75-årskalas

och så har nästan halva december gått. snart är vi inne på ett nytt år, spännande! undrar vad det året har att erbjuda.. massa bra förhoppningsvis! :) om ca 1½ vecka är det julafton. mysigt! julpyntet är framme, granen skulle vi ha klätt i söndags men billy började hänga upp kulor på lördan så då fortsatte vi ;) haha, så duktig vår prins. 5-6 kulor på en gren. mycket roligare att klä granen detta år då han kunde vara med mer och hjälpa till. förra året var hopplöst när busen gick och plockade bort kulor hela hela tiden.. man blev ju galen! haha. några julklappar har införskaffats men det är fortfarande ett par stycken kvar.

vi har ju flyttat nu med. känns inte lika bra här men det får ju såklart lov att duga..
för billy går det iallafall superbra på dagis! han har lärt sig en dels namn också och det är två tjejer (syskon) som han har fastnat mest för. de brukar hjälpa han att rita och lite allt möjligt, hihi så kul!

förra fredan var vi på julbord på goda rum med christian jobb. supergod mat! trevlig kväll. det var första gången som billy sov borta, och det var hos mina föräldrar. så han sov mellan mormor och moster emilia i mormors säng. det gick jättebra! han hade somnat vid 20, och vaknat sen vid 4!! haha och mamma som inte hade somnat förrens vid 2. lille prinsen! jag låg till 10.30 :) sov lite till och från på morgonen men att gå upp så "sent" var så himla skönt. sovmorgon för mig annars skulle jag säga är vid 8 så det blev lite extra lyx :)

i torsdags blev det ett besök i norrköping, på bauhaus där. de skulle om-inventera så vi var 7 st från vårat varuhus som åkte en minibuss för att hjälpa till. det var även folk från brommahuset där också. kul att se ett annat varuhus men det var ju såklart rörigt p.g.a inventeringen, men vi har det nog finare iallafall :) så mellan 15-00 höll vi på. var ju lite seg framåt kvällen. vid 2 var vi hemma och vid 7 var det bara att traska upp eftersom billy vaknade. drog igång barnprogram och la mig på soffan med täcke och kudde en stund.

idag har vi varit och firat min morfar som fyller 75 år den 18 december! :) vi blev bjudna på smörgåstårta och fika, och så var det livemusik också. billy busade med sina sysslingar eddie och hugo :) så fort han inte såg eddie så ropade han efter honom, hehe :) kul att vi har några i samma ålder :) synd bara att man inte ses oftare! mellan billy och eddie skiljer det ungefär 9 månader och sen 1 år mellan billy och hugo.



nej snart dags att sova! imorgon väntar jobb 11.30-16.45 :) skulle ha jobbat idag med men hade tagit ledigt. skönt att jobba så få timmar på helgen :) kanske blir lite julbak också. igår gjorde vi knäck så imorgon får det bli lite annat, och även nästa helg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0