känslan..

alltså.. hur fort går det egentligen?! i början av helgen, det kanske var i torsdags, så ställde sig billy på alla fyra. så det dröjer nog inte allt för länge innan han börjar krypa :) han ställer sig på alla fyra och gungar fram&tillbaka, haha! det ser så kul ut :) duktig kille!
idag la jag han i sin säng medans jag skulle sopa lite. då rulla han över till mage och sen upp på alla fyra och gungade lite. sen gick jag tillbaka in i sovrummet efter knappt en minut skulle jag tro. då satt han!! wtf?! hur fan gjorde han? han måste ha gungat så att han fick fart bakåt på något vis.. eller något. alltså.. vad händer? min lilla bebis är ingen bebis längre. nu är han lilla killen ♥ men fatta chocken för en när man går in och ser det där. man blir så glad och så stolt!! :) fattar fortfarande inte.. haha! det gick ju så fooort!



iallafall.. denna vecka är det något varje dag. kan ju börja med att vi körde första grillningen i söndags! :) christian blev sugen under morgonen, så det blev grillning hos tony och linda. det smakade vääldigt bra. kött & potatissallad, mmm! :) vi tog en kvällspromenad också, fint!

i måndags var vi hos elvira på träff :) eftersom vi inte var med på den sista träffen så var det ett tag sen vi såg alla. det bjöds på te och mackor. inte fel :)
igår var vi på bvc, 6-månaderskontroll. inte så mycket viktuppgång och likadant med växten. tror det beror på att han var dålig i magen för ett litet tag sen så då förlorade han ju mycket vätska.
idag var vi på familjens hus igen, då det är "unga föräldrar", precis som varje onsdag. trevligt som vanligt :) bakade cupcakes, åt god mat, kollade liten film (människans barn, eller vad den heter)..
imorgon ska lilla prinsen fotograferas! spännande & kul med studiobilder. eftersom han sover nu så får jag duscha av han imorgon + prova kläder. lite sen, haha!
fredag, då ska vi vid 10 ner till bibblan för att det är typ rim/ramsor och sång :) kan vara kul att gå på. 2 från våran lilla föräldragrupp gick på det så nu ska vi andra (tror alla?) också gå :) kul!
på lördag ska vi fira christians syster som fyllt 18. då blir det bowling och mat i hallsberg, nytorget. kul! mamma ska komma och vara barnvakt så hoppas det går bra. billy har ju blivit ganska mammig så.. andra gången som vi har barnvakt. kan vara skönt också så man kan slappna  av med.

nej nu kanske det blir lite läsa innan man blir för trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0