nytt år

Nu var det väl dags att skriva några ord ☺

Vi har kommit in i januari 2016, och dessutom har vi fått en vinter. Just nu snöar det så lätt, mysigt! Det enda jag inte gillar är när det blir superkallt.. men man får pälsa på sig lite extra så går det bra. Bara att par vinterskor som fattas.

En jul har vi gått förbi också.
Julafton:
När vi vaknade så kollade vi i julstrumporna vad tomten hade lämnat till oss 😉 lite godsaker såklart! Billy fick öppna några julklappar innan vi åt frukost och gjorde oss iordning.
Vid lunch åkte vi hem till mina föräldrar för att fira. Åt god mat, öppnade julklappar och kollade på Kalle Anka (som knappt nån kollar på ändå, haha). Fick så mycket fint!! Bara jobbigt att man inte kan ge mycket tillbaka. 
När det kommer till tomten så var Billy modigare än jag var när jag var liten. Han vågade iallafall gå fram och ta emot paketen medans jag sa åt tomten att lägga dom på bordet. Haha! 🎅 dock inte alla år som vi hade tomte. Men någon kram ville han inte ge.
När vi kom hem så öppnade vi julklapparna som vi hade kvar, och hade det mysigt!

På juldagen hade vi en ledig dag från julfirande så vi gick på bio i Örebro. Vi såg Hotell Transylvanien 2. Billys andra biobesök och även denna gång somnade han i mitt knä, plutten 💚 Filmen var bra och det var mysigt att komma iväg.

Annandagen:
Julfirande nummer 2.
Det firades i Kumla hos Christians bror Morgan och Mia. Och då var det med Christians mamma, syskon, resp. och barn.
Julmat i magen, och fina julklappar även där! ☺

Billy har fått så mycket fint och han är nöjd! 😊 vi också såklart.

Det tredje och sista julfirandet var hos Christians pappa m. familj. Istället för julmat fick vi kalkon och klyftpotatis. Väldigt gott! 

❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Just nu är jag på väg in till jobbet. Även om jag har mina lediga dagar så känns det som att jag jobbar jämt ändå. Varannan vecka är jag ledig tisdag och torsdag, och varannan tisdag, lördag och söndag. Så denna helg är jag ledig 😊
Jag jobbar aldrig dagpass utan jämt kväll.. det är endast till stängning en dag i veckan, men jag jobbar antingen till 19.30, 17.30(en gång varannan vecka), ibland 18.30.. det är så olika. Onsdagar till 20.15. Idag till 18 faktiskt så det är "skönt". Det är bra att jag ändå jobbar mycket men så tråkigt att dom dagarna jag jobbar så hinner jag inte umgås mycket med Billy 😟 Men nu har vi iallafall helgen och då tycker jag vi ska ta oss ut och åka lite pulka iallafall 😆 det har inte blivit så mycket av det så man får passa på när man kan!


Våran snögubbe! ⛄

RSS 2.0