hur ska man ta det?


våran dator har gått sönder, så igår lånade jag med en dator från mamma och dom. jag och erika fick den tillsammans i julklapp för några år sen.. dock så används den knappt så jag tänkte att jag lika bra kunde låna med den, så jag kan blogga lite ;) får se ifall våran ska lagas (?) eller om vi ska beställa en ny.

i onsdags var vi iväg till kolmården med tony, linda och hennes lillasyster. det var andra gången jag var där, första gången var för snart 5 år sen. vi hade jättebra väder och det var kul att se alla djur! :) jag tog massa kort! jag la in dom på denna dator, så får se om jag lägger upp några bilder. den är ju så seg! vid björnarna och aporna kan man stå vid hur länge som helst. apor är så jäkla fräna! :) kul dag!

igår åkte jag till vretstorp och hjälpte mamma med en grej till min morbror ove som fyllt 50. han ska vi iväg och fira imorgon! kul :) mamma, jag och emilia åkte ut till viiby krog för att äta. emilia fick sin mat på en gång, och jag strax efter. mamma fick vänta 30 min!! de glömde bort hennes.. efter 20 min gick hon och sa till. sen när maten kom så sa hon som serverade till emilia: gå och ta en glass, det får du, för att mormor fick vänta på maten. mamma påpekade då att hon var emilias mamma. tror hon skämdes lite då. först att maten var glömd, sen att hon sa sådär. men hur ska man ta det? antingen så tyckte hon att mamma såg gammal ut, eller att jag såg gammal ut. jag kan ju förfan inte vara mamma till emilia. ser jag ut att vara mamma till en 8-åring? joovisst, jag var 13 år när jag fick emilia. hm. att de säger sånt där..

idag är det iallafall fredag. precis som förra fredagen så skulle vi ta det lugnt idag. men precis som förra fredagen så är det bara jag som gör det. tråkigt! vad fan ska jag göra? jag har fan ingenting att göra. pysslade lite förut, men nu då? kanske drar ut en sväng sen, vem vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0