mjukglass

idag blev det faktiskt sovmorgon! billy sov hela natten (mellan oss), vaknade vid 5 då han fick mat och somnade sen igen. tror han vaknade vid 7 nångång också. efter mat och blöjbyte brukar det vara bra :) sen sov vi till och från under tiden, gick upp innan 11 nångång och då hade vi varit vakna en stund. men det är verkligen inte alls ofta som v ligger till nästan 11! väldigt skönt :) fast han höll ju på att riva christian hela tiden, medans jag bara får gos ;) billy har fått sovit hos oss nu eftersom han är lite förkyld. igår natt var han ganska snorig och christian fick ta nässugen och suga ut snor. sen näsdroppar också, men det är inte alltid så lätt. det gör så ont i en när han skriker så, man känner sig så taskig. men det är ju bara för hans eget bästa. men ändå..

i fredags åkte vi hem till tony och linda. käkade tacos och så kollade vi på let´s dance :)
igår var det tänkt att vi skulle på dop/bröllop. vi åkte med i morgans & mias bil, men på vägen dit började bilen krångla lite. så då vände vi och skulle åka hem och ta våran bil istället. vi fick stanna till också eftersom billy skrek så också. sen blev det ingen idé att åka för då skulle vi komma så sent. det skulle ju ändå ta över 2 timmar att åka. väldigt tråkigt att vi inte kunde vara med, men det är sånt som kan hända. tråkigt med deras bil! att det aldrig kan vara bra med bilarna. köpte mat och åt här. sen blev det lite gott till kvällen (fruktsallad för min och mias del. gött!)
idag har det inte hänt så mycket. var ute på promenad förut, lite mer än en timme. varmt och skönt :) och förut gick vi till okq8 och köpte årets första mjukglass. gott :)
imorgon blir det promenad med linda. sen ska vi försöka ta det lite lugnt så billy bättrar på sig bättre. kanske inte så bra att vara ute för mycket. det börjar iallafall bli bättre och det är ju bra. just bara lite hosta och så mer snorig mot kvällen, och det är ju väldigt jobbigt. inte kul när ens barn är sjukt :(

och så börjar jag bli mer hungrig nu.. tänkte ta något att äta när vi kom in förut men sket i det. nu är det för sent, ska ju snart sova. har ju förresten varit duktig och gjort som tandläkaren sa! använder tandtråd (plackers) efter varje tandborstning morgon och kväll. sist jag var där, 2010, så hade jag början på små hål mellan tänderna, och de fanns kvar nu. de hade inte blivit större iallafall. så hon tyckte jag skulle använda tandtråd, så okeyrå. det var ju inte svårt, haha! har alltid tyckt att det varit svårt just längst in men nu går det great! :) vill ju ha bra tänder. ska tillbaka i maj för att laga ett litet hål som var under en lagning. bäst att fixa ju!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0