inför julen

lördagkväll och jag har precis slängt på ett lager fint rött nagellack på den ena handen. man vet aldrig när det hinns med nu de sista dagarna innan jul så lika bra att göra det nu när jag faktiskt har tid :) innan gjorde jag hand-spa så nu känns mina händer "fräscha" också. gillar verkligen de där hand-spa grejerna från mary kay som jag valde som gåva när rebecka var här och hade hudvårdskväll. när de är slut så ska jag ta och beställa nytt och då kanske det blir med persika som luktade gott :)

idag har vi varit en sväng till Marieberg, där christian köpte julklappar till sina småbröder och så tog vi en fika efter. frozen yoghurt blev det för mig :) med jordgubbar såklart! nästa gång testar jag nog hallon. köpte present till pappa på jula, sen var vi även till jysk och rusta. köpte julklapp till mamma så nu är jag nog klar till alla. vi ska köpa lite mer till billy på måndag då vi ska åka in en sväng.
sen åkte vi och grattade pappa som då fyllde i torsdags. på hemvägen svängde vi in på McDonalds för att käka. jag tänkte ju då ta hamburgare först, men neee! jag tog faktiskt ceasarsallad! liiite nyttig kan man väl försöka vara nu när det blivit lite för mycket godis. den var iallafall god och den tänker jag ta igen :) har hört att det inte skulle vara bra? men det tyckte jag. det fanns en annan sallad som jag också tänker testa!

förut flyttade vi in billys säng i hans rum. han sover ändå mellan oss så den kan ju lika bra stå där inne. vi fick ju omtapetserat i måndags så nu är det ju fräscht också. innan var det målat grått och rosa. inte snyggt målat heller för den delen.. vi valde iallafall en vit tapet då det blir lättast om vi ska fixa en fondvägg eller så sen. fint blev det. och så mysigt när hans säng kom in där. nu ser det mer ut som ett barnrum. han ska väl få börja sova där.. nångång ;) vårat sovrum blev genast mycket större också.

imorgon ska vi hem till christians mamma för hon skulle bjuda på mat.
sen hemma blir det väl att fixa lite. jag ska bl.a göra en saffranskladdkaka som jag ska ta med till mamma och pappa på måndag.
på måndag ska vi åka in och köpa klart julklappar, och det blir tills de öppnar. sen hem och fixa lite inför tisdag, och även fixa oss innan vi åker och firar med mamma, pappa, erika och emilia :)
en till efterrätt ska fixas och den är till tisdag.

såå ja, det blir en del att stå i de kommande dagarna.

jobbade igår också mellan 15.30-20.30. det var sjukdom så då blev det att jobba. bra för mig, men tråkigt för de sjuka :/ nu innan jul också. hoppas det blir bättre!

snart ska jag ta och göra mina 100 squats! jag kör ju nu 100 st/dag i 100 dagar och idag är det dag 10 :) det har gått bättre än väntat. det går ganska fort och göra dom också. ingen träningsvärk heller, kan ju bero på att jag stretchat efter varje gång. så de ska göras innan läggdags!

det här blir iallafall det sista inlägget innan jul ;)

åååååh såg att revenge börjar 2 januari!!!! :D taggaaaa!

nej, hejdå!

 

warning, långt inlägg!

ja nu kanske det är dags att blogga lite då. hade börjat skrivit ett inlägg i november nångång som var kvar här, det hann jag aldrig klart med. så kan det bli!
nästa vecka är det jul! 18 december idag och det känns som en vanlig höstdag. vore ju fint med lite snö under julen, sen behöver det inte vara mer. bara lite då så man kan åka pulka ;) billy måste ju få åka!
nästa vecka blir det att åka hem till mamma och pappa på måndagen för att fira, äta och öppna julklappar :) på tisdag, julafton, ska vi fira hemma hos tony och linda. så då är det ju med christians mamma, syskon + resp.
hoppas på en bra jul, och att alla får en bra jul också :)

förra julen så låg billy i sitt babygym medans julgardiner ströks och pyntning pågick. detta år inte fullt lika lugnt, haha! vi hade det mysigt när vi satte upp granen - tv:n avstängd, julradio igång, billy busade runt <3
men alla dessa tomtar.. det är inte många som får vara i fred! vi har fått limma några, och några har fått tyvärr åka i soporna då de inte gått att laga. jättetråkigt att grejerna inte får vara i fred och det är så frustrerande! så kan det ju vara. man önskar många gånger att man hade 8 armar.. kulorna i granen får inte heller hänga kvar. haha! busunge/terrorist.

några julklappar kvar att köpa och dom blir att köpa på måndag då lönen kommer :) slog in några klappar idag så nästan alla köpta är inslagna :) kul med julklappar ju! jag hoppas bara att alla blir nöjda. det är så svårt att köpa till vissa. vi får hoppas det blir bra iallafall :)

annars då.. jag jobbar ännu och kommer göra det till iallafall vecka 13 nästa år då mitt vikariat blivit förlängt. jag jobbar ju för en som är pappaledig. sista dagen detta år skulle jag egentligen jobbat igår men kommer jobba 30-31 december också. det är ju stängt några dagar då vid jul och de var tvungna att få ut de dagarna. den 31:a är det öppet till 15 så jobbar ju bara till då. ska jobba för en den 28:e också så det är ju bra :) pengar behövs! det har varit fullt upp på jobbet, massa folk nu i juletider. många som handlar julklappar, granar, pynt och sådant.

för över en månad sen när jag höll på med ett inlägg så tänkte jag ju skriva att vi har varit på boda borg med jobbet :) det skulle ju vara personalfest som man fick skriva upp sig om man skulle vara med. kunde ju vara kul :) och så åkte vi till Karlskoga för att leka på boda borg, vilket jag tyckte var väldigt bra och kul :) kanske trevligare än just fest bara. först när vi kom dit fick vi tacobuffé :D sen var det dags för just "lek". vissa banor var väldigt svåra men det var kul också :) kul lag hade jag med. bra att man får se en annan sida av kollegorna med än just den man bara ser på jobbet. det blir ju helt annat! så det var en bra kväll!

och för billy rullar det på bra med dagiset. det har ju varit lite upp och ner men så är det ju. det kommer ju bli bättre. i tisdags hade det gått jättebra och han hade till och med ätit 2 portioner med mat. annars har han inte ätit så bra. och bara för att det gick så bra så är det ju klart att han inte ska vara där något nu förrens vecka 2 då jag jobbar. så typiskt!! jag jobbar ju inget nu och christian jobbar sista dagen på fredag innan han får julledigt så då blir det ju att billy är hemma. så det kanske bara är att börja om nästa år? det kommer säkert gå bättre för han vet ju ändå var det är och han vet personalen. jag kommer jobba fler dagar nästa år så då kommer han få vara där mer :)

imorgon fyller min pappa år så får se om vi ska åka och fira han då eller om vi tar det på lördag kanske om de är hemma. det får vi se imorgon :) idag fyller min morfar ju så kanske får åka förbi han också!

det var ju ett tag sen jag skrev så försöker komma på så mycket som möjligt att skriva nu om vad som hänt, så har jag gjort det innan jul ;)
jo! christian har ju fått körkort! äntligen. så jag kör typ aldrig. endast när jag ska till jobbet och börjar 8.45. när jag börjar 11 tar jag bussen in. ja så det är ju gött att han fixat det, han som aaaldrig skulle ta körkort.

har blivit fin och fräsch i håret nu också :) igår slingade linda mitt hår och sen klippte. så nu har jag massa ljusa slingor i håret. men - det var dödens! haha ååh. vi hade ju sån där slinghätta och det gjorde så ont när håret drogs igenom. mitt hår var så slitet med så det fuckar sig på en gång. haha, ja men nu är det fint iaf :) jag kan ju säga att det tog ett tag för mig att borta igenom håret efter för att det var så tovigt.

jag och billy gick fram till maxi förut och handlade lite smått. han somnade efter 5 minuter och sover än! han kommer ju säkert vakna inatt och äta. hoppas jag! christian skulle åka iväg till Östansjö och dricka kaffe så jag passade på att kolla på förra veckans under the dome. jag har ju då fan somnat till nästan alla avsnitt. det går ju så sent, kl. 22 hallå!? det är dubbelavsnitt imorgon, de 2 sista, så var tvungen att se innan! besatt av serier! längtar som faaaan till 7 januari för då börjar pretty little liars igen!! wohoo, tagga! haha. det går ju som sagt i usa men jag kollar ju bara dagen efter ;) kommer ihåg när jag var gravid (som om det vore såå länge sen, haha!), då satt jag ju och nördade det som satan! man blir faktiskt besatt. och så börjar ju ravenswood igen i januari också :) :) har lite andra serier att kolla också, som once upon a time måste jag kolla ikapp säsong 2 innan jag kan börja kolla på säsong 3 som går på tv. haha jaa.. jag säger då det.

ja herregud vad mycket jag skrivit nu tycker jag. så kan det bli när man inte skrivit på ett tag. ska försöka i mellandagarna :) ska kika om jag hittar lite bilder att slänga in också.
 



RSS 2.0