jaaa, fredag!


fan så härligt att det är fredag! har längtat hela veckan. men denna vecka har gått rätt så fort tycker jag. skönt det! jag har varit trött som ett as i veckan också. både tisdag och onsdag somnade jag om till 5.45, då brukar jag åka annars. igår vaknade jag igen 5.48. imorse kom jag iallafall upp tidigare, fast det tog emot väldigt mycket.

jag har väldans ont i huvudet också. det har suttit i sen igår. det har varit typ "spränghuvudvärk". det känns verkligen som om huvudet ska sprängas. jag vilade en stund igår och det försvann lite när jag somnade till. men så fort jag vaknade så smög det sig på igen. jag gick upp strax innan 20 för jag skulle se once upon a time, men det var inget! unga läkare var istället. så tydligen ska det vara imorgon. måste se då! iallafall så gick jag och la mig igen vid 20.30. jag ville bara sova så jag slapp hvúvdvärken. och precis som jag trodde så dök den upp imorse igen! ibland har jag så där äckligt ont i huvudet så jag mår illa. typ så var det imorse. men jag ska iallafall gå och köpa alvedon sen så förhoppingsvis blir det bättre :) inte vill jag ligga i soffan hela dagen nu när det är fredag.

vad har hänt i veckan då?
christian har ju beställt nya däck och nya fälgar till bilen, så i tisdags var jag iväg till ruba gummi så de fick kränga på däcken på fälgarna. finfint! så de åker väl på nån dag här :)
senare blev det örebro! innan åkte vi till grizzly för att köpa kattsand och sedan bauhaus för jag skulle fixa arbetsgivarintyg som a-kassan ska ha. så jag får väl dom papprena hemskickade nästa vecka!
igår efter jobbet tog jag en sväng till lithells och köpte lite korv :) kok och grill blev det! kokkorven är godast är äta kall. man kan bara gå och ta hela tiden. mmm!

idag vet jag inte alls vad vi ska göra. först ska jag väl chilla lite så mitt huvud blir bättre. det skulle vara gott att grilla idag med. jag är sugen på att göra egen potatisgratäng och ha något kött till. häromdan grillade vi kyckling. det var gott :) vi får se hur det blir! ikväll blir det iallafall att kolla på let's dance. det verkar ju vara några med som man gillar :)

neehej.. kanske byta om och fixa sig lite och sedan gå och köpa alvedon!

pusshej.

måndag


ja nu var det måndag igen då! helgen har gått fort.
i fredags hjälpte vi svärmor & janne att flytta! först på dan skadade jag mig.. jag var ute och gick en runda som brukar ta 55-60 min. efter 5 min så fick jag skitont innanför högerskinka. ibland har det bara huggit till, men i fredags gjorde det ont hela tiden. jag fick stanna flera gånger och försöka sträcka ut men det hjälpte inte. det gjorde så jäkla ont så jag fick halta lite halvt. rundan tog istället 75 min. nu så undrar jag varför jag inte vände och gick hem istället för att gå med världens pain! det blev bättre under dan men det var inte kul att sätta sig i bilen. då kan man snacka smärta!! det gör fortfarande lite ont men det går..

men men..
i lördags åkte jag & christian iväg för lite shopping. det blev bl.a en elgrill, möbler till balkongen, en radio till köket så nu kan jag lyssna på rockkklassiker när jag diskar & lagar mat :)
på kvällen grillade vi. ja, sen hände lite mer..

igår blev det slapp hela dagen! först på morgonen jobbade jag. segt att gå upp efter typ 4 timmars sömn. la mig på soffan och sov i typ 3 timmar när jag kom hem.

nu måste jag fixa mig och sen diska. sen bär det av till vretstorp! först till morfar och hämta post (som fortfarande kommer dit fast vi ändrat!!) och sen till skolan. emilia & hennes klass (eller om det är hela skolan?) har öppet hus så jag ska dit. mamma & pappa jobbar så.

storhandling och promenad väntar ikväll!

nu är jag färdig!


nu är jag färdig med sjätte säsongen av criminal minds! på bara några dagar har jag röjt igenom 24 avnitt. jag vill se mer! bara att börja på säsong sju (går på tv nu). men jag får vänta tills 1 april! just nu är internet lite segt. så går det när man har mobilt bredband. vi har ju 20 gb varje månad. sen när vi har laddat eller surfat för det så blir det mycket segare!

fint väder ute också! :) jag ska ge mig ut på en promenix sen. men innan det blir det städ! damma, dammsuga & torka golven ska jag göra!
jag hade tänkt att åka till lite affärer också men det tar jag nog imorgon. ska köpa elgrill! :) så vi kan grilla på balkongen. jag var så jäkla sugen på grillat igår men kunde inte grilla :( sen måste jag till bauhaus också och fixa arbetsgivarintyg. jag har ju fått, men det ska tydligen vara i ett annat format. det är a-kassan som ska ha så.. det ska fixas!

gjorde kladdkaka igår! den blev kladdig!! wohoo. det var längesen som den blev det. god var den med :)

nehe.. bäst jag börjar med städningen.



första gången..


ja nu har jag deklarerat för första gången! jag trodde att jag skulle få betala tillbaka en del eftersom jag inte har betalat någon skatt när jag har jobbat på miljöteamet (ska ändra på det nu när jag kommer jobba söndagar!). men jag skulle faktiskt få tillbaka något på 800 kr. tur det!

dagens mat blev kycklingsallad. min kära sambo blev sugen på det, och gott var det! :) det är mycket godare att göra egen sallad än att köpa på pizzerian. dom är jag inte så förtjust i längre. till det hade vi baguetter (som man har i ugnen).

idag har jag hängt i sängen en del och kollat på criminal minds! hihi. besatt? det är ju så bra! kissarna har också legat i sängen och slöat. jag har också rensat i min sminkväska. det var lite som fick åka i soporna. allt använder jag ju inte ändå. pennorna blev vässade också så det bara är att använda dom när det behövs :) nu är det faktiskt ordning i väskan. undra hur länge det kommer se ut så..! jag har börjat tycka det är väldigt kul med smink. och färg! jag har ju inte gillat så mycket färg innan, men nu får det gärna vara massa färg runt ögonen :) idag har jag lila! ibland har jag även rosa, grön eller blå. kul att variera lite.

ja i fredags var vi ju iväg och handlade lite. eller, jag köpte bara det på bilden nedan! breaking dawn, part 1. vi var inne på media markt och kollade om de hade fått in wavemaker. men nej! så då köpte jag mig en film! nu har jag alla filmerna än så länge. längtar massa tills part 2 kommer! måste gå på bio då med :)
filmen kostade bara 129 kr där :) 149 kr på maxi och 169 kr på statoil.





långpromenix


nu har man fått i sig mat. mätt, men nu mår jag illa istället!
trött i benen är jag också! jag var ute på en 90 minuters promenix förut. phu! jag trodde inte att det skulle ta sån lång tid. jag gick bort till viaspåret och gick en runda där, sen gick jag hem. jag fick motvind på hemvägen + att jag var seg så det tog lite längre tid då. men det känns gött att ha varit ute en stund :) det var skönt ute, men det hade varit ännu bättre om det inte hade blåst så mycket!

just det! nu har jag fått jobb på söndagar! :) mamma ringde förut, och hennes arbetsledare hade frågat om jag ville jobba då. det är ju städ på restaurang brändåsen. två timmar är det bara, men det blir ju lite extra ändå :) så jag börjar nu på söndag. det blev ju missförstånd. jag skulle ju ha jobbat nu i söndags istället för han som brukar vara där då. han hade ju jobbat natt innan så då skulle han ju inte jobbat (man måste ju vila ett visst antal timmar). tydligen så visste inte han det.. men men! så kan det vara.

slapp resten av kvällen (kanske lite criminal minds?).. dusch och sen lägga sig i sköna sängen! :)


onödigt tidigt


nu känner jag att jag börjar bli trött.. ingen sen kväll idag inte!

jo. imorse skulle jag ju jobba. alarmet ringde 5.20 så jag gick upp strax efter det. när jag kom till brändåsen så såg jag att det gick en kille inne i restaurangen med skurmaskinen. jag gick in och frågade om det är han som städar där annars, och han städar där på söndagar. så det var han jag jobbade istället för förra söndagen. han var borta då, och tydligen trodde arbetsledaren inte att han skulle jobba idag? vet inte varför.. så då hade hon ju frågat mig. kul! jag hjälpte han att moppa i ena salen (det var typ bara det han hade kvar) innan jag åkte hem igen. säkert kul att gå upp skittidigt en söndag och åka iväg helt i onödan.. jag gick iallafall och la mig när jag kom hem. sov en stund så det var skönt!

annars idag har christian & pirre hållt på lite med bilen, och då passade jag på att gå på promenad. de höll på vid kumlaby skola, så då gick jag i viaspåret som inte är långt därifrån. det tog inte så lång tid så jag gick en liten sväng till. det blev en timme, väldans skönt! :) varmt var det också. hemma nu.. var tvungen att äta! och snart ska de väl hålla på lite till med bilen.

buu, en ny jobbvecka väntar..

lövli


fan så bra!! :D hv vann över kaffebönorna med 5-3.
mycket slagsmål & många mål! en händelserik match, bra det :)
ja nu står det 2-2 i matcher.

ja, en bra lördag. vi har ätit tacos, kollat på ishockey.. senare blir det väl lite godis och kolla på tv.
imorgon ska jag upp tidigt. precis som förra söndagen så ska jag jobba. städ på restaurangen i brändåsen. jag städade ju där typ hela sommaren förra året. det är ju bara två timmar, sen kan jag åka hem och lägga mig igen :) imorgon ska jag det! förra söndagen sov jag aldrig när jag om hem och då var jag skittrött!


en liten kortis


seg lördag! okej, klockan är snart 13. jag har varit uppe ett tag, kollat på fem avsnitt av criminal minds.
jag ska väl ta på mig kläder och bege mig ut på en promenad. sen handla lite gottigott :)

hockeyn börjar om bara några timmar så måste ladda upp inför det :)

hej så länge!

rösta på mitt rum - jotex!


jotex.se kan man designa ett rum och vinna presentkort på upp till 5000 kr.
gå gärna in och rösta på mitt rum! :) http://www.jotex.se/?startpage=5045&id=14509


fredag, yay!


idag var jag hemma typ en timma tidigare än vad jag brukar! :) det känns gött.
lite tv-tittande, sen blir det dusch & fix! när christian kommer hem från jobbet ska vi åka iväg till lite affärer.
jag vet inte om jag ska handla något.. måste spara pengarna! men jag vill..!

imorgon har jag bokat tv:n några timmar! :) matchen mellan färjestad - hv71 visas ju på tv4, så det är klart att jag måste se!! nu när det äntligen visas på någon kanal man har! japp, så jag ska sitta och heja så att hv vinner :D inget annat får planeras in under den tiden. så det så!


            VS              


crybaby


nu har jag kollat på de två första avsnitten av sjätte säsongen av criminal minds. jag hade visst sett dom! jag trodde inte att jag hade sett dom bara för att de brukar gå så sent. oj, har jag varit uppe så länge?
iallafall så gråter jag tamejfan jämt till det! jag har precis torkat bort alla tårar. känslig eller?
nu har jag lite att kolla på om dagarna när jag kommer hem :) ikväll blir det nog inga för det är ju once upon a time och revenge! :D torsdagar är bästa dagen i veckan när det gäller tv! annars är det bara skit.
jag har dessutom gett upp big brother. förra året var det bra (också första gången jag kollade), men nu.. herregud! hur de beter sig! så omogna. gömmer mat i sängen (t.ex ställer en skål med ägg under nåns kudde), har av sladden till plattången.. man kan ju undra hur gamla de egentligen är. så nej, sånt där är inget kul att se. bara jobbigt!

tänker hela tiden att jag måste fixa min header, men har inga bra bilder! så den får vänta ett tag till..

hej så länge!

tråkigt


vilken tråkig dag. vilket tråkigt väder.
idag har jag ingen större lust att göra något, förutom att ligga i soffan och kolla på tv/film.
just nu håller jag på att tanka hem sjätte säsongen av criminal minds :D så det ska jag kolla på de dagar som kommer!

igår blev det 1 timmes promenad :) det var väldigt skönt! medans jag gick så kom den där känslan.. jag började bli hungrig och illamåendet smög sig på. jag måste äta på en gång när jag blir hungrig! annars kommer illamåendet och jag blir snurrig. inte kul!

på kvällen gjorde jag, vad som skulle föreställa, kladdkaka! med daim i. jag är fan sämst på att göra kladdkaka. de senaste gångerna har den inte blivit kladdig :( den var inte alls inne länge ju. besviken!
som vanligt så somnade jag i soffan. jag trodde att jag hade sovit en timme, men då hade det bara gått 15 minuter. det är också väldans jobbigt när man somnar i soffan och sen kommer på att man skulle duscha också. då är det bara att traska upp, även om man mycket hellre vill ligga kvar!


så är det





soliga onsdag


dagens lunch avklarad: en skål med fruktsallad och ett glas med isvatten!
inte så mycket till mat men jag gillar inte att stå och fixa mat till mig själv. tråkigt!

sängen är ny/renbäddad! det ska bli väldans gött att lägga sig nyduchad sen. lövli!
och så har jag faktiskt diskat. jag brukar alltid vänta tills innan jag börjar med maten annars. men idag tänkte jag att det kunde vara skönt att ha det gjort tidigare så jag kan göra annat sen. jag ska bl.a ut och gå i solen :)

idag blir det också att tvätta. och så kanske jag ska göra en kladdkaka? det blev ingen igår så. med daim i tänkte jag :) mums!



bullar i ugnen


jag har bakat solrosbröd! :) det blev 12 bullar. man kunde göra två "limpor" eller 25 bullar. det blev inte riktigt lika många för mig, haha! jag gjorde nog kanske lite större. snart är första plåten klar och sen åker den andra in. det ska bli gott med lite nybakat bröd såhär på kvällskvisten.

jag gick till maxi förut och handlade lite, bl.a brödmixen. så himla skönt ute!! :) jag skulle ha kunnat varit ute mycket längre. det blir en längre promenad imorgon!

lite shopping idag då. jag fick med mig ett par skor, en mascara, en concealer och en ny foundationpensel. min har gått av :( vi åt även mat på mb och köpte sen glass när vi skulle åka hem :)

nej, kolla till brödet nu.

trött som en jäkla gnu..


.. det är precis vad jag är!

i lördags var det ju som sagt 50-årskalas för svärmor!
det var trevlans! fick god mat, & vi hade det kul!
jag gjorde mig några alkoholfria san franciscos, men efter ett tag smakade det skit! haha.
vi kollade också på mellon. jag tycker att det var rätt låt som vann, även om jag tycker att dead by april var bäst! jag tror att det kommer gå bra för loreen i eurovision.
det blev lite dans med. jag som inte brukar dansa nykter gjorde lite moves!

när vi kom hem och kom i säng så var det exakt 5 timmar kvar tills alarmet skulle ringa. jag hade stallt alarmet på 5.20, precis som resten av veckan! jag skulle nämligen upp och jobba lite. när jag kom hem la jag mig en stund men jag somnade inte. men jag hade kunnat gjort det mycket väl!

soffhäng större delen av dagen. jag somnade till några gånger men blev väckt av christian! jag gick till maxi och handlade lite mat till mig. christian åt pizza och det ville inte jag ha. så jag köpte en liten potatisgratäng & grillad kyckling :) gottigott!
en ny säsong av how i met your mother började igår!! :) kollade på det, men jag somnade under andra avsnittet. skittrött! idag måste jag chilla. och ut och gå! så fint väder :)

nej nu ska jag duscha och greja, sen ska jag med mamma & emilia mot marieberg.

partaj!


godmorgon på er! lördag idag då, men blev det någon sovmorgon? nejnej.
nu är klockan 8.55 och vi har varit vakna sen typ 6.30, haha! kul.
jag gick upp på toa strax efter 6, och då hade jag ändå varit vaken en liten stund innan. nasse lät ju som vanligt och sen var det ju ljust också. christian är uppe också.. ojdå! men han har faktiskt börjat vakna tidigt med på helgerna. frukost har vi fått i oss också. fan, jag kommer nog säkert vara ganska trött ikväll :(

idag är det 50-årskalas/partaj! svärmor fyllde år igår och idag ska vi fira henne. kalaset ska hållas hemma hos tony & linda i östansjö. skönt faktiskt att det blir nära! det hade blivit lite jobbigt att åka hem ikväll från degerfors. men, då hade vi säkert sovit där skulle jag tro. det kommer nog bli kul iallafall! :)

igår var vi och firade mamma som fyllde i onsdags. hon ville ha en klocka så hon slipper ta upp mobilen hela tiden. så jag köpte en fin på guldfynd :) vi fick varm smörgåstårta! mums. mamma hade också skärt avokado på mitten och sen lagt skagenröra i "kärnhålet" och sen räkor på. det var gott :)

igår målade jag naglarna vita (vilket jag tycker är skitfult), men jag skulle ju ha mitt rosa glittriga nagellack på, så det blir graffiti nails. så det är fixat idag :) snart ska jag hoppa in i duschen så man blir fräsch idag med. sen är det dags att fixa sig. tyvärr så hade inte media markt några wavemakers inne igår heller så kan icke fixa mitt hår vågigt idag :( vet inte alls hur jag ska ha det.. eller vad jag ska ha för kläder heller! det måste jag kolla ut.

hejs!

härligt med fredag!


efter christian kommit hem så ska vi åka till marieberg. ska köpa present till mamma! sen måste jag in på media markt och kolla om de har inne wavemaker! då måste jag köpa den. jag fick ju en i julklapp av christian, hade använt den två gånger, men sen funkade den inte mer. sladden glappade! när jag lämnade in den så skulle jag få en ny på en gång, men de hade inga inne. så jag fick ju presentkort istället på 249 kr, som den kostade då. men nu kostar den 299. lite surt att lägga ut mer pengar när man skulle ha fått en ny. visst, det är bara 50 kr.. men ändå!
så sen ska vi till vretstorp och fira mamma.
annars idag får vi se vad som händer :)

kanske bäst jag går in och duschar nu så det är gjort!

pusshej!


pyssel pyssel


jag tänkte slänga in några ord när jag ändå sitter här! :)

jag har pysslat en stund nu. vilken tid det tar! först ska man ju komma på hur man ska göra, vilka färger det ska gå i o.s.v. sen limmas småsaker och då kan man inte göra annat förrens det har torkat. det är snart dags att sätta dit sen sista grejen - tror jag! får se hur kortet kommer se ut :) under tiden som limmet skulle torka så var jag nere till tvättstugan och sen har jag börjat med kortet till mamma också. nu var jag tvungen att ta en paus - ätpaus! jag gjorde mig två äggmackor :) gott!

jag ska snart ner till tvättstugan igen för att hänga upp i torkskåpet/slänga in i torktumlaren, så då kan jag sitta här en stund till isället för att pyssla. måste vila lite :) när pysslandet är färdig ska jag städa! det är nog massa glitter på köksgolvet. jag är full med glitter! så går det när man använder glitterpapper!

hej!

snöig torsdag


godmorgon!

en snöig torsdag det här. det har ju kommit en del snö också! det är ju faktiskt inte så konstigt att det snöar nu heller. annars vid den här tiden på året brukar det vara mycket mer snö.

imorse tänkte jag stanna hemma först för jag mådde skit! meen, det blev lite bättre efter ett tag och jag åkte iväg iallafall. pengar behövs ju! nu är det ännu bättre som tur är. skönt! idag skulle det vara väldans skönt att bara ligga i soffan och kolla på tv/film, men jag måste dammsuga & torka golven, pyssla födelsedagskort och tvätta 13-16. så det finns ingen tid till slapp. lite kanske :) som nu.

frukost har jag nyss fått i mig, och nu blir det lite tv-tittande sen ska jag pyssla! :)
jag ska försöka få ur mamma också vad hon vill ha i present. måste ju åka och köpa idag eller imorgon. vi ska ju till dom imorgon och fira henne. det är svårt att köpa present till nån som inte vet vad den vill ha. om man själv inte vet något som den/de behöver.

hej så länge!

bloggfix


nu kan jag lika bra fortsätta skriva när jag ändå är igång :)

eftersom det var en riktig slödag igår så tänkte jag ge mig ut på en promenad sen. det är ju fint ute också! christian sa att det tydligen ska snöa ikväll. det behöver inte komma någon mer snö tycker jag.

idag tänkte jag fixa med bloggen, och kanske pyssla. om jag inte pysslar imorgon! jag tänkte göra ett kort till mamma, som fyller idag men som vi ska fira på fredag. och sen ett kort till svärmor som fyller på fredag. på lördag ska vi fira henne!

och så måste jag bara skriva att jag känner mig så glad! det finns så himla mycket saker att se fram emot. många tankar, planer & 'drömmar' går runt i huvudet för fullt :)

nej, NU ska jag fixa med bloggen.

pusshej!


ny kula


jag håller på att fixa lite med bloggen nu. jag testar mig fram så att det blir som jag vill ha det! jag tar lite i taget.. dessutom är alla min gamla inlägg borta, så det är bara att börja om på en ny kula!
jag har en liten tanke om hur en viss grej ska vara, men det kommer! :)

dags att fixa!


RSS 2.0