julen

hallåhallå! har inte orkat lägga in bilder från kameran och det får vänta tills i veckan nån dag istället :) tänkte ju skriva om julen men det blev aldrig av, men tar det nu när jag har tid!

det första julfirandet hade vi den 23 december och då åkte vi till vretstorp för att fira med mamma, pappa, erika och emilia. vi åt mat på en gång då alla var hungriga, haha! det smakade bra som vanligt :) sen öppnade vi julklappar! vi fick massa bra. tillsammans fick vi en ny micro! precis vad vi behövde och ville ha. en silver och digital :) sen fick jag bl.a. en almanacka, nyckelring (ett hjärta med små diamanter och mitt namn, fint), utstickare (till bakning), typ en jumpsuit med korta ben (den var jag med och valde hehe ;) , tjocka mysiga strumpor, locktång, showergel + deo.. att man alltid ska glömma när man väl ska tänka vad man fick. men det var iallafall massa bra och fint! :) billy fick bl.a. en trehjuling, dammsugare, sopset, termobyxor, mössa och lite annat.

dom sköna strumporna:

på julaftonsmorgon så öppnade vi första julklapparna som tomten hade lagt i alla våra 3 julstrumpor, höhö! ;) sen var det en viss person (kanske jag) som var ivrig att öppna de andra julklapparna som låg under granen. christian och billy tyckte jag skulle lukta gott. av dom fick jag parfym, christina Aguilera - red sin och så fick jag lotion och mist/parfym med lukt av mango nectar och hibiscus från victoria secret! :) allt det var på önskelistan och tydligen så hade jag varit snäll under året. sen fick jag ju det som låg i julstrumpan också. till billy hade vi köpt ett kök, vilket är en favorit just nu för han så det var ett bra köp :) han fick även kläder, pillowpet, en katt som snurrar runt och låter scary haha! och bilar också!

resten av dagen spenderade vi hos tony och linda, med syskonen Sundström (utom en), resp. + deras mamma och hennes gubbe. han var även tomte och det gjorde han väldigt bra tycker jag. tyckte det skulle vara roligt att ha tomte nu första julen som billy är mer med. han var bara 3 månader hans första jul så då kanske det inte behövs.
vi åt massa god julmat, umgicks, öppnade julklappar och fikade. vi böt julklappar med tony och linda. christian fick som han önskade sig ny kaffebryggare och nya fina muggar (jag hade spanat in likadana fast skålarna så det blev ju perfa!). jag fick en muffinsmaskin, muffinsformar med mina favoritmönster, sprits med dekorationshylsor, bones säsong 7 och glee säsong 3!! hur bra?! :D sen fick våran lilla familj en fin bok med bilder från billys första år som linda gjort och beställt. nästan direkt när jag öppnade den och skulle kolla i så fick jag lite tårar. sen kom det lite till, hehe! jag är så känslig och kan börja gråta för allt. men när jag fick se bilder på våran prins och att vi fick sån fin bok som jag många gånger funderat på att göra själv men aldrig kommit igång och gjort så blev det extra känslosamt. så den är jag riktigt glad över! :)
vi böt även med christians syster linda och då fick jag några fina glittriga nagellack, nagelfilar och sköna mysstrumpor :)
billy fick massa fint och bra av alla (farbror morgan & mia, farbror tony & linda, sin farmor, faster linda). arbetsbänk, lego, kläder, filmer, böcker..

jaa, det var väl lite om julen det då.
om några minuter börjar glee så det ska jag ta och kolla på :) under tiden ska jag göra mina 100 squats. dag 25 nu :) och så ska jag vara snäll och göra christians mackor tills imorgon. innan läggdags blir det en snabbdusch också. jobb imorgon 11-20.30! och så är det dags för dagis igen för billy så förhoppningsvis går det bra! :) det började ju gå så bra innan jul. men nu är det dags att komma in i bättre rutiner igen.

nej nu börjar glee :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0