första gången..


ja nu har jag deklarerat för första gången! jag trodde att jag skulle få betala tillbaka en del eftersom jag inte har betalat någon skatt när jag har jobbat på miljöteamet (ska ändra på det nu när jag kommer jobba söndagar!). men jag skulle faktiskt få tillbaka något på 800 kr. tur det!

dagens mat blev kycklingsallad. min kära sambo blev sugen på det, och gott var det! :) det är mycket godare att göra egen sallad än att köpa på pizzerian. dom är jag inte så förtjust i längre. till det hade vi baguetter (som man har i ugnen).

idag har jag hängt i sängen en del och kollat på criminal minds! hihi. besatt? det är ju så bra! kissarna har också legat i sängen och slöat. jag har också rensat i min sminkväska. det var lite som fick åka i soporna. allt använder jag ju inte ändå. pennorna blev vässade också så det bara är att använda dom när det behövs :) nu är det faktiskt ordning i väskan. undra hur länge det kommer se ut så..! jag har börjat tycka det är väldigt kul med smink. och färg! jag har ju inte gillat så mycket färg innan, men nu får det gärna vara massa färg runt ögonen :) idag har jag lila! ibland har jag även rosa, grön eller blå. kul att variera lite.

ja i fredags var vi ju iväg och handlade lite. eller, jag köpte bara det på bilden nedan! breaking dawn, part 1. vi var inne på media markt och kollade om de hade fått in wavemaker. men nej! så då köpte jag mig en film! nu har jag alla filmerna än så länge. längtar massa tills part 2 kommer! måste gå på bio då med :)
filmen kostade bara 129 kr där :) 149 kr på maxi och 169 kr på statoil.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0