torsdag!

njee, det var inte så gott att äta bara advokado. tänkte att eftersom det ska ju vara nyttigt så ska jag testa det. mamma brukar göra något gott. hon delar advokadon på mitten, sen har hon en klick skagenröra på och sen räkor som hon skalat. gottgott! :) bra förrätt!

idag har jag och billly varit på bvc! det var ju en månad sen vi var där, och då fick han ju sprutor, så det var spännande att de hur mycket han vägde och hur lång han var. han växer fint min lilla kille :) följer kurvan bra. det går så fort nu! han han börjat rullat över på mage (typ hela tiden, haha! jämt när vi/han ska sova och tidigt på morgonen när jag vill sova. busunge! och nu vänder han sig fort också), han har fått två tänder, tidigt precis som sin mamma. och så är det så härligt att höra hans skratt. han är så kittlig under armarna så han brukar skratta en del när vi killar han där :)

redan torsdag nu också! i måndags köpte vi en ny bil. har dock inte kört den sen då när vi provkörde den. har inte haft lust att köra när det snöar och nu är det ju skitväglag igen. hatar när det är spårigt!! men vi måste ju åka i helgen iallafall. hoppas att det är lite bättre då! vi skulle ha åkt och kollat på en i örebro, men den var såld. christian hittade en i hallsberg, som jag var ganska tveksam till först.. christians bror tony var här och följde med. vi åkte och kollade på den, provkörde och den kändes bra. så förhoppningsvis kommer den göra det nu med :) mamma har köpt våran pärla vi hade. efter att tony hämtat linda så ät vi mat. de kinamat och jag tog black & white. besviken! med tanke på priset också. då tycker man att det ska vara bättre.
först på dan hade vi besök av angelica. det var ett tag sen vi sågs. trevlans! åker nog upp till henne nästa vecka nån dag om det är bra väder och bra på vägarna.

igår var det full lägenhet! tjejerna och bebisarna från våran lilla föräldragrupp var här :) lika kul och trevligt att ses varje gång. kul att se hur alla utvecklas och växer med :) nästa gång vi ses blir väl uppe vid bvc med den "stora" föräldragruppen. då ska det vara en där som pratar tandhälsa. blir ju bra nu eftersom vår prins har fått två små.

nej nu blir det att diska och sen fixa mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0