veckan


dags att slänga upp ett inlägg nu när det finns internet! vi har ju mobilt bredband och varje månad har vi 20 gb som vi får använda och surfa för. när vi har använt upp allt så brukar internet bli segare, men fortfarande funka. men så var det inte denna månad. jag tror det var igår redan som det tog slut!! (christian har tagit hem massa spel). internet funkar inte alls nu, utan kopplas på den första augusti. väldigt dåligt! så har det aldrig varit förut. jäkla skit det där med mobilt internet. christian lämnade iallafall kvar sin mobil hemma förut när han åkte till bror sin, så att jag kunde använda det internet.

imorse jobbade jag som vanligt. sista dagen imorgon! :) att det redan har gått 4 veckor.. skönt iallafall! la mig i sängen en stund efter jag kom hem och vaknade 2 timmar senare (vid halv 1) då christian gick upp. lite shopping har det blivit idag. först något tråkigt med behövligt! - kamremsats + vattenpump till bilen. så det ska ta och bytas någon dag. bra iallafall att det ska bli gjort, det är ju dags för ett byte. bäst innan det går sönder! men det är ju aldrig kul att lägga ut de där pengarna. efter åkte vi till marieberg och åt mat. sen köpte jag en present till erika, som fyller nästa fredag. jag hade även beställt en grej som kom häromdagen. så nu är det fixat och klart! men jag vet inte om jag ska lämna tillbaka det jag köpte idag och kolla efter något annat istället. det återstår att se. har ju en vecka på mig. sen tog vi en sväng till en ny affär som har öppnat: bara bus heter den och ligger om man åker förbi lågpris magasinet.. bredvid hööks (hästaffären) tror jag. en affär med massa barngrejor, och inte så dyrt heller. sist blev det grizzly. på hemvägen stannade vi till och tvättade bilen. när vi kom hem diskade jag, christian började vika tvätt och bäddade sedan rent i sängen. gött! sen tog jag hand om min del av tvätten. den viker jag helst själv så det blir bra. haha! iallafall som jag vill ha det!

annars i dagarna då..
skrev ju sist i lördags, och då var det ju fint. men det började ju såklart att regna senare. men innan regnet kom så hann jag & christian med en promenad runt söderhavet :) vi tänkte lika där, att vi kunde gå där. jag går hellre så, i spår eller vad man ska säga, istället för att traska på asfalt.
i söndags blev det minigolf i gustavsvik! jag, christian, morgan, mia, tony och linda spelade. jag kom på fjärde plats. det är kul att spela där :) hoppas man kan ta sig iväg dit igen snart och spela.
i måndags var jag, christian, morgan och mia nere till otterberget för att hälsa på christian & morgans pappa & familj. grillade bl.a där! och var nere till vattnet för kevin & benjamin skulle bada. kaaallt!! men benjamin tyckte att det var ljummet. haha!

det blev lite solning igår här ute på parkeringen medans christian böt högtalare. tog bara med mig en stol ner :) måste ju passa på när solen är framme. lite färg har jag allt fått!
annars har det inte hänt så mycket mer.


nehej, dags att gå till sängs. 7 timmar kvar tills jag ska gå upp! blir väl att sova lite när jag kommer hem så jag är utvilad när det är fredag och allt. vad som sker i helgen vet jag icke.

nattihej!

love story


wow!


.. det är fint väder idag! nästan helt klart och solen lyser upp så fint. vågar man hoppas på att det håller i sig? ja det tror jag :) vi har haft så många pissiga dagar nu, så nu får det fan vara nog. det går ju upp och ner hela tiden.

lördag, och jag var uppe rätt så tidigt idag. halv 9 kanske jag steg upp. men vi gick inte och la oss så jättesent igår, och jag har sovit lagom timmar. så vad gör det? jag hoppas att man kan hitta på något kul idag. kanske minigolf? det är jag sugen på. äntligen en bra dag för det. men vi får se.
igår morse såg det fint ut så jag hade tänkt att vi kunde fixa lite picknick och ta med oss till sjöparken och hänga där. meen, när jag åkte hem efter att ha jobbat klart så började det att regna. såklart. det kanske man kan göra idag? och sola lite. behövligt!
gick iaf och la mig igår när jag kom hem efter jobb. sov till typ 13.15, fint! var tvungen att vara utvilad när det var fredag och allt. vi hade ingen aning om vad vi skulle hitta på igår, så det blev lite chill hemma sen åkte vi till mamma & pappa där vi grillade. precis när vi hade grillat klart och gick in så kom regnet igen. dock inte så mycket.

neehe.. bara att hoppas att man hittar på något idag! 


chokladsugen


idag är en sån dag då jag inte vet alls vad man ska hitta på. jag är sugen på att baka chokladbollar, men vet inte om jag orkar. jag är väldigt sugen på choklad iallafall. kanske skulle ta och köpa mig en chokladkaka? :) mums.
eftersom jag grejade hela dan igår kanske jag ska ta det lugnt idag? men ibland är det faktiskt tråkigt. det vore kul att hitta på något under dagen iallafall. christian är ju hemma nu i 4 veckor innan han ska börja jobba igen, så då går det ju. men vad?

jag får väl baka några jävla chokladbollar och kolla på någon jävla film eller på några jävla bones-avsnitt.

kanske.


full rulle hela dagen


jag har hunnit med en hel del idag. jobbade först mellan 7-9, så var hemma vid halv 10. först tänkte jag gå och lägga mig men eftersom jag skulle göra en del idag så var det ingen idé tyckte jag. började med disken, sen rullade det på. jag dammade, vek tvätten, skruvade ihop en byrå, bäddade sängen, dammsög & torkade golven. jag har även lagt i alla bebiskläder i byrån :) jag vek och la de i storleksordning så det blir lätt att hitta sen. christian åkte iväg imorse med sina bröder för att fiska, så då fick jag en del gjort idag :) haha, nej men det hade blivit gjort annars med. måste ju visa att jag också kan skruva ihop möbler. det är ju inte svårt, inte de från ikea. spjälsängen skruvade jag ju ihop när vi hade köpt den. det värsta med att skruva ihop byrån var att jag fick så jäkla ont i ryggen efter ett tag. jag hade inte de bästa "ställningarna" kanske när jag skruvade. nejfy! men nu är det iallafall gjort. jag duschade även av blommorna förut med. de var så dammiga! en dusch har jag nyss tagit mig med, väldans skönt efter denna dag. slapp resten av kvällen! väntar in glee kl. 20 :) jag har äntligen kollat ikapp så jag kan se på tv:n.


doftpelargon på balkongen.

nästan hela måndagen trodde jag att det var tisdag. träligt! två dagar kvar att jobba denna vecka :) sammanlagt 8 ½ timmar. sen är det bara nästa vecka kvar. imorse hade jag "sovmorgon" tills 6.15. men bara för det så vaknade jag först 3.44, sen vid 4.30.

imåndags var också sista gången på föräldragruppen. att det redan har gått 4 veckor! det bästa med det hela var att man fick träffa och prata med lite andra/nya människor. även om man kanske inte pratade så jättemycket med varann, förutom när vi satt i grupp. men det var trevlig iallafall :) lite nytt fick man väl lära sig med.. och så fick vi ju se på filmer som var intressanta med.

nehe, ta och fixa något att äta kanske? tanken var ju att vi skulle äta makaroner & falukorv idag (som vi egentligen skulle ha ätit igår), men det känns så tråkigt att laga det nu kl. 18. och dessutom är christian inte hemma än så då är det inge kul att laga mat. men kanske borde det ändå. har bara ätit mackor idag. blev helt plötsligt sugen på tacos!! men det får bli en annan dag.

pusshej!

helg!! :)







ja fy sjutton vad skönt det är med fredag nu! färdigjobbat för denna vecka. var färdig vid 8 - finfint :) både jag & mamma var trötta imorse. brukar ju börja vid 5 (mitt alarm ringer 4.10). somnade väl om och vaknade sen igen 4.50 - shit! då var det vara att ta på sig kläderna, gå på toa och sen åka. när jag kommer till brändåsen var inte mamma där. då hade hon somnat om också - till 4.45. man är ju lite trött efter den här veckan. men det som är skönt nu när jag jobbar på veckorna, är att jag inte jobbar på söndagarna längre!! det var så träligt förut, att man inte kunde hitta på så mycket på lördagskvällarna eftersom jag inte kunde vara uppe sent. men nu får jag sova ut både lördagar och söndagar.

snart dags att hoppa in i duschen. om nästan en timme är det dags att gå iväg till barnmorskan! det är bra att det har flyttat :) nu är det ju bara gatan ner + lite till. det tar bara några minuter att gå dit. inte för att det var långt innan.

sen ska vi ut på lite shopping. som sagt så ska vi köpa byrå och skötbord bl.a. sen är det christian som ska handla, så får se vad han hittar. tråkigt när man själv inte kan shoppa så mycket :( haha! men det har jag ju ändå gjort en del, då och då.
resten av dagen/kvällen vet jag inte hur vi ska tillbringa. kanske chilla, det beror på hur vädret är. troligtvis börjar det regna sen.. som det känns. det skulle ju tyvärr regna i helgen. nog med regn! sol - jag vill ha sol!





nytt


ny header nu då! :) ville ha en som "fyllde" ut mer, och detta blev resultatet, som får duga. uppdatera om ni inte ser :) jag har äntligen laddat ner photoscape till denna dator så nu kan jag börja fixa igen. yay! :) och ny bakgrund har jag ju också.

jag kom aldrig till disken, jag kom aldrig ut på balkongen.. lätt att man fastnar här, haha! men nu så. nu måste jag diska och sen börja med maten. skithungrig!

promenad i solen


har varit hemma en stund nu efter att ha varit ute på en timmas promenad i solen. det var väldans varmt, men skönt ändå! jag var aldrig ute och gick häromdan då jag skulle.. efter att vi ätit mat så blev jag så jäkla dålig i magen och jag mådde illa. så jag chillade istället. men skönt att komma ut idag ändå :)

som vanligt började jag dagen med jobb. var färdig vid 9 :) finfint! imorgon kommer jag hem tidigare (hade perrongen idag). jag får hjälp av mamma då med. snällt att hon hjälper mig. hon får ju ändå gå upp några timmar tidigare då, eftersom vi kör från 5. imorgon ska jag också till mvc halv 11, så får se vad som händer. antaligen blir det väl att mäta och lyssna på magen.

imorgon ska vi ta en tripp till ikea med. vi ska köpa en byrå så vi kan lägga i bebiskläderna. vi tvättade allt iförrgår! det var visst en del kläder som vi hade :) jag la upp allt i högar innan för att se hur mycket av varje det var. skötbord ska också inhandlas. det börjar närma sig, så det är bäst att fixa iordning. det är typ 9 veckor kvar, men man vet aldrig ifall den lille kommer ut tidigare! säng köpte vi ny för ett tag sen. en vit & fin, istället för att måla om den träfärgade vi hade som dessutom var lite skev. inte bra..

nej fy, nu ska jag ta och diska och sen blir det chill på balkongen innan jag ska fixa mat, som idag blir kyckling & bacongryta och bandspagetti. hoppas på att få med mig christian till sjöparken sen för att chilla och sola lite! :)

30+4

 
väldans fint väder vi har idag :) det behövs efter en del regniga och tråkiga dagar. det har inte alls blivit mycket solande denna sommar. bara lite grann från balkongen, som jag snart ska ut på och sola lite.

nu är jag inne på den andra jobbveckan. två veckor till efter denna. 13 dagar. både igår & idag fick jag hjälp av mamma på brändåsen, så det gick fort :) imorgon får jag "sovmorgon". jag börjar inte förrens 7, och mamma ska hjälpa mig då med. snällt! efter det ska jag hjälpa henne med ett tåg, och det går fort också.
annars rullar det på bra med jobbet. det börjar väl bli lite jobbigt bara just när jag ska sätta mig på huk och torka av väggen under handfatet.. jag känner mig inte osmidig men det börjar bli lite jobbigt bara. det börjar kännas nere i ryggen med, men det är inte så himlans mycket! måste göra mina övningar!! (säger det jämt.. meeeen, ja).



igår gick jag och la mig en stund efter jag kom hem (vid halv 11). jag måste ju passa på att sova/vila så mycket jag kan nu. jag låg till 13.50! vaknade först vid halv 1, sen halv 2. jag hade kunnat legat längre men christian skulle sluta halv 3 för vi skulle iväg på föräldragrupp halv 4. innan dess var jag tvungen att fixa mig och mat!
idag sket jag i att lägga mig. kollade på ett avsnitt av pretty little liars. sen har jag fixat och vikit iordning i garderoben där vi har gardiner, påslakan & sådant, dukar och småhanddukar. det var rörigt! och så behövs ju mer plats så att bla. bebispåsklanen och sånt där annat som ska in där får rum. nu är det fint där iallafall! jag har inte gjort så mycket mer. disken är fixad - skönt! ikväll står tvättning på schemat, och även en promenad :)

ja. igår var vi på föräldragrupp. tredje och näst sista gången. igår pratade vi bl.a om amning och lite förlossning (som vi pratade om gången före). och så pratade vi om den första tiden hemma också. vi fick se på två filmer med. den enda handlade om just tiden innan förlossningen. väntan. när man är på sjukhuset och förbereds inför förlossning. och så lite under förlossningen. det kändes lite i magen på mig då. men mysigt när bebisen väl är ute iallafall! :) och den andra filmen - hud mot hud. så gosigt & mysigt! jag fick kämpa lite för att hålla tårarna inne. jag klarat! snart bara 9 beräknade veckor kvar för oss. längtar! ♥

nu var tanken att jag skulle byta om och sätta mig och sola. men vart tog solen vägen? jaja, jag får väl vänta in den då :)

RSS 2.0