härlig dag + jobb

nu var det ett tag sen jag skrev. det har väl inte hänt sådär jättemycket! jag har mest jobbat, skulle ha varit ledig i helgen men jobbade lördag och söndag. jag jobbade idag 17-20.30 och så jobbar jag på fredag 6.55-16.30, och även lördag som jag blev tillfrågad idag om att jobba. då blir det 11-18.30.

igår var vi till kolmården med morgan, mia, tony, linda, malin, magnus och therese :) kollade på alla fina djur, och vi hade en trevlig men varm dag. mina favoriter är ju såklart tigrarna och lejonen! :) de låg mest för det var ju så varmt. men de är ju sååå fina!! sen är det ju aporna som man kan kolla på hur länge som helst. jag blir så fascinerad av dom, hur de kastar sig och klättrar i repen.

idag har det varit superfint!! christian fixade lite med bilen förut, sen åkte vi hem så billy fick mat och efter det åkte vi ner till sjöparken och hängde med morgan, mia, erik, josefin och lille lukas som var där. härligt att bara koppla av så där. lite surt sen eftersom jag skulle iväg och jobba medans de andra bara kunde ha det gött. haha! men men, så kan det vara. 


världens bästa! ♥

nej nu ska jag ta och dra igång ett avsnitt av once upon a time! har ju missat massa..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0