för, haha! ingen större ändrig där iallafall.


RSS 2.0